YaklaŞik İkİ Ay Kadar Önce ÇocuĞuma Karne Hedİyesİ Olarak Bİsİklet Alacaktim Ve İyİsİ Olsun Dİye bıanchı Tercİh Ettİm. Etmez Olaydim Lanet Olsun GÖrdÜĞÜm GÜne Ellerİm Kirilsaydi Da Almasaydim. Toro Modelİ Bİsİkletİ Ankara Yİba ÇarŞisindan(yÜce Bİsİklet)aldim.300 Tl. Para Verdİm. Çocuk Daha Eve Gelİr Gelmez Bİsİkletİn Zİncİrİ ÜÇ Defa Atti Ve Taktik. İkİncİ GÜn Vİteste Problem Çikti. Bİsİkletİ Arabama Koyup (gÜvercİnlİk Lojmanlarindan-İstanbul Yolu) DiŞkapiya Getİrdİm Satici Yalandan Bakip BaŞindan Savdi Vİtesİ YanliŞ KullanmiŞsinizdir Dedİ.(bİz Gerİzakiliyiz Ya) ÜÇ DÖrt GÜn Sonra Yİne Vİtes Problemİ Yİne Arabanin İÇİnde Bİsİklet Yİne BaŞlarindan Savdilar. Şu Anda Zİncİr Yİne SÜreklİ Atiyor Vİtesler Yİne Problemlİ, Vİtes GeÇmİyor.ve Ben Bİsİkletİ AldiĞim GÜne Lanet Edİyorum. Bu Arada Çevremde Bİr KaÇ Tane Daha Toro Modelİ GÖrdÜm Onlarada Sordum Onlarda Vİtesten ŞİkayetÇİ Olduklarini SÖyledİler. ÇocuĞum Bİr GÜn Zevkle Bİnemedİ. VerdİĞİm Paranin Her KuruŞu Haram Zehİr Zikkim Olsun. BaŞkada BİrŞey Demİyorum