Scudo Sports

Bir Garip Yol Hikayesi (ilginç olaylar içerir)

Saburié

Always do FAVORS Never take ORDERS
Tepki
427
İsim
Burhan Has
Bisiklet
Bianchi
Canim sikildigi icin yazdigim degisik bir hikaye paylasacak cok az arkadasim oldugu icin size gostermek istedim

herkese iyi geceler

geçen gün kafalar gene jüpiter alican abi serdar dayı bi de justin bieberle kuzey kutbuna gittik ben dedim bakın olum ora öle alamanya ya benzemez g*@ünüz donar bu akıllar beni dinlemedi tabi hele justin zaten o zamanlar selena dan daha yeni ayrılmış psikolojisi bozulmuş göbelin bi tek şort giyip gelmiş dedim sen burayı hollywood seti sandın galiba lan burda 6ay gece 6ay gündüz yok dedi ben alışığım yüreğimin ateşi ısıtır dedi tamam dedim sustum neyse alican abiyi bunla o da geldi 745le o zaman daha 760 yok araba yakmıyo diye bakkala bile arabayla gidiyo tabi egzoza da düz boru döşemiş bir ciğer var makinede kutup ayılarını uyandırır arabayı çekti otoparka geldi yanımıza"neydiyonuz la azî keşliler" dedi iyi yiz abi dedik bu denyo ölmek istiyormuş şuna bi u dönüşü yaptır dedim aldı bunu yanına yaktı bi tane de HB sigarasından konuştular felan derken tırla serdar abi geldi yanına da kimi getirmiş çorumlu yasin bu çorumlu kim derseniz zamanın da biz çorumluy la az kum çekmedik sene 72 de sonra bunun dedesi öldü bıraktı mimar oldu
işte cıktık yola abi dedim yolun hepsini tırla gidemeyiz biliyon değil mi dediki size bi süprizim var ne dedik zamanı gelince görürsünüz tırı sırayla sürüyoz sıra justine geldi ulan bunun psikolji bozuktu ali abi ne dediyse iyice bozmuş bu deli bolu dağından aşagı vitesi boşa aldı ula ne yapıyon öldürecen mi sen bizi ölelim ne diye yaşıyoz sanki ha yaşamışız ha ölmüşüz ali abi ne yaptın sen buna bu baby baby diye sarki soyleyen cocuktu simdi arap sukruye dondu ali abinin cok sevdigi bi roman mi italyan mi artik tam nereli bilmiuom bi cuvarası var ondan icirmis e bizim oglanda 45 kilo olunca hal ortada neyse ben hemen asildim retardere durdurdum tiri ben suruyom ingiltereye kadar kimseye vermedim yolda gidiyom 120-130 arkada 25 ton kereste

bolum.iki
herneyse geldik ingiltereye serdar abi cikti tirin ustune 3tane pâl takti bi sarfta dorseye de takti 4tane ulaa iki pervaneli helikopter gibi oldu tır aha boyle gidecez kutuplara havada bisi olmadi o yuzden anlatacak bisi yok zaten asil olay kutuplarda basliyor
veeee asil hikaye
geldik kutuplara inecez ama hicbir yer gozukmuyor daga felan vurmayalim bak sonra kilimizi bulamazlar yook oglum la ben biliyom gps var tam duzluge inecez ben gene g$#u sağlama alip yanima parasut almistim ama buyuk boy 10 kisiyi cok rahat indirir havada 3-4 tur attik ali abi dedi ki bulumadin la serdar inecek yer la bilmiyom calismiyo galiba aha dedi bak karsida ne var justin dedim ne var dag var aha dedim abi tutunun bana atliyoz taktim parasutu bagladim hepsini urgan la kendime atladik asagiya 10000 feetten duserken gozler yasli ruzgardan allah dan duzgun bir yere dustuk de kol bacak kirilmadi biz indik araba hala ucuyo serdar abi dusunyordu niye dusmedi diye o anda aklina geldi olum biz otopilotu acik biraktik bunun nereye inecegi belli olmaz yane b&kta çikabilir biz devam ettik artik olan oldu bi yer lazim kalmaya corumlu hemen atildi ben askerligi komando olarak yaptim tukuruk ve karla ev yaparim dedi zaten mimarda tamam sen evi yap justin de ben abd de gonullu askerlik yaptim cok iyi avciyim ucan kusu havada tutarim dedi sarki soyleyerek gitti biz kaldik uc kisi ali ile serdar abi anilarini anlatiyorlardi bir birilerine bende etrafa bakmaya ciktim 3-5km yurudum ulaa hic bisi yok biraz daha yurudum bir parilti gordum kosarak gittim yanina bir baktim yere uzanan bir kiz sirti donuktu yuzunu cevirdim kim ciksa tahmin edin bakalim selena abla cikti baygin bi haldeydi selena you are listen me ?
do you speak Turkish dedim
ses yok arkamdan gelen bir ses duydum justin kosarak geldi yanima daha kim bu diyemeden selenaaaaaa diye bagirdi bagirtisindan cig dusecek diye korktugumdan susturdum sarildi eski sevgilisine aldik gittik yasinin yaptigi 5+1eve cocuk harbi manyak cikti tukuruk camur ve kardan ev yapti demekki meslek lisesinden mezun olunca boyle oluyor bosu na dememisler meslek lisesi memlelet meselesi diye
evde ilk geceyi geciricez selena abla yavas yavas uyaniyor justinin tuttuhu baliklari izgara yapiyoz yemegide yedik herkes gecti odasina ben gece uyandim baktim donarak olen olmusmu die herkes saglamdi zaten corumlu da izolasyonu iyi yapmis iste salona geldim en sicak yer die selena ablanin yatagini oraya yaptik tam girecekken yaninda justini gorunce durdum konusuyordu baygin haldeki sevgilisiyle arkadan da neşet ertaş dan "Hata Benim" caliyor tabi uzuntulu bir halde ozur diliyordu baktim herkes saglam sabah icinde aksamdan kalan baliklar var justinin tuttugu ben cok inanmamistim da saglam cocukmus harbiden 2saatte 10 kilo balik tutmus vurdum kafayi yattim sabah oldu en son ben kalktim selena baci kendine gelmis anlatiyo herkese nasil geldigini meger bu justinden ayrilinca uzuntusunden tirciliga baslamis serdar abinin LLS de tabi bizim boyle tur yapacagimizi duyunca girmis dorseye gizlice ve ekledi araba dagin basina indi indikten sonra ben sizi gordum ama yetisemedim kutup ayilarindan kactim kendimi kara gomup kurtuldum yemegi yedikten sonra dagin basina dogru yola koyulduk selena bacı "Adaletin Bumu Dünya" yi soylemeye basladi tabi ses mukemmel yani deniz altindaki baliklar agladi okyanusun tuzluluk orani artti balina larin aglamasindan devam ederken uzaklardan gorduk tiri kirmizi mersedes actros 1860
hani coca colanin herkese dagittigi beyaz ayi varya onu gorduk boynunda kirmizi atkisiyla dedi bize beni goturun kendinizle vallah billah sizi yerim bizim deli çorumlu sen kimi yiyon la sen hayirdir iki reklamda oynadin diye adammi oldun aha bunlar birbirine girecek yer la bu bizim corumluyu derken bu once karardi sonra yesilimsi bi renkle birlikte buyumeye basladi meger bu marvelin hulku çorumlu yasin mis gene girdim araya olum birak o utansin sen ne ugrasiyon elin ayisiyla gel gidek biz geri koyumuze istersen yeniden yola gideriz falan filan dedim sakinlesti bunu goturdum tirin sag koltuga oturttim selena baciyla justin i de 2. soforun yatagina koydum geri kalanda alttaki yataga gecti ama ayiyi tam arkama otuttum kaldirdim arabayi ingiltereye kadar sag saglim geldik ordan isvicreye kadar bu ayi dedi benim kuzenler var burda onlari bi gorum tamam dedim orda da bir gun kaldik ertesi gun ayi dedi ben gelmiyom kuzenler le kalacam peki dedik devam ettik geldik kapikuleye ula bizi gecirmiyorlar giderken 5 gelirken 6 kisisiniz diye serdar abi aradi hemen alaman tanidiklari halletiler gectik iste bizi biraktilar istanbula sonra geri donduler almanyaya serdar ve alican abi selena bacida isi birakti justinle abd ye gitti corumluda sozunden dondu gitti mimarlik ofisine ben gene yanliz kaldim ama yane 2246 yasinda vampirim bu macerayi unutacagimi zannetmiyorim
son....

Scudo
Keyifle okudum, güzeldi. Ancak yazım hataları ve olması gereken ama olmayan noktalama işaretleri biraz yorucu, sıkıcı. Ama güzel kurgu. Hele ki Justin hacıyla Selena bacı :D. Koptum resmen. Elinize, hayal dünyanıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hocam ben de 3,5 inç ekran kullanıyorum. Biraz zor oluyor. Ama swype sağ olsun bana bayağı yardımcı oluyor. Samsung kullanıyorsanız tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mehmetsunu

@mariokaldato kadar yetenekli ya da hayal dünyası geniş birisi değilim.

yaşadığım bazı olayları atlatmama yardımcı olur diye kendimi eğlendirmek için yazmıştım ve sizlerle paylaştım yazım hataları için kusuruma bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@mehmetsunu
Asla kabul etmiyorum bu suclamanizi. Hakimim var itiraz bey !!!

@Junastin
Tesekkur ederim iltifatin icin abisi :)

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@mariokaldato
Aklıma "Ne memuru alkol bey" diyen abimiz geldi. :D

@dodurgalı_06
Keh küh zap diye zap zap rep

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Geri