Scudo Sports

Bianchi Sauk mu Whistle Miwok 1162D mi?

Hangi bisiklet?

• Bianchi Sauk

• Whistle Miwok 1162D

• Toplam katılım
    49
Bianchi yine burun farkıyla öne geçti :)
Başlığı açan arkadaş için zor bir tercih olacak

Scudo
Oylamada Bianchi yönünde oy kullandım.Bisiklete sauk ile başladım çok mennunum, sadece yanlış kadro seçimi nedeniyle kadrosunu değiştim.Sauk'u 2 sene önce almıştım ve 4-5 ay sonra yanlış kadro seçimi yaptığım için Sedona kadro ile kadroyu değiştim ve saukun üstündekileri Sedona kadroya aktardım. Şu an 6.500 üncü km deyim, çok sert ve dağ yollarından kullandığım için sadece arka jant ve tellerde problemler çıkmakta bunun dışında herhangi problemle karşılaşmadım.Hangi tercihte bulunursanız bulunun şimdiden hayırlı olsun diyorum,kaskınız takılı yolunuz açık olsun.Malatya Bisiklet Topluluğundan çok selamlar.

Sram bence shimanoadan cok daha üstün bir sistemdir bir markadır
x7 slx ayarında bir sistem ama daha iyisi .

oylamamı önceden yapmıştım. her iki bisiklette de xcm maşa var. ama arada 2 kg fark var. benim 1162D deki xcm maşa 1 ay sonra çalışmadı. içini açtık ve neredeyse hiç yağı yoktu. bi güzel gresledik. şimdi çok güzel çalışıyor. her iki bisiklette de xcm maşa var ve 2 kg fark var dedim ve bunu neden mi söyledim ? xcm maşayla biraz acemiliğini atarsın, ilerde eline iyi para geçince 100mm havalı maşa alırsın. havalı maşalar daha hafif. alacağın maşa 1600-1700 gr olursa bisikletin 1 kg daha hafilemiş olur. bianchi sauk a hidrolik taktırırsan yarım kg artar, 1 kg da maşadan hafifletmiştin, yarım kg bisikletin hafiflemiş olur. sana 12.5 kg lık mis gibi bi bisiklet olur. yalnız şu da var ki whistle miwok kadroları şu ana kadar(üstünden kamyon geçmesi durumları hariç) kıran olmadı diye duydum. kim bilir belki 120 mm maşayı bile takabilirsin ? ama fazla da güvenmemek lazım. 120 mm maşa kadroyu yükseltir ve kadroya binen kuvveti artırır. ben hala sauk düşüncesindeyim. 12.5 kg lık bisiklete schwalbe racing ralph taktın mı asfaltta uçar gidersin be kardeşim :)

Geri