Scudo Sports

Bianchi Kullanıcıları Kulübü

Bianchi nirone 7 gravel bisikletim var 2025 model, pedal basarken çıt çıt çıt sesler geliyor, ne yapsam çözemedim işinin ehli bisikletçi de baktı halledemedi, komple söktürdüm taktırdım yıkama yağlama yaptırdım yine aynı, en son çare zincir aldım onu takıp denicem bakalım

Scudo
Selamlar herkese,
Ben de Bianchi New tourer kullanıcısıyım.
Ben bisikleti günlük spor ve alışveriş için kullanıyorum.
Bisikletin artıları;
-Shimano Cues ön ve arka donanım
- Önde Shimano dinamo göbek ve ön-arka kendinden aydınlatma
-SKS marka Made in Germany bagaj ve çamurluk
-Genii ve rahat düz gidon
-Döndürerek ayarlanabilen gidon boğazı ve dik otuşa izin veren kadro.
-Sr suntour maşa ve hidrolik disk frenler
"Bana göre" eksileri.
-Bisiklet 17 kg civarı ve biraz ağır
-Sele spor bir sele, ortası tümsek ve rahat değil.
-Lastikler Kenda 700x38C oldukça ince ve asfalttan çıkmamak için. Şehir içi parke yollarda konfor zayıf.

Özetle ben Seleyi selle royal wave ve lastikleri 700x40 ile değiştirip, bisikleti kendi ihtiyaçlarıma göre modifiye ettim.
Özellikle dinamo göbek ve ön arka gece gündüz aydınlatma trafikte ekstra dikkat çekiyor. Arabalar yayalar sizi rahat görüyor.:)

(link)

Bianchi nirone 7 gravel bisikletim var 2025 model, pedal basarken çıt çıt çıt sesler geliyor, ne yapsam çözemedim işinin ehli bisikletçi de baktı halledemedi, komple söktürdüm taktırdım yıkama yağlama yaptırdım yine aynı, en son çare zincir aldım onu takıp denicem bakalım
sele raylarından geliyor olabilir , söküp yağlayıp denemen gerek.

Bende son çıt çıt ımı, sele borusundan bulmuştum @gravelworld , bir bakabilirsin. Ben gres ile çözdüm.

Nirone 7 gravel bisiklet ile her türlü zemine girip uzun yol bikepacking yapan var mı?

Geri