cenkocak
Üye
- Tepki
- 6
- İsim
- cenk
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Arjantin'i görmeyi çok isterim 🙂😍Arjantinde sen deli misin bu kadar uzak yere geldin demişti küçük bir şehre giriyordum bisikletci sormuştum
Arjantin'i görmeyi çok isterim 🙂😍
Benden size küçük bir tavsiye olsun: bisikletinizin gerçek fiyatından bahsetmeyin. Özellikle köyleri dolaşırken oturduğunuz bir kıraathanede bu soru çok sorulur. Soranlara ya bilmiyorum çok zaman oldu diyin ya da değersiz bir fiyat söyleyin. Şu zamanda kimseye güvenimiz kalmadı, sizi takip edip bisikletinizi gasp etmeleri çok zor bir iş olmayacaktır.Benim en çok duyduğum şeyler şunlardır.
*Pahalı bir şeye benziyor*
*Oo senin tekerlerde inceymiş hızlı gider şimdi bu*
*Hafif mi?*
*Kaça aldın? Bi' bisiklete bu kadar para verilir mi? Benim oğlanda var geçen gün aldık 4000 TL ye mis gibi, sen kazık yemişin motosiklet alınır o fiyata (bunu sahilde göbekli amcalar söylüyor genelde)
90'larda, seyir halindeki bisikletliye, parmağıyla tekeri göstererek "tekerin dönüyor abi!" şeklinde laf atan kişiler oluyordu. "Tekerin dönüyor" da bir espri var mı, nasıl bir espri var, "Yanıyosun Fuat abi!" den uydurulma bişey mi, bunları merak edip durdum bu yaşa kadar. Benden başka maruz kalan var mı merak ederim hep.
Benim arkadaşta cannondale lefty var onunla beraber sürüşe çıktığımızda onun bisikletini görenler şunu soruyor *Kardeş bisikletin ön sağ borusu nerede? (maşa)* Arkadaşın cevabı da şu oluyor *Param yetmediği için bu kadarını alabildim.*90'larda, seyir halindeki bisikletliye, parmağıyla tekeri göstererek "tekerin dönüyor abi!" şeklinde laf atan kişiler oluyordu. "Tekerin dönüyor" da bir espri var mı, nasıl bir espri var, "Yanıyosun Fuat abi!" den uydurulma bişey mi, bunları merak edip durdum bu yaşa kadar. Benden başka maruz kalan var mı merak ederim hep.
4 bin tl'ye jantı barbie'li , elciklerinin köşesinden aşağı doğru uzayan püsküllerin olduğu bisikleti alır ancak.Benim en çok duyduğum şeyler şunlardır.
*Pahalı bir şeye benziyor*
*Oo senin tekerlerde inceymiş hızlı gider şimdi bu*
*Hafif mi?*
*Kaça aldın? Bi' bisiklete bu kadar para verilir mi? Benim oğlanda var geçen gün aldık 4000 TL ye mis gibi, sen kazık yemişin motosiklet alınır o fiyata (bunu sahilde göbekli amcalar söylüyor genelde)
Şeyi sakın unutma abi.Yıllar geçmiş...
En çok güldüğüm yorum:- Lastikler çok eskiyip aşınmış-..
Oysa dişli lastik dışında tekerlekler de vardı...