Scudo Sports

Bianchi Mega

açıkçası ben bisikletcim.com a güvenmiyorum amatör olarak bir bisiklet almıştım 255 tl ye (evet böyle bir hata yaptım :( )

bisiklet 1 hafta içinde geldi ancak kullanmaya başladığım ilk gün zincir koptu ve zinciri incelediğimizde yağı sıfırdı sonra şikayet yazısıyla yeni zincir istedik 2 hafta sonra geldi ancak bu sitede çok sorun oluyor. tanıdıklarımıza sorduğumda onlarda hep buna benzer şeyler söyledi

Ve bende Bianchi Mega alacağım bana kalırsa çok hoş bir bisiklet

Scudo
MIWOK 1160 D Özellikleri
Teknik Özellikler
Kadro ALLOY HYDROFORMED W 8900
Amortisör 26"SF11 XCR PM.RL DİSK BEYAZ 100mm
Gidon MYTE KELL ALLOY OVERSIZE RISE 20MM
Gidon Boğazı BYTE KUTE ALLOY OVERSIZE
Sele Borusu BYTE ALLOY L:350mm DIA:31.6mm
Sele SELLE ITALIA Q-BIK WHISTLE LOGOLO
Çatal Yatağı CH-918 TBW 1.1/8" YARI ENTEGRE
Krank Takımı SHIMANO DEORE FC-M590 44X32X22X
Göbek SHIMANO HB-M495 32H OTOMATİK
Arka Değiştirici SHIMANO DEORE RD-M592SGS SHADOW
Ön Değiştirici SHIMANO DEORE FD-M590
Vites Kolu SHIMANO DEORE SL-M590
Arka Dişli SHIMANO KCSHG509132 9-VİTES 11-32
Fren SHIMANO DEORE DISK FREN AM595
Dış Lastik SCHWALBE 26X2.10 54-559 BLACK JACK LITE SKINE PP
Jant MAVIC-26/559X17 XM 117 ÇİFT KAT Al. SİYAH 32H-
Pedal SP-910A
Fiyat 657 €

ben bunu öneririm.

o kadar para vermişken Whistle Miwok veyada Trek Modellerinden bişey düşünebilirsiniz

@sadık doğanay

sadık arkadışımız çok haklı bende bianchi mega modelinde takılmıştım arkadaşlar wHİSTLE Miwork daha iyi dediler bide whistle ların daha güzel bir duruşu var Başlangıç olarak mı alıcaktınız ?

whistlelar çok ağır arkadaşlar hiç tavsiye etmem bianchi mega 11.8-12 kg filan ama whistlelar 13-15 kg ayrıca bianchinin fren sistemi (m575) deoreden biraz düşük (M590) buda linki (link)

• Beğen
Tepkiler: gok
Faruk,Eskişehir bana yabancı degil.Eskişehir te bana kalirsa senin bisiklet seçimin yanliş gibi geldi.28 inc hybrid tarzlarına bakarsan daha iyi olur.bu bisikletin tekerleri çok kalın eskişehirde paso arazide mi kullancaksin.bu bisiklete talipsen gercekten güzel donanım kadroya sahip.mtb dual avantajından faydalanıp city sport tarzı teker ya da melez tekere ihtiyac duyacagina eminim.bisiklete bakinca zaten balon gibi tekerler her tarafı kaplamis durumda:D odak kısmı o oluyor.salcona servis bayisinde bakima gitmistim.salcano astro 241 srv kullaniyorum. sedona-merida-salconalar marka bisikletler gordum.yedek parcada var.salcano 241 srv ler 2011 650tl düsmüs.sedona-meridada cok guzeldi:D. yeşilbisiklet salcona marka satiyor güvenilir.tel açarak bizzat sorabilirsin.servis bayilerinde bile 2011 modeller satiliyor.bayag indirime girmiş.performans bisiklet var.Deltabisiklet mtb de en seçkin markaları satiyor.Cannondale gibi.güvendigim alisveris yaptigim bayiler.baska da elbet vardir.Aslı bisikleti salcona bayisinden duymustum ek olarak soyluyum. (link) buldum.güvenirliginden emin degilim arastirmak lazim.

Geri