@gizer
Teşekkür ederim. Açıkcası aynı geçen iki günüme acıyorum. Her gün farklı bir şey yapmak istiyorum. Keşke imkanlarımız daha fazla olsa hep imkanların sınırında yaşayabilsek.
@cruiser76
"Su akar Türk bakar" diye söz var maalesef. Bidiğiniz gibi atasözleri binlerce yılda oluşuyor. Anadoluda tek bir şehir bile kurmadığımızı da düşünürsek.
Deniz taşımacılığı biraz zor gelişecek. Özel sektöre açsalar yada yabancı sermaeye belki düzelebilir.
Kabotaj denen fosil halindeki kanunlarında değişmesi lazım. Bir de sanki taşımacılık yapıyormuşuz gibi kutlaması bayramı falan var bu günün. "Kabotaj bayramı " Türk limanları arasında sadece Türk gemileri taşımacılık yapabilir.
Karşı çıkacaklar, yabancı
sermaye gelmeden banka faizlerinin , özellikle almanlar ( vadafone ) ve italyanlar ( aria ) gelmeden cep telefonu ücretlerinin ne kadar olduğunu düşlünsünler lütfen.
@otec
Çok iyiyim Yasin cim.
Teşekkür ederim. Seninle bir iki kere dolaşma imkanımız olsa da hepsi çok güzeldi. Toplam 3 kere sanırım.
Eskişehir e gittiğimde, uzaktan gece vakti yaptığın yardımları da unutamam.
"Geceye kalmak" dediğin yerde şaka mı yaptın anlayamadım. Tünelden bahsediyorsun sanırım.
Atlattık evet şimdi yeni belalar arıyoruz kendimize, hindistan mısır gibi büyük belalar
@cruiser76
Kesinlikle evet. Evet .Evet.
Bu ara bu işle çok uğraşan bir avukat kardeşimizi de vurmuşlardı bu sebeple.
@c.turhan
Harika dileğiniz için teşekkür ederim.
Duyarlılık acı ve keder getiriyor genelde ama artık beynimizin işleyiş biçimini " paradigmasını" değiştiremeyeceğiz tabi ki.
Maalesef bizim gibi ( siz , ben , hepimiz ) düşünmeyenlerinde düşünme biçimlerini değiştiremeyeceğiz.