Scudo Sports

Beyşehirde bisikletçi kampingi "ada" var mı?

@dede

Teşekkürler dede.. Sensiz olmaz.

@sgtalper
Hasan bu gezide hakikaten dede süperdi. Eğer dönüşte dedeyi polis radarı yavaşlatmasaydı, ergin beyle sana tur bindirecekti..:D

Scudo
@H.Can DEMİREL

Sn. Demirel. Biz de sizlerin ilgi ve alakasından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Paylaşımlarımız hoşunuza gittiyse, sizlerin güzel görmesindendir. Selam ve sevgiler. :)

@H.Can DEMİREL

Sayın Demirel, Sizleri merkta bıraktığımız için sakın darılmayın. İnşaallah bundan sonra aksatmayız. teveccühünüze teşekkür eder saygılarımı sunarım.
DEDE

Sevgili Konyalılar Geziler başladı haydi hayırlı ve sağlıklı pedal basmalar..
Bu gezinizde güzel anlatımlarınız her zamanki gibi güzel .Fotoğraflarda şahane
Bizlerede yansıttığınız için Teşekkürler..

güzel bir gezi

@Necati Bilgen

Güzel yorumunuz için saygıyla teşekkürler Abi. :)

Uzunca süredir internet temasım sorunlu idi ben göremeyeli neler olmuş neler:eek: güzel geziniz için tebrik ederim. bukadar güzel foto yan yana teşekkür ederim.;) Hibritler hakkında aynı şeyleri düşünüyorum. Ama arazide hoplamayı biraz fazla sevince hibrite yazık oluyor:( onuda ifade edeyim. En iyisi sizin yaptığınız imkan varsa bide dağ bisikleti edinmek gibi.

diyecek fazla bir şey yok!
sadece şunu söyliyebilirim.

- "sizi izlemeye devam ediyoruz"

paylaşım için teşekkürler Mesut abi.

Gerçekten güzel bir gezi aahh bende bisikletle uzun yolculuk yapmak istiyorum ama nerdee babam daha küçüksün biraz daha büyü ondan sonra diyor.Ben 40 km gidiyorum ama bana yetmiyor işte.

@edi55

Güzel yorumunuz ve beğeniniz için teşekkürler.

@Hasan Hakan Koç

Siz güzel foto çekene değil çektirene yani kendinize bakın. Sanırım sizler gibi dostlarımız olmasa ne bu pedallara bu kadar basmaya değerdi ne de bu fotoları bu kadar çekmeye..

En içten selam ve sevgiler.

@Lütfü Çolak

Teşekkürler Lütfü çolak.
Sizleri izlemeye de biz büyük bir zevkle devam edeceğiz.. SElam ve sevgilerimizle..

@BİLGE

İnanamıyorum, okuduklarım gerçekmi acaba...???:eek:
Yaş 10, yaptığı kilometre 40, bir forumda 245 km. ye de imreniyor.. :eek:

Şaşkınlığımı atlatınca tekrar cevap yazacağım..:eek:

Mesut abi 12 eylülde Beyşehir de olacam ama hem turu bir gün farkla kaçıracam ki zaten şu anda bisikleti dağıtmış durumdayım ama artık en az 2 sene Beyşehir de olacağım için turlara elimden geldiğince katılırım. Konya bisiklet grubuna bir üye daha kabul edermisiniz? :)

afacanlık yıllarımı geçirdiğim güzel Konya"m ve Beylerin şehrinde 4 yıl yaşamıştım
Özgürce göle girdiğimiz
umursuzca gezdiğimiz beylerin şehri Beyşehiri ve Konya"mızı ne güzel hatırlatmışsınız(2007de de olsa)
teşekkürler

Geri