Scudo Sports

Bir aşk hikayesi...

Çok güzel olmuş bisikletin maşa ve kadrodaki yazı renkleri uymuş.
birde maşadaki xcr yazısı kabartma gibimi yoksa direk yapıştırmamı?

Scudo
@kir-pi

Yazı kabartma değil hatta ve hatta gördüğüm en adi yapıştırma...
Bu yüzden kadro renginde yeni bir çıkartma tasarlayacağım...

google da arattım siyah bir tane xcr var 2008 onunki kabartmada ondan sordum.
Ben sana kendi tasarladığım daha doğrusu orjinaline benzetmeye çalıştığım rock shox sid wc logolarını yollabilirim.
bu adresten ulaşabilirsin.
Kir-pi@hotmail.com

@kir-pi

Öyle taklit markalarla işim olmaz orjinali neyse onu yapıştırırım kadro rengine de uyarsa sorun bitmiştir.

hemşom manyak olmuş güle güle kullan. on numero olmus en az maliyetle bu kadar iyi olabilirdi helal olsun

• Beğen
Tepkiler: matrixod
@suskun

Saol toprağam.İnşallah ilerde sanada yapcaz dur biraz sabır...
Sabretmezsen senin bisiklette böle olur.Biraz sabret hem FOXlanacaz hemde DTlenecez.

Gerçekden süper olmş hayılır olsn. Renginede bittim çok güzel:)

Eyvallah soldier...

o deilde burasi annemlerin köyü len :)
Fotoğraf bulunamadı.

hatta ilk resimde öyle. temeltepe askeriyenin üst tarafi merimafo diyo oraya yerliler :p

ya bişe sormak istiyorum ilk önce metalik renkte sonra sedona ya boya fln mı yoksa ayrı ayrı 2 bisikletmi ben onu anlamadım walla sölersen sewinirim

Bomba olmuş ne diyelim..Kazasiz belasız pedallamanız dileğiyle...Hayırlı olsun...

@suskun

Linkteki foto Sivas Karaçayır yolu.Karaçayıra giderken annenlerin köydende geçiyor.Ama ilk fotoda yanıldın.Paşa Fabrikasının orda dağ yollarından gidiliyor yani ters tarafa düşüyor....

@alicanboston

Yazıları tam okumadın galiba.Metalik olan 5-6 yıldır kullandığım bisikletimdi
2007'nin yazında yeni SEDONA kadro aldım.Onu topladım.

Bisikletin hayırlı olsun matrixod.
İyi bir değişim yapmışsın,bisikletin'de.Kazasız belasız kullanman dileği ile..
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: matrixod
Hayırlı olsun.Güzel bir bisiklet oluşturmuşsunuz.Güle güle kullanın.

İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler.İnşallah hepimiz istediğimiz bisiklete kavuşuruzda Türkiye güzel bisikletler cenneti olur

hayırlı olsun abicim güzel günlerde kullanman dileğiyle darısı 1-2 aya kadar başımıza

bende de orion ds var gordum icim parcalandı.... :p gercekten cok guzel olmus bu arada xcr masanın calısması nasıl+ ürünün fiyatı nedir. Kazasız belasız pedallamalar.... :)

Geri