Scudo Sports

Bir bisiklet aşığının emin adımlarla almak istediği ilk göz ağrı

Anladım bakıcam bir yolunu bulabilirsem alırım mutlaka. Teşekkür ederim tekrar @trainspotting35

şimdi arkadaşlar bütçeyi arttırıp mutlu olamayınca bende bütçeyi sabit tutup beklentileri aşağıya çekmeye kara verdim şimdi sizden bir öneri istiyorum
(link)
(link)
bu adrestekilerden hangisini önerirsiniz ? @trainspotting35 @Orhan Akarkut @Göktürk Ünal

Scudo
@visibilia biri 52, diğeri 56 kadro, sizin beden ölçümüz ne? Carraro vites olarak daha iyi. Kadro boyu uyuyorsa Carraro daha iyi görünüyor.

şimdi beden ölçüm sırasıylar
boy=1,82
iç bacak boyu=82-83 (demin ölçtüm)
kilo=85

@Orhan Akarkut

bir şey daha sorucam kadro boyunda hiç tolerans yok mudur mesala diyelim benim sanırım 53 ya da 54 gibi bunun 2 altı ya da 2 üstü çok fark eder mi ? @trainspotting35 @Orhan Akarkut

Toleransı vardır. 1 aşağı 1 Yukarı ölçü fark yapmaz. Bu arada fiyatlarda fazla uçmuşum. Yorumu düzenle kısmı da bulamadım :) 2.el 1000 tl den başlar. Yalnız sana tavsiyem en aşağı sora setli alman. Ben de 2. el yol aldım. Salcano xrs040 tavsiye ederim. 2. el piyasası 1250 tl civarı @visibilia

şimdilik bunlarda güzel bir indirimde yakaladım @Göktürk Ünal şimdilik alim diyorum sonra olmazsa satar daha iyilerini alırım imkan yarattıkça ilk kıvılcımı almam lazım.

• Beğen
Tepkiler: Göktürk Ünal
Fİtness olarak Specialized Sirrus 2.elde 900-1000 TL civarına bulunabilir.
Yada gene fitness olarak 2.el trrek fx serilerinede bakılabilir.

@visibilia boy ve bacak ölçünüze göre M kadro almalısınız Carraro biraz küçük, Mosso da biraz büyük gibi. Ama illa bu ikisinden birini alacaksanız 56 kadroyu alın.

@visibilia evet genellikle öyle olur, markaya göre değişir. Üst boru yatay uzunluğu ortalama 54 cm olur M kadrolarda.

anladım teşekkür ederim bilgileriniz için şimdi sormuş olduğum bisiklet arasından kadro boyu küçük olan ve büyük olanın her ikisi de ne boyutta rahatsız eder sizce çok soru soruyorum ama alıpta pişman olmak istemiyorum açıkçası. @Orhan Akarkut @trainspotting35

bir de bu var @Orhan Akarkut @trainspotting35
(link)

okuyan diğer arkadaşlar da yardımcı olurlarsa sevinirim

Bende almadan önce kadro boyuna çok takılıyordum. Boyum 173 cm 52 kadro olması gerekiyor. 51 kadro aldım. Gayette iyi. Dedim ya artı eksi 1 farkettirmez. En iyisi gidip denemek lazım. Yalnız şehir bisikleti bu. Hidrolik fren de değil haberin olsun. Ama fiyatı iyi tutmuş. Sedona marka da fena değildir.

@visibilia 52-53 size küçük gelir. 56'nın büyük gelme olasılığı daha az. Bu üçünden biri ise Mosso.

Merhaba arkadaşlar daha öncede benzer konu açtım ancak açtığım konuda açıkçası pek tatmin olamadım o yüzden sesinize yorumlarınıza ihtiyacım var. öncelikle şunu belirteyim kadro boyum 54 ve sizlere bunların ışığında bir kaç bisiklet önerisinde bulunacağım sizden de bunlardan hangisi almam gerektiği konusunda yardım bekliyorum teknik açıdan değerlendirmelerinizde olabilir. Şimdiden hepinize teşekkür ederim
(link)
(link)
(link)

dağa taşa çıkmicaksanız sedona derim

Sedona 4 yıllık bisiklet - eğer model bilgileri doğru ise. Bu sebeple tercihimi Carraro 224'ten yana kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: visibilia
peki kadro boylarını da göz önünde bulundurdunuz sanırım doğru mu ? @Hiko

@visibilia Evet, onu da dikkate aldım. Kadro boyunun büyük olması belki daha sıkıntılı bir durum olabilirdi ama 2 cm küçük olması çok bir şey kaybettirmez.

Anladım pekala şu son yollayacağım bisiklet hakkında görüşün ne olurdu ondanda indirim sağladım biraz @Hiko
KRON TX300 DISC
İlan No: 324450150
(link)

Valla bu Kron çok yeni duruyor, Carraro ile aralarında hiç fark yok. Sadece disk fren mi V fren mi istediğinize karar verin. Sonra dilediğinizi alın derim. :harika:

Geri