Bisikletiniz güzelmiş, çok da uygun bir fiyata almışsınız. Bende orion ve kardeşimde orion ds var. Malum bütçeyi düşünmek gerek, 2 bisikletçi için her harcamayı 2 ile çarpman lazım. orionum sizinkinin renginden. alüminyum kaplamanın çizilmesi durumunda bazı bölgelerden atabileceğini belirtmek isterim. öncelikle kadronun sağ arka ayağını (zincirin geçtiği yer) korumaya almalısın. koruma bantları var, olmadı iç lastik sararsın idareten. Bisikletimi 3 yıldır kullanıyorum, memnunum. Bisiklet ortamlarına girdiğimde mahalle baskısı

nedeniyle bir hayal kırıklığı yaşamıştım. Ancak şu an memnunum. Vites sistemi başta yetersiz gelmişti bana da, sürekli 3'e 6-7 'de kullanıyordum. uzun bir yolculukta dizimi sakatladım bu yüzden. Yüksek devirde (yüksek kadans) pedal çevirmem gerektiğini yeni öğrendim, dizlere az yük biniyor ve daha seri kalkışlar yapabiliyorsun. Ayrıca yüksek devir sayesinde vites sistemimim yeterli olduğunu ve daha yüksek hızlara çıkabildiğimi gördüm. Bir de asfalt lastiği takınca bisiklet sürmek benim için yeni bir heyecan oldu.
Servislerden, garantiden bir şey bekleme. Kendin pişir kendin ye.
tabiki ağır bir bisiklet, tourneyler de eh işte. bana yeter diyorsan ne mutlu.
Kendimi anlattım çünkü benzer sorunları yaşayanlar olacaktır.
1- yüksek devirde pedal çevirin
2- mutlaka kaskınız olsun
bisikletiniz tekrar hayırlı olsun.