Scudo Sports

Bike of the year 2016 (cyclingweekly)

Öncelikle cycling weekly tarzı avrupada çok iyi satış adetlerine sahip olan ve internet sitesi çok ciddi hit alan dergiler bu tarz değerlendirmeleri yaparken pek de "yanlı" davranmazlar. Davrandıkları hissedildiği anda güvenilirliklerini yitireceklerini bilirler.

Canyon Aeroad pelotonda saf tırmanışçıların dahi kullandığı aero kadro geometrisine sahip çok başarılı bir bisiklet ve amacına da ulaşarak "overall" alanda en iyi bisiklet seçilmiş.

Merida Scultura 6000, yılın en hafif bisikleti seçilmiş ki 56 kadroya 800 gr ağırlıkla bunu fazlasıyla hakediyor. Daha hafif seri imalat kadro yok sanırım 2016 modellerinde ki bu ödülü aldı. bir arkadaş 7.8 kg dan bahsetmiş o tüm bisiklet için geçerli ağırlık olduğundan komponenetlere bağlı olarak değişiyor tabiki.

Btwin'in bahsedilen modeli 1050 pound. Ve üzerindeki komponenetler oldukça iyi görünüyor. O da en iyi fiyat ödülünü almış.

Yani tabiki bu tip değerlendirmeler illaki bir miktar subjektif olacaktır ama tamamen yanlı olduğunu söylemek de emek verenlere haksızlık olacaktır...

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu

Katılıyorummm

@Serkan Mıstınoğlu

Katılıyorummm. Nice markalar var "Best" oldukça iddialı. Btwin için en iyi fiyat denmiş. Donanıma göre bisiklet fiuatı bence olmaz. Geçen yılki Btwin modelinde gördüm 105 donanım kullanmıştı göyya ama aynakol noname idi. Yani sadece donanımı baz alacaksak direk Shimano oylanmalıydı.

Hani Orbea? Hani Trek? Hani Specialized? BMC?

Diğerleri yabana atılacak cinsten olmasa da Canyon asiliğini konuşturmuş yine.

@Serkan Mıstınoğlu
Size çok katılmıyorum belki ben istisnayım diyeceğim ama yaşıtım olan çok arkadaşım(bu arada 42 yaşımı bitirmek üzereyim) çok daha pahalı bisikletleri kullanmaktayız örneğin bende
colnago c59 disc süperrecord eps de rosa king xs duraace 9000 ve cannondale synapse hi mod sram 22 disc var ve bunların hiç birini resimdekilerle değişmem :)

@Hasan Saylık GCN'ye tapardım ama şu videolarını gördüğümden beri sorgulamaya başladım adamların güvenirliğini

WD-40 reklamı bu başka bişey değil. patır patır sıkıyo wd 40ı arka aktarıcıya. alttan janta da gitti, fren yüzeyinin zaten anası ağladı :D sittin sene feni tutmaz o bisikletin artık
yorumlarda da sövmüşler zaten bu ne saçmalık diye

WD40 ı takımlar sadece yarış sonrası sıkıyorlar kendi gözümle gördüm. Ayrıca artık WD40 bisiklet yağları da üretiyor tabi kalitesi tartışılır.

@Serkan Mıstınoğlu Freni geçtim o arka göbekler videodan sonra dönmez olmuştur eminim. Jant kitlenip kalmıştır. Kendimden biliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Diski görmezden gelirsek Focus kadro olarak çok asil görünüyor.

@cyclopath
Deichmann...

oyumu focustan yana kullanıyorum, bunlar arasında...

Arap yağı fazla bulmuş, pilav yapmış :) ( özü pek değişmemiştir ):D
@Serkan Mıstınoğlu

mtb forever !! :D:D:D:D:D:D

@Onur YCL
Ben pembe detaylardan dolayı pek ısınamadım. :)

Geri