Scudo Sports

Biber Gazı

Engin ATAL

Forum Bağımlısı
Tepki
347
Bisiklet
Trek
Arkadaşlar merhaba ;
Forumdan Çağkan arkadaşımız ile beraber dün , kendimizi koruma amaçlı biber gazı aldık. Ben biraz meraklı olduğum için , nasıl bir etki yarattığını görmek istedim. Gazı , kutunun içine biraz sıktım ve kokladım , koklamaz olaydım :agla: Gözlerim, burnum birden iniverdi .. Koklayınca bile bu kadar sert etki yapıyorsa , bir saldırı anında karşı tarafın yüzüne sıktığımızda kesinlikle direk etkisiz hale gelecektir. Keşke daha önceden alsaymışım dedim :)

Scudo
bisikletimde iki tane var, hiç koklamayı düşünmemiştim.
tecrübeni paylaştığın için gönülden teşekkürler :)

Kullanırken ne kadar dikkatli olmanız gerektiğini kendi üzerinizde tatbik ederek öğrenmişsiniz demek :) Biber gazı bulundurmak iyidir günümüz Türkiyesinde :)

@aertan
Nasıl bir etki yarattığını anlamak istedim ki karşı tarafın halini tahmin edebileyim :D Rica ederim..
@Bilal Öz

Evet size canı gönülden katılıyorum. Kesinlikle şart ..

Tecrübe edip paylaştığınız için teşekkürler.

@GökhanSemiz
Rica ederim. Mutlaka almanızı tavsiye ediyorum. Nato marka , orjinal polislerin kullandığı biber gazını 12.5 TL yerine birazcık pazarlık ile 10 TL'ye aldık :)

Birisi de çıkıp elektro şok cihazını bizim yerimize denese süper olur :D Biber gazları 7.5 yada 10 lira ya bile var artık. Özellikle akşam , gece sürüşlerinde güvenlik için kesinlikle şart hale geldi. Herkese lazım.

@Engin ATAL

Geçen dedemin arabasını temizliyordum kapının cebinde nato marka gördüm haki yeşil bir kutuydu , bende almayı düşünüyordum o zaman nato alayım :)

@Alper Gencan
Elektro şok cihazı alırsam onuda deneyebilirim :D Evet ve çok etkili
@GökhanSemiz

Evet , koyu yeşil bir kutusu var. Oldukça güçlü :D

Bilgilendirdiğin için sağol, birde elektro şok cihazı ilede savunabilirsin, şahsem kullanıyorum :D

@alp değer tanrıverdi

Hatta bir ara portakal gazı flanda kullanmışlardı galiba

Biber gazı artık silah olarak geçiyor diye duymuştum, haberi olan var mı? Almayı düşünüyorum ama sonra sıkıntı çıkmasın.

@Berksan

merak ettıgım bir şey var . Bu elektro şok cihazı suya düşse nolur ? ya da yagmurlu havada ustunde ıslansa ?

@Emre Sertkaya
Tetiklenmediği sürece bir sıkıntı olmaz sanırım. Yine de horon tepmemek için dikkatli olmak gerek. :D

• Beğen
Tepkiler: Emre Sertkaya
@Alper Gencan

eğer bir yerde bulabilrsem alıp denemesini videoya çekmeyi düşünüyorum :D :D :D

@Engin ATAL

portakal gazı kullanılmadı sadece iddaa edildi eğer kullanılsaydı bunu soluyan kişiler su içtikleri taktirde bütün vucütları felç olurdu zaten bütün dünyada kullanılması yasak kimyasal silah yerine geçiyor

Geri