Evliya
Daimi Üye
- Tepki
- 66
- İsim
- Tarık
3ay öncesine kadar kavga ederdim zorunluluktan kendimi korumak amacıyla edilen ve küçük çaplı dayak yemem yahut atmamla sonuçlanan kavgalar.6sınıfta da aldığım belirttiğim gibi eve gelir gelmez babam tarafından el konulup birdaha kendisini hiç görmedim .Ayrica 6. sinifdaki bir cocugun bicak nesine, sen hayatini karartma planini burda cizmissin. Tam küçük ergenlik zamanımdı ve dediğim gibi eve gelir gelmez el konuldu toplamda 20dkka bile bende durmadı ve hayatım bir öğretmen çocuğu olarak ailem tarafından olmasa da akrabalar tarafından,çok iyi yerlere gelmeme ve mükemmel bir terbiye almama sebeb oldu ve de çok güzel oldu şu ana kadar kendimden büyük kimseye saygısızlık etmedim ama muhalefet oldum düşüncelerine karşı çıktım babam'lan bile tartıştım çoğu konuda ama saygı çerçevesinde.Ama ilkokul bittikten sonra ortaokul zamanından sonra çoğu kişinin saygı tarafının yoksun olduğunu farkettim.Daha altıncı sınıfdım okul çıkışı parka gitmiştim spor aletlerinde asılıyorduk felan 4-5 kişiydik ve bir tane çocuk tip tip bana bakıyordu ben de ulan ne oluyor bende ona bakmaya başladım ve çocuk çağırdı orda bir tane işte bana vurdu söz de biz 5kişiyiz çocuk tek ama benim hiç bir arkadaşım bir şey yapmadı bende eğdim kafamı gittim tabi insanın abisi olmayınca birini çağıramıyorsun da.Gel zaman git zaman ben de büyüdüm irileştim spor yaptım güzel bir vücudum oldu çok iyi arkadaş ortamları yaptım, ha bir iki hafta tekvandoya gittim cesaret topladım ama kimseye parkta spor yaparken sataşmadım kimseyle gidipte yan bakma yüzünden kavga etmedim bir kere baktığım kıza kafamı çevirip tekrar bakmadım bana bakanlarada kafamı çevirip sadece bir kere bakmakla yetindim.Ben bunları yapmışken nasıl 6.sınıftayken hayatımı karartmayı planlamış oluyorum özür diliyerekten soruyorum? en son okul sırasına gelince Allaha çok şükür mersinde iyi sayılacak bir Anadolu Lisesini kazanmayı hakkettim derslerime çalışmaya elimden geldiğince gayret ettim tabi babam kadar zeki olamayınca ilk seneyi düz ikinci sene ilk dönem gene düz geçtim ama derslerime de çalıştım.Hedefimi de koydum babamın izinden gidip öğretmenlik okuyacaktım ama sporda yapacaktım zaten basket lisans olarak ta okulda aldım basket takımına girdim ne kadar maçlara çıkmasamda okul takımındayım.O zarasiz olacagini düsündügün biber gazi bile senin basina olmiyacak isler acabilir.Abi bu lafında tamamen haklısın ama insan kendini güvene almak istiyor kulanmasa bile kendini sokakta gezerken olsun parka giderken olsun spor yaparken olsun kendini iyi hissetmek istiyor en azından ben istiyorum.