Scudo Sports

Bianchi slr 200-Whistle-Carraro..Hangisi İYİ

Scudo
@Gökhan Toros

GÖKHAN BU BİSİKLET NASIL

MODEL MODOC 20 VİTES
Madde grubu Madde adı
KADRO 28"RİJİT ALÜMİNYUM.1.1/8"ENTEGRE
ÇATAL 28"KARBON
GİDON BYTE ALÜMİNYUM SİYAH MAT OS.
GİDON BOĞAZI BYTE A-HEAD ALÜMİNYUM SİYAH MAT R:7DG
DIŞ LASTİK SCHWALBE 700X23C 23-622 BLIZZARD SİYAH
SELE SAPI ALÜMİNYUM SİYAH L:350mm DIA:31.6mm BYTE/KING LOGOLU
SELE SELLE ITALIA Q-BIK FLOW SİYAH
KRANK TAKIMI FSA-CK-C602SS-VERO COMPACT 50-34T
ÇATAL YATAĞI FSA ORBIT I NO.16/CC-
JANT 28/622X14 AIRLINE-4 ÇİFTKATAl SİYAH 24H (12x2)
ARKA DEĞİŞTİRİCİ CAMPAGNOLO XENON 10-VİTES KISA KAFES
ÖN DEĞİŞTİRİCİ CAMPAGNOLO XENON BRAZED ON TİP
VİTES+FREN KOLU CAMPAGNOLO XENON ERGOPOWER
ARKA DİŞLİ CAMPAGNOLO VELOCE 10 VİTES 12-25
FREN FSA-KUMPAS GOSSAMER SİYAH

Valla yanlış hatırlıyo olabilirim ama o kadar olmaması lazım ya :S MODOC alacağına su modele baksana full tiagra set var bunda da

(link)

@KIVANC YILMAZTURK

Kıvanç acıkcası beni fiyatta düşündürüyo..bu gönderdiğin linkteki KRON 1800 tl.
modoc ise 1.250 tl arada epey fark var..
:)

Whistle Modoc Xenon u tavsiye ederim eğer o civarlarda ikinci el sağlam düzülmüş boyuna göre bir bisiklet bulamazsan...

Mesela forumda ki s30 u inceledin mi kadro boyu uyuyorsa al derim ;)

Ama tabi ki kocaeli yakın gidip bir dene derim...
Bir de bilmiyorum aluminyum yol bisikletine daha önce bindin mi ama, çok hissizlerdir...

Nasıl anlatiyim böyle soğuk gibi...Ölü gibi...

O hissizliği sevmen lazım, yoksa çok süre geçmeden,sen de satarsın bisikleti :)

Yani benim hoşuma gidiyor o...Ama insanların hoşuna gitmeyince bir de karbon alabilecek para olmayınca mecbur satıyorlar.. yani sürmeden alma derim... :)

Mesela klasik seven insanlar genel de çelikten sonra aluminyum'a binince o hissizlikten rahatsız olanlar oluyor...

Çok karıştırdım ama kusura bakma aynı anda bir şey üzerine çalışıyorum kafam meşgul...

@serhat toy

Serhat benım oyle özel bı bısıkletım olmadı o yuzden hangısı ölü hangısı canlı bılmıyorum:)

Carraro ambiez de iyi whistle da Bianchi maşadan kaybeder. B'twin markası full carbon Bisiklet kadro kalitesi nasıldır emin değilim bence sağlam alu bir kadrolu bisiklet al,

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Göçmez
@Süleyman Göçmez

Çok güzel. Campagnolo bu işi uzun zamandır yapan çok iyi bir firma. Fakat servis alma konusunda nasıldır bilemiyorum.

10 vites ve ucuz fiyata alabileceğiniz 11 vites sistemleri var. 12li sistemin patentlerini aldılar.
Kısacası geliştirmeye açık bir bisiklet olur, ama Türkiye'de campagnolo kullanan sayılı insan var :)

@Gökhan Toros

Gökhan,neden campagnolo kullanıcısı az.Sora dan daha mı kötü.Acıkcası ben bu frenler ne işe yarar onu da bilmiyorum ama öğrenicez inşallah:)

@Harun Sayı

Merhaba harun. Btwin karbon iyidir ama bizim için fiyatta iyi olmalı :) bütçeme göre elediğim iki bisiklet kaldı.biri carraro.diğeri whistle

Gerçi daha iyisini almak istiyorsan paran olacak 2+2: 4. Benim tek handikabım bu konuda bilgi sahibi olmamam.Ama görüyorum ki forum duyarlı arkadaşlarla dolu.Çok teşekkürler herkese

@serhat toy

Sağol serhat baktım ama kadro boyu benim 49-50

Carraro buldum ama kadro 48..küçük mü gelir bana boy 1.70

Süleyman gösterdiğin bisiklette iyi geldiğinde içerde bir kere sür ondan sonra karar ver orada 3 tane daha yol bisikleti var kesinlikle hepsini dene derim :D hele gene benim gözümün kaldığı o beyaz sarı siyah bisikleti kesinlikle dene :D

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Göçmez
Geri