Scudo Sports

Bianchi AFX 8005 mi Merida MATTS 100 mü?Yardım

Scudo
Ben iki model verdim sağolsun arkadaşlar yorumladılar. Ama ben biraz forumda dolaştım ve ne amaçla bu iki bisiklete karar verdiğimi belirtmedim. Daha çok sahilde beton ya da asfalt yollarda kullanmak için bisiklet arıyorum. Bilmiyorum belki ilerde dere tepe tırmanıp inerim nasip. Ama şu an öyle bir gelecek yok :) kısacası ben şehir bisikleti mi tercih etmeliyim yoksa düşündüğüm modeller bu iş için bana yeterli mi? Bunun hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Yeni konu açmadım yeni üyeyim hemen forumdan kovulmayalım :))

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Forumdan kovulmazsiniz[emoji41] burası Türkiye'deki diğer forum sitelerine benzemez[emoji106]ALIŞKANLIK YAPAR[emoji41] düşündüğünüz modeller bu iş için yeterli bence..

Bu sevindirici oldu. Çünkü yazan modelleri baya beğenmiştim. Yeni tip bir model belirlemek zorunda kalmayacağım :) rockrider 8.1 i düşünmeye başladım ama benim oturduğum yere uzak kalıyor Decathlon mağazası. Netten sipariş vermek de istemiyorum

Arkadaslar bn kibrisdayim bir bisiklet alacağım burda bianchi afx 8005 ler 1750 tl ancak konusulanlar bni vazgeciyor bu ayarda bu bu fiyatlara bir dağ bisikleti onerebilirmisiniz bu işe merak sardı m sitede yeniyim yardimci olur musunuz

Geri