Ben kask takmıyorum takmam gerek doğrudur,takıncada millet garip bakıyor diyorum ulan apaçimi durduk ne aslında çokta iyi duruyorum.
Sonra ben uzun yol yaparım genelde aynı yolda sık sık ve hep kaldırımda giderim uzun yol kaldırımı oldugu ıcın orada yuruyende cok olmaz ıssızda bir yer ama arada karşıma yürüyen cıkıyor bisikletin dandik bir elektrikli kornası var basıyorum duymuyor havalı kornayı bassam korkuyor arkasında beni bekletiyor en sonunda biraz frenliyorum sonra birden hızlı pedallıyorum vitese abanıyorum arka dişlilerden çok ses gelince yol veriyor .

sonra tam yola atlarken karsıdan arabanın gecmesını beklerken benım köşede olmama rağmen korna calan şöförlere sinir oluyorum özellikle taksicilier yapar bunu,ben yokustan hızlı ınınce yavas ın yavrucugum dıye bağıranlar,hızlı kullanıyorum diye babama şikayet edenlerden

,acelem varken önümde bir arabanın tın tın gitmesi beni çok sinir ediyor ya korna calıp solluyorum onu yada pedal çevirmeyi hızlandırıp solluyorum bazılarına ters ters bakıyorum tepkimi anlasın diye.

,sonra yoldaki kasislerden nefret ediyorum,1 tur versene ''kanka'' diyenlerden özellikle o cümlenin içinde kankayı kullananlara sinir oluyorum ,sende hep bisiklet kullanıyosun diyen bizim buradaki futbol basketbol hastası cocuklardan nefret edıyorum herkesin ayrı bir zevki hobisi vardır sevdiği spor vardır benim hobimde bisiklet sporumda bisiklet,bazen bizim ilçenin merkezinde hareket yapıyorum canım sıkılınca oradan 2 3 serseri tipli insanlar bidaha yapsana fenasın diyenler,bisikletimle saç kestirmeye gidince ben bisikletimi bir hanın ıcıne bırakırım lastiği biraz merdivene uzanır ama herkes rahatlıkla geçer koca yer yani koca yer olmasına rağmen lastiğime vurup bisikletimi düşürenler,bisikletimi merdivenlere kilitlediğim zaman geçemeyince üzerinden atlayıp geçmeye calısanlardan...

bayagı uzun oldu ama yanlısmıyım.?

sinir etselerde beni ben bisiklet kullanmayı cok seviyorum