Scudo Sports

Bianchi SLR 500 alınır mı?

@mmakif aslında corelle için şeytan dürtmüyor değil bu riske değer mi orasını bilemedim

Scudo
@Mtt Ben olsam Corelli'ye pek bakmam. Forumda bir konu altında da konuşulmuştu, şimdi başlığı bulamadım ama bir kötü bir izlenim oluşturuyor. Uygun fiyatlı bisiklet olarak Carraro, Bianchi, Mosso falan bakmak daha mantıklı bence.

@Ilter Elmas Kesinlikle ilter abinin dediği gibi carraro felan bakman daha iyi olur tabi az daha para biriktirmen demek bu o da @Mtt beklersen ve işin sadece bisiklet parası yok kaskıydı gözlüğüydü suluktu felan .. Ben geçen sene 1 yıl biriktirdim bu sene inş. meyvesini alıcam ama sabretmek gerek edebilirsen :D

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
@mmakif @mmakif valla bisikletimi sattım model yükseltmek için maks 1500 ₺ ye kadar yol bakıyorum ikinci el aklıma ilk triban 500 geldi nedense

@Mtt Sana bu yolda kolay gelsin diyorum o zaman karar vermesi cok zor cidden , ben claris mi sora mi derken tiagraya dayandim paralari bayildim :islik:
2. Ellere de bilmiyorum guvenir misin bak derim yani cok guzel uygun bisikletler var ama iste bisikletten anlamak gerek ben anlamiorum o kaa :-/

Geri