92 Model Meta : Yazlıkta paslandı ama hala iş görüyor.
97 Model 2 adet Hispano (cro-moly kadrolu) : Eşime ve kendime almıştım. O zamanlar diğer markalardan haberdar değildim. Uzun turlara çıkıyorum. Herhangi bir sorun çıkarmadı.
bendede BİANCHİ WİND var yeni aldım ;plastik çamurluk taktım kışında kullanıyorum arka sele borusuna kırmızı ikaz ışığı,gidonada led far iki adet sağa ve sola ortadada,deatur çanta koydum üçgen olanlardan içinede kolonlu ve beldede taşına bilen,mp3 çalarlar için kolon görevi gören bir çanta koydum(mp3 çalar bu kolon çantanın içinde, bu kolon çanta da deatur çantanın içinde tchibodan 17.5 tl almıştım 2 ay oldu gezintiye çıktığımda kendim kadar açıyorum sesini yoksa diskoya çeviriyor ortalığı : ) bisikleti gören motorbisiklet sanıyor.bisikletimin ağırlığını bilmiyorum sanırım bayağı ağır ama inanın işime bile bisikletle gidiyorum 15km falan (yazın tabi kışın kısa mesafelerde kullanıyorum )bisikleti herkese tavsiye ediyordum 10 senedir kullanmıyordum bisiklete tekrar aşık oldum.eskiden kocaelide kartepenin arkasına giderdik sabah çıkıp akşam dönerdik tam 56 km yol ama dağ yoluydu yarı toprak yarı asfalt şimdi zor tabii herkese saygılar!özgürlük iki tekerde
her şey iyi, hoş güzelde fiyatları diğer markalar göre çok çok pahalı örnegin ben 5gün önce salcano ng303 sd modelini aldım hidrolik disc fren li ve acera komponent var üzerinde 944.00 tl gercekten fiyat çok uygun bianchi peak modelini alacaktım ama arada çok fazla fiyat farkı olmadığını görünce hemde hidrolik discli bir bisiklet almaya karar verdim
2 yıl önce thomisus'um vardı, çalındı. Memnundum, çok rahat bisikletti ve çok anımız vardı. Üstüne Salcano aldım. Sonra sattım, şimdi Corratec super bow var.
wap modelini kullanıyorum çok prof olmasada tatminkar kadro yapısı çok güzel bikaç değişiklikle süper olucağına inanıyorum pedal,lastikler,gerekirse dişliler ozaman süper olur ama şimdilik bu şekilde devam bisikletimi seviyorum.
SHARK 1996 DA almıştık ilk o zaman 5x4 20 vitesliydi.. ilk göz ağrım olduğu için bırakamadım
insanin ilk göz ağrısı.. bırakmıyor onu ve o gün bugündür bunu kullanıyorum