Scudo Sports

bilal akgül fan facebookta açılmıştır

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@aybarssurucuAçıklama için teşekkürler ama birden fazla olmasının sakıncası yok. Elbette benim hatam Türkçe karekter kullanmadan isim vermiş olmam. Belki de reklamını yapmalıymışım ama böyle şeylere önem veren bir insan değilim. Dolayısı ile benim açtığımın popüler olma ihtimali yok, açmışım işte.

Diğerini açan arkadaştan ricam -bari- isim soyisim baş harflerini büyük yazsın.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Scudo
@suzunkopruGüzel bir açıklama olmuş.

Ama şampiyonların antrenman programlarının yada beslenmelerinin ayrıntılarını vereceklerini sanıyorsanız yanılırsınız. Ticari olarak yazılmış kitaplar, eğer profesyonel sporcu imzası taşıyorsa fazla genel, eğer profesyonel bir antrenör imzası taşıyorsa kendinize göre adapte etmeniz gereken yayınlardır.

Kısacası, herkese uyacak tek bir reçete yok. O yüzden, o düzeye gelmiş hiç kimse kendi antrenman programını önermez. Çünkü size uymaz. Bu "vermezler" diye algılanılabilir.

Sanıyorum sezon içinde Bilal'in ısınma için geçtiği mesafede (ve hızda) ben antrenmanı bitirip eve dönerim.

@celil.mayaoglu

slm arkadaşım sen nasıl bilmeden konuşuosun yaa ben kimsenin üstünden ün yapmaya niyetli deilim sen ne diosun anlamadım.Ayrıca sen kime ukala diyosun terbiyesiz adam.Akıllı ol akıllı konuş.Bide yalaka demişsin kim yalaka kendini bilmez terbiyesiz ayrıca birilerinin üzerinden adam olmaya niyetim yok senin gibi adamlar sporu kendi çapında anlar sanane bilale fan kurduysak sen anlamazsın SEN GİT EKMEĞİNİ KOVALA.Bilmedende yorum yapma bütün diğer ülkelerdeki iyi sporculaın fanı var destek maksatlı tabi sen anlamazsın bu olayları kendi çapında dön sen.O Kadar ahlaktan bahsetme kendin ahlaklı ol anladınmı .Birileri adına fan kuruncayalakalık olduğunu senden öğrendim sen ne akıılı adammışsın bu aklı boşa harcama değerlendir.

arkadaşlar selam olsun
sonuna kadar okudum forumu heyecanlı geldi merak ettim.
ama ortada hiçbişey yok başkasının adından ünlenme yalakalık falan arkadaş ne alaka falan demiş sanki biraz sea84 arkadaşımızı küçümser gibi bişey olmuş.
ama konu baya dallanmış budaklanmış.şaşırdım açıkçası ilk defa forumda böyle laf düellosuyla karşılaştım ve ilerledikçe yazılar asıl konudan uzaklaşmış.
umarım küsme darılmaca olmamıştır ağır laflar yazılmış ama ortak nokta bisikletin hatrına unutulsun derim ben.
sea84 arkadaşım keşke sormasaymışsın soruyu :))):D

@galipulusoy

İyide sorduk bir kere.Benim örnek antreman programlarına ihtiyacım vardı sadece.Kendime bir antreman programı yapacaktım.Eski yol yarışçısıyım kendi programlarımı uygularım nede olsa başarıya ulaşmış programlardı.

@ghostrider

Aleyküm selam,

Burada herkesin adabına uyacağı şekilde dilediği şekilde mesaj yazabileceğini, yorum yapabileceğini, soru sorabileceğini düşünen bir üye olarak önceki yaptığın ukalaca tavrını eleştirirken tabi bana karşı tavır alarak da, yetmezmiş gibi de ağır ithamlarda bulunmuşsun.

Ayrıca sana yalaka demedim, yalakalık etmeyi sevmem diyerek başladığım cümlemin devamındaki paragrafta da; forum yöneticilerine dalkavukluk ettiğim düşünülmesin burada kurallardan konuştuğum için bu anlamda yalakalık etmeyi sevmem dedim. İstersen defalarca oku cümlelerimi, zaten anlayan arkadaşlar 1 seferde okuyarak anladı.

Ayrıca dua et ki günde senin gibi 80kişinin öfkesiyle ağız kokusuyla uğraşmışlığın verdiği yorgunluğun etkisinde sinirim alınmış halde yazıyorum gene seviyeyi bozmadan.

ayrıca "sen git ekmeğini kovala" lafı nedir?

Bu lafı ettiğinde ne oldu şimdi ezmiş oluyorsun bu laflarla? :) güldürme beni de adam mı oldun bunları yazdın diye?
sen peki adam mıydın da beni ezmeye çalışıyorsun? ben okuyan biriyim, bunun dışında da günün 10 saatini bir şirkette geçirmek üzere çalışan ve geri kalan zamanlarda tüm bu yoğun tempoya rağmen serbest meslek icabı para kazandıracak uygulamalar geliştiren birisiyim Şu an belki yorucu ve zor bir durumdayımdır ama gittiğim yol belli neticede.Kısaca kendinden emin ve düzgün yolda olduğum kesin zaten.Hakkımla helaliyle kendi ayaklarım üstünde durabilen biriyim kısaca orası yeterli.

Bu forumun belli başlı kendine özgü kuralları ve anlayışı vardır, bunları görmek veya söylemek için yönetici olmak lazım değil. Bunları benimseyen bir üye olarak da şahsen fikrimi açıkladım, üslubunu eleştirdim açıkça. Arkadaşın hevesle sorduğu soruya tiksindirici ve ukala bir üslupla cevap vermenden ötürü eleştiriyorum.

Ayrıca bundan sonra da böyle ulu orta laf edeceksen özelimden yolla, böyle ortalık yerde bana hakaret etmeye kalkışmasan iyi olur.Dikkat et ki yazımda senin davranışını ve üslubunu eleştiriyorum, seni aşağılamaya dönük biçimde, bana yaptığın gibi bu tarz ağır laflara başvurmadım. Oldu ki foruma yeni giriş yapmışsın, sana bu forumun nasıl olduğunu da anlatmış bulunuyorum kısaca.

Davranışınla tepkin ele veriyor seviyeni verdiğin cevapların ölçüsüne bakılırsa. Ben daha fazla tartışmayı uzatmadan son veriyorum yazmaya. Dediğim gibi de bana dönük yazacaksan da özel mesaj olarak at bir derdin varsa. Unutma ki amaç seviyeyi bozmadan eleştirip lafını söyleyebilmektir, bana zavallıymışım gibi aşağılayıcı laflar etmişsin ama senin bana karşı bu şekilde fevri mesajlar atman senin zavallı olduğunu ortaya çıkarıyor yeterince..

Konu (üzülerek) kapatılmıştır, lütfen forum ortamını germeyiniz, ilgili kişiler karşılıklı anlayışa ve saygıya dayalı olmayan tartışmalarınızı başka konularda da devam ettirirseniz yaptırım uygulanacağını da hatırlatırım...
Hakan Yazman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri