Scudo Sports

bianci kadro ile trial

bak şimdi açıklayım bu konu bi daha açılmasın tmm bizim ark kendi üyeliğinden ekleyeceği konuyu benim üyelikten ekledi sonra dönüş olmadığı için bunada bişeler sallayalım dierek bunu yaptık o da kendi oturumundan yaptı kizaten benim buraya yazsınlar die bi ama cım yoqtu anlatabildimmi;)

Scudo
trial her bisiklette yapılabilir belki ama önce yapmasını bilmek lazım değilmi bana katılanlar teşekkür ederlerse ii olur

yapmayı bılmeden yapılamaz o ayrı ama her bisikletlede trial yapılmaz.yapanlar sadece yaptıklarını sanarlar.

@megahunter

hiç teşekkürün yok diye mi teşekkür istiyorsun. sanırım yanlış bir tavır. merak etme teşekkürü hakettiğinde teşekkür alırsın zaten ;)

Trial'in ne olduğunu niye ısrarla anlamak istemiyorsunuz veya anlamıyorsunuz ?

Trial bisikleti;
http://www.trial.ricany.cz/obchod/images/parts/adamant-f.jpg
budur..

Sizin trial diye bahsettiğiniz ise; (aslında Street deniyor)
http://www.scottusa.com/service/files/images/products/products/photos/oG12nd8XUa64dQ4o2tw0zctszl8Fao83.jpg
budur..

Siz ısrarla trial demeye devam ederseniz artık diyecek bir şey bulamıyorum..

sunuz derken kımlerı kast ettın burda anamayan yada anlamak ıstemıyen 1 kısı var sanırım

• Beğen
Tepkiler: RuSKi
@tugayabicim
megahunter 'ın mesajına dikkat etmedin galiba..

megahunter; trial her bisiklette yapılabilir belki ama önce yapmasını bilmek lazım değilmi bana katılanlar teşekkür ederlerse ii olur

Ayrıca forumda street yapıp trial yaptığını sanan arkadaşlarda var onlarıda ekledim. Yani genel olarak konuştum..

Vay Batuhan aldın Voltage'ı millete fırça çekiyosun bakıyorum :)

@Sahinoz
Ahahaha :)

Fırçayla alakası yok, yanlış bilgi olmasın herkes doğrusunu bilsin diye uğraşıyorum.. (:)

dikkatimi çektide bu konu altında trialden anlayanda anlamayandan kendi çapında yorumlar yapmış ben Kayseri den Galip trial işinde kendimi iyi olarak görüyorum her ne kadarda eksiklerim olsa
benim ilk trial yaptığım bisikletim cheyenne diye bir cros bisikletiydi çift amartisörlü felan onunla öğrendim bir takım şeyleri tabi zamanla o bisiklet iptal oldu ama şimdi triale uygun bisikletim var onunla takılıyorum bence ilk başlangıçta kötü bir bisikleti harcamak daha iyi olur diyorum
herkese saygılar .....!!!!

yukarıda arkadaş demiş street ve trial i karıştırmayalım diye..
şöle klasik birşeyler söliyim.
dh için ve şehir için(her2sinin kullanımında) freeride lar tercih edilio.
freeride la e azından kücük bi gösteri bile olmasmı. :):)
bilgilerim şaşırtmış dicem ama ben bunu iyice araştırmıştım ??

@SerKaN2081

asıl freeride bisikletlerinin maşalarının travelle ları 160mm den başlar. bu nedenle çok fazla şey yapılamaz. ama street bisikletleriyle çeşitli trial hareketleri yapılabilir tabiki.

• Beğen
Tepkiler: SerKaN2081
@SerKaN2081

freeride kategorisinde iki çeşit bisiklet vardır.
birinicisi; street bisikletler maşa traveli en fazla 100mm olan bisikletlerdir. arka amortisörü yoktur selsi oldukça alçak seviyededir(xc, dh bisikletlerine göre). onunla trial de yapabilirsin(yani deneyebilirsin en azından)
ikincisi; çift amortisörlü ön ve arka travel lar 130mm ile 200mm arası değişir.

"freeride" kelimesi tam anlamıyla "serbest sürüş" anlamına gelmektedir. dolayısıyla street yaparken de kafana göre iniş yaparken de kafana göre.

sanırım senin dediğin freeride bisikleti "street" olarak da ifade edebileceğimiz bisiklettir...

aynen onu imha etmek istemiştim..
freeride dediin qibi serbest sürüş ve bir yerde okumustum atlamalara zıplamalara mtb lerden dayanıklı olmasa bile dayanıklıymıs.eer 3 seviyeye ayarlarsak downhill için 2 verebilirs sanırım.
street içnide 2 verirsek uyar sanırm.
tşkler Ruski.. ;)

@SerKaN2081

mtb dediğin zaten MounTain Bike dır yani dağ bisikletidir. yani castello da mtb giant stp de mtb giant glory dh da mtb dir.

@cheyenne

teşekkürler galip abi benimde ilk baştan beri anlatmak istediğim buydu düşüncelerime tercüman oldun söz bidahaki geldiğinde beraber bi gezelim bi seferinde olmadı kusra bakma ama :D:D saygılar

Geri