2015 model slr 500 değil de 1-2 yıllık soralı modellerini alman daha mantıklı olur (temiz 2. el)
arkadaşların da dediği gibi claris'e 1800 lira vermek saçmalık. SLR 500 benim de beğendiğim ve bir zamanlar almaya çok yakın olduğum bir kadro. nasip olmadı. cr 022 almıştım, memnundum
(link)
(link)
(link)
aynı zamanda ilerde model yükseltmeye niyetlenir ve bisikleti satmaya kalkarsan bianchiyi rahat satarsın. ikinci el pazarı en yaygın modellerden biri
SLR 500 almayı düşünürken Race 052 aldım, iyi ki de almışım diyorum. Tiagra set var en azından, geçen ay bir kazam olmuştu, sadece ön jantım yamuldu. Gayet sağlam bir kadrosu var. 2. eline bakıp (temiz) almanız çok daha iyi olabilir.
@OnurÖzdağ Katılıyorum. 2012 galiba. SLR 500'ün 2017 modeli ilandaki renk değildi benim bildiğim kadarıya. Ayrıca birisi bu başlıkta ilandaki aynı renk aynı bisikletin 2012 model olduğunu yazmış, başlık da 2013 yılında açılmış:
@Mtt şimdi işin ehilleri varken bana dusmez ama fuarda gördüğüm kadariyla sora yeter diorsan Corellinin sorasi var hem daha canli renkleri de var pazarlikla 1600 civarina yine indirilebilir diye dusunuyorum..Belki de indirilemez bilmiyorum
Tabi bianchiyle ayni kalite midir tam vakif degilim sadece fikir olsun diye dedim