Gökhan Akkaya
BilgisayarKurdu
- Tepki
- 1.677
- İsim
- Gökhan
- Bisiklet
- Nishiki
Abicim siz kuralları çok iyi biliyorsunuz iyi güzel ancak bisikletin sürülme amacının ne olduğunu çok iyi kavrayamamışsınız bence. Bu beyinsizlerin yönettiği belediyeler yüzünden adam akıllı bisiklet yolu yapılmıyor, geçmişten gelen bir problem bu. Her bulduğun arsayı Ağaoğluna verirsen diker diker böyle belamızı **** kısacası. Ondan sonra köprü trafiğinde, 11 saat çalışmış, evine 2 saat trafikte milim milim ilerleyerek gidebilecek olan ve sabah saatinde de zaten evine 2 saatte milim milim gidebilmiş olan, debriyaja bas çek - bas çek yapmaktan sol ayağı kas yapmış, baskı balatasını normal bir araca göre 3 kat daha erken biten adamın - Bir baltaya sap olamayıp çözümü minibüs şoförü olmakta bulup tek eliyle telefon tutup tek eliyle müşteriye para üstü verip direksiyonu bir tarafıyla yöneten adamın (Genelleme yapmıyorum), 1 sonraki müşteriyi daha önce kapmak için sağına soluna bakmadan tapa gaz giden adamın önünde 9KG ağırlığında, 10cm genişliğinde motorsuz araç ile, sağdan gidebilme imkanın olduğu halde bir araba kadar yer işgal et diyorsun öyle mi? ? ?
Gülüyorum ya sadece. Vallahi gülüyorum 
Yahu tamam bizler de şehir eşkiyası değiliz, forum ortamındasınız eyvallah, hep iyiyi örnek göstermelisiniz eyvallah. Ama lütfen Avrupa ülkeleri ile Türkiye'yi bir tutup herkes kurallara uysun ayağına girmeyelim.
Açık açık söylüyorum çift şeritli yolda, araçlar duraklama halindeyse sağ boşluğu değil (Park etmiş araçlar yüzünden) 2 araç ortasını kullanıyorum genelde.
Ve şehir trafiği içerisinde sıkışık trafikte kesinlikle şeridi falan ortalayıp önümdeki aracın ilerlemesini beklemiyorum, üzerine bastıra bastıra da söylüyorum. O çok övdüğünüz Avrupa ülkeleri bisiklet ve motorlu taşıtları tek bir şerit üzerinde birleştirip hadi kardeş kardeş ilerleyin demiyor. Bisikletli için ayrı yol yapıyor gözünü sevdiğimin belediyeleri.
Yol yoğun değilse, trafik hızına yetişebilecek durumdaysam da kesinlikle ama kesinlikle çift şeritli yol olmak kaydıyla sağ şeridi kullanıyorum güzelce, kimsenin işini aksatmıyorum, kimse de durup dururken beni rahatsız etmiyor.
Ayrıca kaldırım mevzusunda bahsi geçen yolu bilmeyenler yorumda bulunmamalı, bizleri de yanlış algılamayın sırf bu yüzden
10 adet yayanın yan yana yürüyebileceği genişlikte bir kaldırımdan bahsediyoruz.
Ve emin olun bu ülkede "Ben köprü trafiğinde bisikletimle şeritten gidiyordum, arkamdaki araç korna çalıp beni taciz etti" dedin diye hiç kimseye hiçbir ceza da verilmez, söyleyin şikayet edelim, siz kurallara uyun yeter ki demekle olacak iş değil yani
Başımıza ne olaylar geldi, resmen aracımız çalındı, güzel ülkemin savcısı 30 tane delil olduğu halde hırsızlık ve gasp suçuna senelerce bizleri adliyelerde süründürüp takipsizlik vermekle yetindi. Öyle adalet falan boş laflar, garibanın hakkı kimsenin umurunda değil, bisiklet süren adamı kim takıyor bu ülkede? Arka Sokaklar'daki gibi değil emniyet.
Abim, babam yaşında insanlarsınız, sizlere saygım sonsuz, söylediklerinizde bir yanlışlık yok kesinlikle. Beni de yanlış anlamayın kurban olayım ancak llütfen şu iyi adam ayaklarını bir bırakalım artık
Ben, insanlar gerçekleri içlerinden geldiğince, alacağı tepkiye itimat etmeden söyleyebilsin istiyorum. Sizin söylediğiniz gibi bisiklet sürmektense kapının önündeki Ford Focus'u alır, klimamı açar keyfime bakarım. Bisiklette içeceğe harcadığım paradan daha az yakıyor Focus emin olun
Sizler insanlara birer köleymiş gibi bisiklet sürün diyorsunuz, insanlar o bisiklete tutsak olmak için değil özgür olmak için biniyor.
Yahu tamam bizler de şehir eşkiyası değiliz, forum ortamındasınız eyvallah, hep iyiyi örnek göstermelisiniz eyvallah. Ama lütfen Avrupa ülkeleri ile Türkiye'yi bir tutup herkes kurallara uysun ayağına girmeyelim.
Açık açık söylüyorum çift şeritli yolda, araçlar duraklama halindeyse sağ boşluğu değil (Park etmiş araçlar yüzünden) 2 araç ortasını kullanıyorum genelde.
Ve şehir trafiği içerisinde sıkışık trafikte kesinlikle şeridi falan ortalayıp önümdeki aracın ilerlemesini beklemiyorum, üzerine bastıra bastıra da söylüyorum. O çok övdüğünüz Avrupa ülkeleri bisiklet ve motorlu taşıtları tek bir şerit üzerinde birleştirip hadi kardeş kardeş ilerleyin demiyor. Bisikletli için ayrı yol yapıyor gözünü sevdiğimin belediyeleri.
Yol yoğun değilse, trafik hızına yetişebilecek durumdaysam da kesinlikle ama kesinlikle çift şeritli yol olmak kaydıyla sağ şeridi kullanıyorum güzelce, kimsenin işini aksatmıyorum, kimse de durup dururken beni rahatsız etmiyor.
Ayrıca kaldırım mevzusunda bahsi geçen yolu bilmeyenler yorumda bulunmamalı, bizleri de yanlış algılamayın sırf bu yüzden
Ve emin olun bu ülkede "Ben köprü trafiğinde bisikletimle şeritten gidiyordum, arkamdaki araç korna çalıp beni taciz etti" dedin diye hiç kimseye hiçbir ceza da verilmez, söyleyin şikayet edelim, siz kurallara uyun yeter ki demekle olacak iş değil yani
Abim, babam yaşında insanlarsınız, sizlere saygım sonsuz, söylediklerinizde bir yanlışlık yok kesinlikle. Beni de yanlış anlamayın kurban olayım ancak llütfen şu iyi adam ayaklarını bir bırakalım artık