bianchi troy

B

BF Okuru

Misafir
merhaba arkadaslar,ben bugun suadiye'de starbisiklet'te bianchi troy'a baktim.anlatan arkadas dedi ki bu fiyata boyle parcalari olan baska birsey alamazsin.ben de bir size sorayim dedim.1088liraydi oradaki fiyati.ben bir de daha yeni baslayacagim.sizce yeni bir bisiketci icin abarti bir bisiklet mi olur?
 
Scudo
Kayıt
26 Temmuz 2010
Mesaj
35
Tepki
15
Şehir
muğla
Dostum bianchi troyu motisbisikletten düğn sipariş ettim bugün datçaya ulaştı deneyimlerim parasının hakkını verdiği yönde. Almadan önce forumdan arkadaşlara epey danıştım ve araştırdım bisikletçi arkadaş çok doğru söylemiş donanıma göre fiyatı oldukça makul. Sürüşüde oldukça keyifli datça rampaları biraz can sıkıcıo kadar :)
 

çağrı türkmen

Aktif Üye
Kayıt
23 Mart 2010
Mesaj
197
Tepki
314
Şehir
İstanbul
Hocam full deore donanımlı halde o bisiklet 945 TLye Sirkeci İleri bisiklette vardı. oraya da bakmanı tavsiye ederim.
 
B

BF Okuru

Misafir
Bence de fiyatına göre çok güzel bir bisiklet. Olmadı memnun kalmazsanız ilerleyen zamanlarda kadro değişimi yaparsınız.200e bianchi kadroyu satar 300 civarına corratec vs alırsınız süper olur. donanımını uygun fiyata almış olursunuz.Bence mantıklı bir seçim.
 
B

BF Okuru

Misafir
tesekkurler verdiginiz bilgiler icin,ben de ilk gordugumde cok begendim,arkadas bisikletin ustundeki markalari donanimlari yaz ve o donanimlari trek,kronlarda daha pahali oldugunu goreceksin dedi.ben adama inandim zaten bisikletforum sagolsun 1haftada bir suru sey ogrendim buradan.inşallah parayi toplar toplamaz alacagim :)
 

THE ROCK

Üye
Kayıt
21 Haziran 2010
Mesaj
57
Tepki
23
Şehir
BURSA
Bende 1 aydır TROY kullanıyorum son derece keyifli bir bisiklet,üzerinde 2010 model FULL DEORE olması'da en büyük artısı, ben 1050 TL ye aldım . 1 aydır biniyorum,başka marka ve model bisiklete özenmiyor insan üzerindeyken. :) Kesinlikle tavsiye ederim.
 

Alperen KIR

Forum Demirbaşı
Kayıt
27 Haziran 2010
Mesaj
458
Tepki
77
Şehir
Isparta-Antalya
Bisiklet
Scott
paran varsa hemen al :) ben 1 hafta içerisinde paramı biriktirdim aldım :) gerçekten bisiiklet çok güzel. tavsiye ederim :)