Scudo Sports

Bir bisikletçinin alet çantası

Scudo
Ilk postta belirttigim set ve yaninda genel olcumler icin kullanacagim mm kaliper elime ulasti. Baya saglam urunler agirliklarindan belli :)
IMG_20170525_140949.jpg

Güncel olarak satın alabileceğimiz bit set önerisi yapabilir misiniz? Komple söküp toplayabilecek şekilde.

Yurtiçi olarak sipariş verebileceğim bir ürün önerebilirmisiniz lütfen.

(link) böyle bir şey işe yarar mı?

• Beğen
Tepkiler: qtay
Kuvvet uyguladığınız ürünleri çinden önünüze gelen satıcıdan almayın. Veya ülkemizdeki Çin mallarından almayın. Metalleri çok dandik oluyor. Bir süre sonra özelliğini kaybediyor. Biraz kaliteli alın ömürlük olsun.

Bugün 70'li yıllardan kalma Batı Almanya malı ibareli bir kumpas geçti elime. Sanırım tezgahın en nadide parçası.

Benim alet çanta(ları)mda:
  • Elektrik Bandı
  • Islak Mendil (@makay58 hediye etti :) )
  • Kibrit
  • Çakmak
  • Yara Bandı
  • Patlak Tamir Seti
  • Kağıt Mendil
  • Japon Yapıştırıcı
  • Tırnak Makası
  • Mini Makas
Yakında alacaklarım:
  • Power Bank
  • Gazlı Bez
  • Mini Tornavida
  • Jilet
Sanırım (link) filminden çok etkilendim :kyfmyrn:

Benim alet çanta(ları)mda:
  • Elektrik Bandı
  • Islak Mendil (@makay58 hediye etti :) )
  • Kibrit
  • Çakmak
Yara Bandı
  • Patlak Tamir Seti
  • Kağıt Mendil
  • Japon Yapıştırıcı
  • Tırnak Makası
  • Mini Makas
Yakında alacaklarım:
  • Power Bank
  • Gazlı Bez
  • Mini Tornavida
  • Jilet
Sanırım (link) filminden çok etkilendim :kyfmyrn:
Çanta hariç ne kadara mal oldu?
Sırada açlık oyularında Katniss'in çantasından çıkan şeyleri toplamak var :)
  • Isıyı yansıtan uyku tulumu
  • Bir paket kraker
  • bir dilim kurutulmuş et
  • bir şişe iyodin
  • bir tel makara
  • güneş gözlüğü
  • Bir kutu kibrit
  • bir metal makara (ancak içi tamtakır)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bahco nun tamir anahtar seti, iç lastik ,yama seti, 50 TL para

Ben ne zaman geziye çıksam yanıma çakıya benzeyen çok amaçlı tamir aletinden alıyorum. Bisiklet tamiriyle aranız olmasa bile lazım bir tane. Birde yedek iç lastik çok lazım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
(link) Şöyle ilk yardım seti var.

Sürüşlerim için yanıma 1 adet yedek iç lastik, 2 tane levye, 1 yapıştırıcı ve 4-5 tane yapışkanlı yama alıyorum. Formanın bir tane cebine hepsi sığıyor. Evde de ruble tutma için olan aparat, alyan ve anahtar takımı hariç her şey var, alyan lazım olunca minik alet takımı işimi görüyor aliexpress'ten bir zamanlar 6 liraya almıştım. Eksikleri de tamamlayacağım.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Yama aldım bende iç lastik tekrardan almak gereklimi yani yama çözüm olmuyormu yada geçici çözümmü oluyor?

Yama aldım bende iç lastik tekrardan almak gereklimi yani yama çözüm olmuyormu yada geçici çözümmü oluyor?

Yama bir yere kadar götürür. İleride ne kadar uğraşırsan uğraş değiştirmek zorunda kalacaksın lastiği.

Arkadaşlar bazen yama çok iş görmez. Evet yanınızda bulundurun yama kitini. Katlanmış yedek iç lastik, iğne ve iplik yarılan dış lastik için acil durumda çok iş görür. Ne alaka dediğinizi duyar gibiyim fakat bazen olmaz dediğimiz şeyler oluyor.

Orjinal Pinokyo sele Altı çantaları vardı bilen bilir çok yer baktım bulamadım.Biken var mı nereden bulunur ? Saygılar.

Geri