Scudo Sports

Bir bisiklet aşığının emin adımlarla almak istediği ilk göz ağrı

visibilia

Üye
Tepki
6
İsim
ERGİN
Öncelikle arkadaşlar, burada paylaşmış olduğunuz bilgilerden ve emeklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Malumuz çok uzun süredir bende bisiklet alma hayaliyle tutuşurken artık zamanı geldiğini düşünüyorum ancak sınırlamaları var bu konuyla ilgi. Bu sınırlamalar şunlar:
1. Bütçe 750-100 arasından
2. Yol (endurance), yol (fitnes(düz gidon yol)) ve ya gravel (all-road) kategorisine sahip
bir bisiklet aramaktayım bu koşulları sağlayan önerilerinize çok ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekkür ederim ...

bazı bilgileri forumdan elde ettim özellikle: İsmail Eren arkadaşımızın bilgilerinden yararlandım.

Scudo
@visibilia 750 TL-1000 TL bütçeyle F/P ürünü yol bisikletinde Endurance kadro, aero kadro gibi seçeneklerin olmayacak. Ancak ikinci elde Triban 3 olabilir. Diğer seçenekte Triban 500 FB dır. Üçüncü seçeneğinde zaten gravel bike olarak bisikletler belli başlı markaların bisikletleri Türkiye de mevcut. Bunlarıda alabilmek için bütçeni yaklaşık 4-5 katı kadar arttırman lazım.

Hocam yol bisikletleri pahalıdır. Bu bütçeye sıfır yol alman mümkün değil. Kaldı ki 2. el de alsan çokta aman aman bir bisiklet olmaz. Sana tavsiyem kredi kartın varsa 3000 tl ye kadar çık. Ya da 2. el alacaksan en az 2000 tl yi gözden çıkarman gerek. Bu benim düşüncem tabi ki.

teşekkür ederim @Göktürk Ünal ve @trainspotting35 muhtemelen ikinci el alacağım farkındayım biraz pahalılar ancak şu an da o bütçeyi ayırmam mümkün değil ikinci elde bulma imkanımın olacağı ve diğer koşulları sağlayacak önerileriniz varsa dinlemeye açığım ve çok memnun olurum

@trainspotting35 vermiş olduğun önerileri araştırıcam mutlaka.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@visibilia İkinci el öneride bulunmak için kadro boyunu bilmemiz gerekli. Bunun içinde tabiki boyunuz ve iç bacak boyunuzu.

• Beğen
Tepkiler: visibilia
@trainspotting35 iç bacak boyum ayakkabı ile toleranslı olarak vericem 84±1 cm ve ayakkabısız 80±1 cm şeklinde ölçtüm araştırıp hesaplayınca 54±1 cm gibi bir kadro boyu geliyor. boyumda 1,82 cm

2. elde xrs40, triban 3, bianchi slr 200, sedona 601 610 gibi modellere bakabilirsiniz

@visibilia Sadece Antalya içimi istiyorsunuz. Yoksa başka şehirlerden de satın alma yapabilirmisiniz. Letgo da Fuji Sportif 2.3 56 kadro var sıfır kutusunda 1399 liraya ama daha ucuza bırakır. İstanbul da.

Aslında şehir çok önemli değil sadece dediğim şekilde zevkini alabilmek önemli benim için gerçekten seviyorum bisikleti letgodaki ilanlada ilgilenicem birazdan. @Göktürk Ünal dediğide doğru gerçekten ama işte şu n için mümkün değil yoksa hiç pişmanlık uyandırmaz bisiklete vereceğim para @trainspotting35 @Orhan Akarkut

letgodaki ilanında ayrıntılarını verebilir misiniz aklınızdaysa @Orhan Akarkut

@visibilia Letgo da Fuji sportif yazın çıkacaktır karşınıza.

@olympos teşekkür ederim ilgin için bakıcam onlarada

tamam şimdi bakıcam sahibinden ilanına da mesaj yazdım haber bekliyorum @trainspotting35

şimdi beceriksizliğimden mi yoksa letgoda ki ürün satıldıpından mı bilinmez ben bulamadım onu :uzgnm::kötü: @trainspotting35

(link)
Bak, az önce letgo'da ne buldum!
zynl Kls - 0 Kutusunda Binilmedi FUJI SPORTIF2.3 56 CM 2015 -

teşekkür ederim bende tam sorunun kaynağını çözmüştüm konum antalyada takılı kaldığı için bulamamışım gördüm şimdi teklif sunucam @trainspotting35

gönderdiğin (link) adresindeki bisikleti inceyebilir misin bi acaba fotolarda tekerlerini sonra eksik gedik ve iyi kötü yanlarını söylebilir misin ve tür olarak cylocross geçiyor benim bahsettiğim koşullara uygun mu ? @trainspotting35

çok kutsal şeyler dışında bu kadar büyütmemek lazım bence. kısaca; başlık iddalı olmuş

bunu anlayabilmen için gerçekten benim gibi bir çocuklu ve gençlik çağı geçirmen gerekirdi sanırım orada yazanlarda gerçekte ne hissediyorsam yazdıklarımdı @Battutaettanci

@visibilia (link) Bisiklet 2014 model Claris setli giriş seviyesi bir bisiklet. Antalya da yanınıza bilen birini alıp bakmaya gidebilirsiniz. Cyclocross bir bisiklet değil. Piyasadaki en ucuz 0 cyclocross Mosso Monza sıfır fiyatı 1800-1950 aralığında değişiyor.

@trainspotting35 (link) Bütçemi arttırıp bu bisikleti kaçırmam.

Geri