Scudo Sports

Bike24 kask rapido ve ortlieb siparişi

@CandanC

Bence suçu kendimizde aramak yerine, tanıdık bir gümrük memuru arayalım :D

Scudo
ya da düzgün dilekçe yazmayı da öğrenebiliriz ;)

EDIT: ben de niyeyse gümrük avukatı kesildim... ben de yurt dışından çok alış veriş yapıyorum.. arkadaşlarım da var, yanlış anlama kaynaklı sıkıntı oldu mu direkt dilekçe yzıyorlar ve işleri çözülüyor da... ondan diyorum :)

@CandanC

Ben 75€ üzeri henüz alışveriş yapmadım ama bu miktarın üzerini Almanya yada İsviçre'ye göndertip kuzenlerle getirtirim, gümrüğe dilekçe yazmaya gerek yok :) Yine de tanıdık memur olaydı iyiydi :))

@CandanC
[emoji1]

@Hakan BİLEN
[emoji1]

Arkadaslar bu konuyu okuyordumda,baktim burda yardimlasma var,benimde yardima ihtiyacim var,evenscycling sitedinde bir kadro beyendim,fiyati sanirim kargo Ile 468 tl ye tekabul ediyor,fakat pek anliyamadim ingilizcem cok vasat,Banada lutfen yardimci olurmusunuz,bunu almak istesem net kdv felan toplam kac para oderim Rica ediyorum bir el ativerin

(link)

@Serden Us

Adetten bahseden link yok zaten. Yönetmeliklerde miktar belirtilmemiş. Olmadığı için de link veremedin.

"Ticari miktar ve mahiyet arz etmemesi" demek gümrük memurunun insafına kaldığını gösterir. Gümrük memuru 2 adetin ticari miktar olduğuna kanaat getirirse ithalat rejimine göre işlem yapılır.

Geri