Scudo Sports

Bir garip olay...

@Edip Dinçer şimdi gördüm konuyu, büyük geçmiş olsun. siz zaten peşini bırakmamışsınız ama ben inanıyorum böyle şeyler cezasız kalmaz, ama öyle ama böyle kesilir hesabı.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Scudo
Geçmiş olsun :(
O sırada polis gelmedi mi? Hani 24 saat hep gözetleniyordu o cadde.

• Beğen
çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Ülkeye öyle bir hale getirdiler ki ...nu çıkardılar.
Yazık bu ülkenin bu hale gelmesine...

• Beğen
@Emre Sefa SEFER
Su anda isterlerse don atlet dolassinlar ama yeter ki o elbisenin,kilik-kiyafetin icerisindeki, insan oglu insan olsun.Ben de bir ana ve babadan dogdum desin.

@Volkan Aykul
Kartopu cinayetindeki katilin abisi gibi bir mazereti vardir belki polisimizin.Belki onlar da "Bunlar kesin GEZIcidir" demislerdir.:mad:

• Beğen
Tekrardan herkese ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. Dikişler Çarşamba günü alınacak, acısı oldukça azaldı, artık rahat rahat kafamın üzerine yatabiliyorum :).

Dün şikayetçi olduk. Bize "Adını sanını vereceksin ki bulalım" diye polis memuru arkadaş dün oldukça ilgiliydi. O gün olayı tam anlamadığı için (kendisi sonradan gelmişti amirinin yanına) öyle bir şey dedi sanırım.
Biz "Adamları tanımıyoruz", "Ne çarptık, ne laf attık, ne baktık", "Durup dururken oldu", "Arkası dönüktü, bizi görmedi bile" dedikçe, "Anlayamıyorum, siz yolda yürürken gelip vurdu mu yani" deyip durdu :D.

Herhalde 1-2 gün içinde MOBESE kayıtlarına ulaşacaklar, biz oradayken hemen MOBESE yazısını da yazdılar çünkü. Telefonla da arayıp "Siz hazırlayın görüntüleri, yazı hazır" dedi.

Hem olay yüzünden; hem de "bir şey çıkmaz", "yok yok çıkar", "imkansız", "bence olur" yorumları nedeniyle iyici psikopata bağladık, bir umutlanıp bir umutsuzluğa kapılıyoruz :).

Geçmiş olsun. Yazıyı okurken sanki olayı yaşadım. Resmen kabus gibi. Ucuz atlatmışsınız.

• Beğen
Nasıl üzüldüm... Büyük geçmiş olsun.. İnsanın hatununun yanında başına böyle bişey gelmesi kadar kötü bir senaryo olamaz. İyi yanı eşinize birşey olmamış.
Tekrar yaşanmaması dileğiyle..

• Beğen
Geçmiş olsun Edip Bey.İstanbul a gitmeyeli çok oldu en son geçen Kurban bayramı gittim istiklal e de eşim görsün diye gittim ama bir daha gitmem sanırım, bana büyük şehirler hayat felsefesi olarak ters geliyor ki Trabzon bile bana fazla, Ege de küçük bir kasaba istiyordum sonunda taşınıyorum. Asla büyük şehirlerde yaşamam yaşayamam, yaşayanlarada Allah yardım etsin.

Çok geçmiş olsun, İnşallah yaptıkları yanına kalmaz cezasını çekerler.

• Beğen
Edip bey çok geçmiş olsun. Inşallah bu pislikler bulunur. Davayı kazandıktan sonra tazminat davası açın.

• Beğen
geçmiş olsun. umarım şikayetinizden olumlu birsonuç çıkar.

• Beğen
Maalesef ki ülkemizin hukuk sistemi çökmüş olduğu için herkesin yaptığı yanına kalıyor. Bu ülkeden gitmek belki kolay bir seçenek değil ama sonuçta bir seçenek. Ancak biz bilinçli ve yetişmiş insanlar olarak yapmamız gereken asıl ve en önemli şey evlatlarımızı vatanına, milletine bağlı, dürüst, çalışkan,
kültürlü, terbiyeli, saygılı birer bireyler olarak yetiştirmemizdir.

Sonuçta demokrasi ile yönetilen bir ülkeyiz ve birbirimizin özgürlük sınırlarını işgal etmediğimiz sürece hepimiz birbirimize saygı göstermek zorundayız ve bunun bilincinde nesiller yetiştirmemiz gerekir. Kimi alkol alır kimi eşiyle sevgilisiyle oturur. Herkes özgürdür kimsenin de kimseye karışma hakkı yoktur.

Madem hortlamış konu katkıda bulunalım.

@Edip Dinçer şikayetinizden sonra neler oldu nasıl sonuçlandı? Geçmiş olsun demek için 1 yıl geç kalmışız ama yine de geçmiş olsun.

@Kudret Kurtcebe abi kehanet gibi yorum yapmış bu arada (2.sayfada)

@Kudret Kurtcebe

tank sesi,allah hepimizi korudu,herkesin başı sağolsun ,kehanetim çıktı,neyse konuyu dağıtmayayım,bu ülke güzele layıktır .güzel günlerin bizi beklediğine inanıyorum,15 temmuz gecesi bisiklet ile topuklayıp köprüye gidecektim ,neler oluyor diye belkide aranızda yoktum,içimden bir ses gitme dedi.

@brdtl Bizi video kayıtlarını izlemek için çağıracaklardı. 2 hafta boyunca ses çıkmayınca ben aradım görevli polis memurunu. Bana "abi biz izledik, hiçbir şey görünmüyordu, seni çağırmadık o yüzden" dedi ve dosya kapandı :).
Kafama yediğim şişe ve bir daha Taksim'e gitmeyişimle kaldım :).

Çok geçmiş olsun okurken bi değişik oldum :( Serserileri bulup versen dersini sen haksız çıkardın ama orası kesin... Çok adaletli bir ülkedeyiz... (!)

Geri