Scudo Sports

Bİanchİ speed 4000 hakkinda gÖrÜŞlerİnİz !

Tepki
1
Bisiklet
Bianchi
arkadaslar kararımı speed4000te kıldım artık sayılı günler kaldı almama kötü bişey düşünen varsa yazsın ki sonradan pişmanlık duymuyayım

Scudo
merhaba
kardeşim şevkini kırmak istememiyorum fakat bisikletin fiyatına baktım 540 tl civarı 500-600 liraya çok daha kaliteli bir bisiklet alabilirsin
bianchi speed'de ilk olarak arka aktarıcı shimanonun en düşük seviyedeki aktarıcısı piyasada 20 ile 50 arası değişiyor
ikincisi v fren,v fren olması kötü bir şey değil ancak o kadar para verip memnun kalmayabilirsin
dediğim gibi 600 liraya disk fren bianchi speed ten daha hafif ve daha kaliteli bir bisiklet alabilirsin
Birazdan sana başka bisikletler tavsiye edicem bana 2 dakika ver

(link) bu bisiklettede tourney kullanılmış fakat senin bianchiden kat kat daha iyi bir model
bu disk frenli modeliydi
(link) bu biraz tuzlu ama tadından yenmez

(link)

(link) bu linkteki bisikleti alıp artan parayla kaskın yoksa kask(kask hayat kurtarır çok önemlidir)varsa bisiklete upgrade ler yapabilirsin.
Mesela yola gidiceksen yol lastiği takabilirsin
Aktarıcıları değiştirebilirsin

bu arada v fren almak istiyorum disk fren daha masraflıymıs ve kullanımı zormus ben küçük biryerde yaşıyorum tamiri kolay olmalı

kronun malzemelerinin kalitesiz oldugunu söylüyolar bende pek anlamıyorum aslında

v fren bir bisiklet alırsan eğer şu pabuçları öneririm şahsen 5 yıl kullandım çok güzel
(link)

bende yaklaşık 17 gün önce aldım bisikletimi
forumu gece gündüz araştırdım yaklaşık 1 ay boyunca
o yüzden sana yardımcı olmaya çalışıyorum
hemen hemen çok az yada hiç sorun yaşamayacağın bir markadır sedona
kron da çok güzeldir
bianchi de alabilirsin ama modeli biraz daha araştırmanı tavsiye ederim
kadro boyunu seçerken dikkat et boyun mesela 180 19 yada 20 inçlik bir kadro alman gerekir ona dikkat et
ağırlığına bak bisikletin
maşasının kilitlenebilir olması gene bir artı
şimdilik aklıma bunlar geliyor

Sedona ıstıyorum ama fıyatları pahalı boyum 1.86 bu arada

(link)
world kartın varsa gelecek puanı da hesaba katarsan 595tl
kargo parası da yok tabiki...

gidondan kilitli maşa-acera 27 vites

Geri