Scudo Sports

Bianchi SLR 500 alınır mı?

melih1st

Üye
Tepki
105
İsim
melih
Bisiklet
b'Twin
goruntusu cok hosuma gıden ve ıcımde bıanchı ye karsı bı sempatı oldugu ıcın bu bısıklete goz koydum sızce bu fıyata alınırmı baska secenekler varmı bıanchının fıyatı 1800 tl lutfen verıcegınız secenekler bu fıyatı gezmesın

ozellık olarak full sora sıstem var

Scudo
o paraya salcano xrs 30 alınır tiagra setli
slr500 ün ederi en fazla 1400 tür

Çıtayı biraz yükseltip carraro race 052 alın. 1800 2000 gibi fiyata bulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: ferzantes
Aynen katılıyorum, bencede carraro race 052 alman senin için daha uygun olur zaten
carraro ve bianchı aynı fabrika çıkışlı diye biliyorum. :D
ama fiyat konusunda 2.el tercih edip edemeceğine bağlı biraz pahallı çünkü race 052
yada böyle önereyim (link) üstüne aksesuar alabileceğin kadar kalır yada harçlığın cebinde kalır :D

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
fiyat performans olayına bir şey diyemem ama çok yahşı pisiklet çok modern ama biraz klasik bisikletlere gönderme yapan ir duruşu var bir oladarda fit görünüyor

1800 çok o bisiklete şuna bak.
(link)

Veya bütçeyi yükseltme şansın varsa 2000 civarına Carraro 052 alabilirsin.

• Beğen
(link) bu slr 500 krank takımı
(link) buda carraro CR-RACE 022 nin krank takımı :D

@ferzantes
Siteler farklı olduğundan fiyatlar da farklı bu doğru bir karşılaştırma değil. Claris Sora'dan bir tık daha düşük bir sistem dolayısıyla daha pahalı olması beklenemez.
Aynı sitedeki fiyatlara bakın.
(link)
(link)

• Beğen
@Berke K. doğru söylüyorsunuz ben aynı siteye dikkat etmedim
peki sizce hangi bisikleti tercih etmeli

@ferzantes
Carraro ile Bianchi'yi karşılaştırırsak bence donanım olarak Bianchi ama o da pahalı kaçıyor onun yerine Triban 5 bakardım.

salcano 950 tl ye geliyor xrs 040 sora lı olanı. yinede triban 500 önerirmisiniz. 1450 tl oda.

Geçen gün forumdaki ekşi sözlük başlığında, ''Bianchi düşmanı forum'' diyorlardı burada adamları tekrar haklı çıkartmışsınız :D

bir kaç yerde sorumda tam cevap alamadım. kışın da bisiklet sürmek istiyorum. yol bisikletleri ne kadar uygun yağmurlu havalarda kullanıma. yapmurlu havalarda kullanım için kıyafetler var mı.

(link) burada ki açıklamalarda frenler için sora demiyor ama frenlerinde sora olduğu söyleniyor. farklı 040 modellerimi var yoksa site yanlış mı yazmış

Merhaba, Ben de şu an Bianchi SLR 500 düşünüyorum. Salcano demeyin. Salcano istemiyorum. Şu anda NG650 var bende ve memnun değilim Salcano beğenmiyorum. SLR 500 almalı mıyım? Fiyat olarak 1800 dendi.
Ne önerirsiniz?
Bisikletimi deneyerek ve görerek alma yanlısıyım.

Full tiagra mosso 730 oneririm.
(link)
Pazarlikla 1800-1900 e alinir.

ben kasım ayında 1500e aldım slr 500ü. şu an için gayet memnunum ama 1800e başka alternatifleride düşün derim.

@A.Aral @delann

Bir yerde Carraro Race 052 buldum. 2100 diyor, dusmuyor. Taktim kafayi... Internetten almak istemiyorum. Siparis uzerine getirticem. Boyum 176. Kadro 54 isteyecegim.

Selamlar, bende bu hafta sonu alınmak üzere Bianchi SLR 500'de karar kıldım. 2. el Carraro RC-052 almak istemiyorum :) bende NG 650 kullanıcısıyım ve Salcano'dan inanılmaz soğudum, XRS 40 ucuz olduğu için herkes alıyor ama ona da gidon, sele vs vs eklemeler yapılması gerekiyor. Ayrıca servis durumları da var Salcano'nun genel merkezini 10 kere arıyorsun telefona bile bakamıyorlar, internetten aldığın ürünü ücretsiz kurmayan servisleri mevcut.

Geri