Scudo Sports

Bir bisikletçi nelerden hoşlanmaz?

bisikletli görünce mutlu oluyorum, hep de bakıyorum :D muhtemelen rahatsız da etmiş oluyorum...
ya bu bisikletliler ne kıl insanlar be yaa!! herşeyden rahatsız oluyolar :D

Scudo
@cku

@yetkin yılmaz

Hiç olmazsa bir bisiklet yolunuz var biz ondanda yoksunuz yol kenarlarında tam asfalt olmamış taşlardan gidiyoruz yol bisikletimizle.

@ihsan onur şener

Evet bu yağmur baya can sıkıcı :) Çarşamba sabahı işe giderken ve dün akşam iş dönüşü sağlam yağmura yakalandım. Hele dün akşam neredeyse önümü göremeyecek duruma geldim. Bu sabah 1 saatlik farkla yırttım yoksa yine duman olmuştuk.

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
@ihsan onur şener

Kesinilke bugun de oldugu gibi :)

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
Dengesiz bisikletçilerden de hoşlanmıyorum artık.

Bu hafta içerisinde Eminönünden Küçükçekmece'ye kadar bir tur yapayım dedim. Zeytinburnu-Bakırköy arasında bisiklet yolunda ilerlerken karşıdan da bana doğru başka bir bisikletli gelmeye başladı. Selam verip geçecektim, ama 1 metre mesafe kala aniden önüme doğru atladı, lastikler neredeyse birbirine değecekti, son anda toparladı geçti gitti. Bir de utanmadan 5-10 metre uzaklaşınca dönüp bana bakıp sırıttı. O an o semtten nefret ettim. Zaten Zeytinburnundan oldum olası nefret ederim.

Artık biber gazı almak şart oldu. İlla ki hırsızlık yapmasına gerek yok. Ben o önüme atlayan kişiyi çok rahat bir şekilde bisikletle yakalayabilirdim, yaş olarak 30 lu yaşlarda olsa da, hızlıca peşine takılıp yanından geçerken de aralıksız bir şekilde biber gazı sıkabilirdim. Ardından 5-10 metre uzaklaşıp dönüp bakıp ben de ona sırıtabilirdim. Karşı koyulmazsa böyle tiplere, hiçbir zaman insan olmayı öğrenemeyecekler.

Geçen hafta Taksim meydanda da ufak bir olay oldu. Ufacık 9-10 yaşlarında kapkara bir çocuk. Meydandan geçip hamburgercilerin oraya bir şeyler yemeye gidiyorduk. Birden bir çocuk geldi zile, frene basmaya başladı. İlk bir şey demedim, çocuk nasılsa ne olduğuna baksın bir şey olmaz dedim. Ardından her şeyi karıştırmaya başladı. Birlikte turladığımız abiler uyardı. Ben de elimle uzaklaştırdım çocuğu, çocuk dövecek değiliz. Bu defa da bisikletlerin arkasına geçti, arka lastiğe tekme attı. Biraz uzaklaşınca da bizi tehdit etti :) Seleden küçük boyu var, kapkara bir şey. Ama büyüyünce bu çocuğun nasıl bir varlık olacağı aşağı yukarı belli. Kısaca, bu şekilde çocuk yetiştiren insanlardan da hoşlanmıyorum.

trafikteki bazı öküzlerin aracı ile kaldırıma çıkacak gibi olması..

@Özgür Kılınç

desene sincap yola çıkmış :)

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
hele birde kaskı takınca,millet uzaylı görmüş gibi oluyor,hiç hoşlanmıyorum ama sağlık daha önemli tabiki :)

@umutcelikel
Hahaha..neden bilmiyorum ama çok güldüm buna :)

Geçen birisi bendeki kaskı eldiveni görünce yanındakine sırıtarak şöyle dedi:
A: Kendini yarışçı sanıyor galiba (!)
X: Ukalanın teki işte
A:.....(!)
X:.......
gerisini duyamadım :)

umutcelikel demiş ki;
Ağzında sigara ile bisiklet sürenler.

@ender77

Yakında bisiklet sürerken,tesbih çekenleride görürsek şaşırmayalım :)

@Özgür Kılınç

Bu anlattıklarınızın alası Yozgat'da bol bol var. Yazdıklarınız kesinlikle doğru bende bir tane edinmeyi düşünüyorum şu biber gazından. O arabanın içinden bana atarlananlar birsürü hepsini yakalayabilirim onların biber gazını içeri bir sıkarım sonra görür küfür etmeyi içeriden bağırıp çağırmayı. Hemde durduk yere yapıyorlar. Bu çocuklar tam baş belası dediğiniz gibi bol bol var onlardan :)

Ben kask takmıyorum takmam gerek doğrudur,takıncada millet garip bakıyor diyorum ulan apaçimi durduk ne aslında çokta iyi duruyorum.
Sonra ben uzun yol yaparım genelde aynı yolda sık sık ve hep kaldırımda giderim uzun yol kaldırımı oldugu ıcın orada yuruyende cok olmaz ıssızda bir yer ama arada karşıma yürüyen cıkıyor bisikletin dandik bir elektrikli kornası var basıyorum duymuyor havalı kornayı bassam korkuyor arkasında beni bekletiyor en sonunda biraz frenliyorum sonra birden hızlı pedallıyorum vitese abanıyorum arka dişlilerden çok ses gelince yol veriyor . :D sonra tam yola atlarken karsıdan arabanın gecmesını beklerken benım köşede olmama rağmen korna calan şöförlere sinir oluyorum özellikle taksicilier yapar bunu,ben yokustan hızlı ınınce yavas ın yavrucugum dıye bağıranlar,hızlı kullanıyorum diye babama şikayet edenlerden :D,acelem varken önümde bir arabanın tın tın gitmesi beni çok sinir ediyor ya korna calıp solluyorum onu yada pedal çevirmeyi hızlandırıp solluyorum bazılarına ters ters bakıyorum tepkimi anlasın diye. :D ,sonra yoldaki kasislerden nefret ediyorum,1 tur versene ''kanka'' diyenlerden özellikle o cümlenin içinde kankayı kullananlara sinir oluyorum ,sende hep bisiklet kullanıyosun diyen bizim buradaki futbol basketbol hastası cocuklardan nefret edıyorum herkesin ayrı bir zevki hobisi vardır sevdiği spor vardır benim hobimde bisiklet sporumda bisiklet,bazen bizim ilçenin merkezinde hareket yapıyorum canım sıkılınca oradan 2 3 serseri tipli insanlar bidaha yapsana fenasın diyenler,bisikletimle saç kestirmeye gidince ben bisikletimi bir hanın ıcıne bırakırım lastiği biraz merdivene uzanır ama herkes rahatlıkla geçer koca yer yani koca yer olmasına rağmen lastiğime vurup bisikletimi düşürenler,bisikletimi merdivenlere kilitlediğim zaman geçemeyince üzerinden atlayıp geçmeye calısanlardan...
:D :D bayagı uzun oldu ama yanlısmıyım.? :D sinir etselerde beni ben bisiklet kullanmayı cok seviyorum

@Ertuğrul

Bence bu tür şeyleri mümkün olduğunca görmezden gelin, gazetelere üçüncü sayfa haberi olmayın. Manyak psikopat dolu memlekette.

• Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul
1-Bisikletin çizilmesi
2-Tam tura çıkacakken yağmur yağması
3-Kask ve eldiveni takıp bisiklet sürünce insanların garip garip bakması :)eek:,:eek:ha:).
4-Tura çıkarken yolun yarısında tekerleğin patlaması :agla:
5-Bisiklet sürerken gözüne bir şey kaçması :D
6-4. den gerçekten de hiç hoşlanmıyorum :D

@Ahmet Ayaz

sinirlerime çok hakimimdir aralara :D ikonundan koymayı unutmuşum :D tabiri caizse çelik sinirli bir insanımdır kafaya bile takmam. Ama onlar psikopatsa ben daha psikopatım ama yeri geldiğinde canım tehlikeye düşerse... Bence bir bisikletçi sinirlerine hakimse yanında kendini savunmak için bir çakı bıçak vs. bulundurmalı. Yada biber gazı :D

@mertimtr

Bir abimiz sol elciğin yanına oltu tesbihini asmış, resimleri paylaşmışlardı :) Yakışana yakışıyor bir şey diyemezsin :D

@Ertuğrul

Biber gazı iyidir. Ucuna çocukluk bisikletimin elciğini taktığım, temizinden 2 cm çapında 50 cm uzunluğunda iki adet sopa var, ihtiyaç durmunda yanıma almayı planlıyorum, yıllardır yatıyor evde :D

Benimde sinir olduğum arkadaşlar Antalya Kapalıyolda bilirsiniz oralar biraz kalabalıktır. İşim çıkınca ordan hızlıca gitmem gerek. Giderken 3 tane kadın yan yana durmuş sur gibi biri telefonla uğraşıyor biri bi dükkana bakıyor diyeride dükkana bakıyor. Yanlarından geçicektim. Tam geçicem kadın birden atlıo hadi bu dükkana gidelim diye. Tabi gidon sürtüyor. Sonra "Öününe baksana be!" diye bağırıyor. O tiplere çok sinir oluyorum. İnip dovesim geliyor.

Geri