Scudo Sports

bir Çift bisikletle Denizli - Antalya

selam
nediyeyim söylencek tek
kelime [harikasınız]

herhalde türkiye genelinde
en cok pedallayan cift
siz olsanız gerek
teprikler..
selamlar...
bitmeyen yollar
sizlerin olsun ...

Scudo
@rahmankarataş

Teşekkür ederim Sevgili Rahman.
Teklerde iddiamız olmaz belki ama sanırım çift halinde yaptığımız geziler kayda değer gezilerdir. Burada hayat arkadaşıma bir kez daha teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğu toplumda çok az örneği görülen bir faaliyeti benimle yaptığı için.

Bu yaz İran - Pakistan - Hindistan - Nepal yaptığımızda . İşte o zaman senin dediğin gibi "harika" olacak ve ben gerçekten kendimizle gurur duymaya başlayacağım.

İşte o zaman, insanların tur şirketleriyle ( havaalanından otele- oradan turistik mekanlara - sonra tekrar otele ve havaalanına ) gitmeye çekindikleri ( her nedense ) yerlere üstelik bisikletle ve aylarca çadırda kalıp, matta yatma, kamp ocağından beslenme pahasına gelen eşime beni yalnız bırakmadığı ve beni bu kadar çok sevdiği için ömür boyu karşılık vermeye çalışacağım.

gerçekten harika çok güzel vallahi acaip kıskandım :)

Çok güzel bir gezi.Ben de inşallah önce havsa turu ardından edirne - keşan düşünüyorum tabi yol arkadaşı bulabilirsem :D Köpekler büyük dert.

@necod

Teşekkür ederim. Aslında Adana ya kadar gidecektik fakat formula 1 yarışlarında görevli olduğum için bu yolculuğu kısa kestik.
Şimdi hindistan hayalleri kuruyoruz. Bakalım.
Bunu gerçekleştirirsek o zaman biz de kendimizi gerçekten kutlayacağız.

@deniz g.

Teşekkür ederim. Bu konuda forumda çok ayrıntılı tartışmalar geçti . Ama kısaca.
1- su sıkın :)
2- dazer kullanın
3- frene basıp durun
4-sakin davranın kaçmayın
5-biber gazı taşıyın
..

Selamlar

@böCek

Teşekkür ederim. Kıskandım değil , imrendim deyin isterseniz. :)

Kıskanılacak tur bu yaz yapılacak. :)

Selamlar.
( Size özel bir mesaj yazdım. )

bu güzel anıyı okuduktan sonra hemen siteye üye oldum desem yeterince açıklamış olurum sanırım.. çok İMRENDİM:) harikasınız

@faredenkorkankedi

Geçte olsa Teşekkür edeyim bende.

İmrenen :) arkadaşların yola çıkmalarına, bisiklet almalarına sebep olabiliyorsak ne mutlu bize.

Selamlar.

Geri