Scudo Sports

Beylikdüzü

Beylikdüzü'nde oturuyorum. Hafta sonu için ayarlanacak gün, saat ve süre net olarak ve önceden belirtilmesi durumunda katılabilirim. semrag2006@yahoo.com, adresime de organizasyon gönüllüsünün:) mail atması iyi olur. Foruma ve msn'ne her zaman giremeyebilirim.
msn: semragunger@hotmail.com

orkunuslu’ya da ameliyat dolayısıyla şimdiden geçmiş olsun diyorum.

• Beğen
Tepkiler: orkunuslu
Scudo
@orkunuslu

hafta ici buluşmak zor olacak sanırım malum çalışıyoruz cumartesi -pazar daha uygun olacak

ben genelde silivri istikametine gidiyorum beylikdüzünden yasin arkadaşımla birlikte pazar günü saat 8-9 gibi yola cıkıyoruz sizlerde gelebileceginiz saatleri yazarsanız ortak bir zaman ayarlarız dönüştede sahilde kahvaltımızı yapıyor sohbet muhapbet ediyoruz PAZARGÜNÜ BULUŞALIMDERİM

orkunuslu sanada gecmişolsun operasyonun günü bellimi

• Beğen
Tepkiler: orkunuslu
PazrgÜnÜ İcİn Sesİ Sikan Yokmuuu

Semra Hocam
Bora
Yasİn
Gelİyormusunuz

yarın saat kaçta büyük çekmecede olayım.
saat 8 iyimi
ibrahim abi eşim gelemiyecek dün akşam çok fazla öksürüyodu biraz üşütmüş :( :(
yarın görüşmek üzere

arkadaşlar Bayram'dan sonraki ilk pazar Bakırköy-Sarıyer sahilden tur var gelmek isteyenleri bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: kirazli ve brol
@msttbt

Gel abicim her zaman bekleriz. Bu arada Beylikdüzü'nün silkelenmesi lazım. Yada birileri silkelemesi lazım. Başlığı Bora açmış ama 1 ay oldu sesi soluğu yok. En son Bakırköy-Ortaköy yıldız parkı yapmıştık.

arkadaşlar merhaba
ben bora ve yasın ara ara silivri yapıyoruz özellikle yasin arkadaşınla her pazar 60-70 km anremen yapıyoruz katılmak isteyenleri bekleriz

buluşma yari büyükcekmece atirus önü saat 7,30 8,00 arası

Ben yakuplu'da oturuyorum bu taraftaki bisiklet sever arkadaşlarla bisiklet tur organizasyon yapabiliriz.

@AGOKLEN

biz defalarca duyurmamıza ramen gelen olmadı

Demek ki o tarafta pek oturan yok. O zaman sizleri uygun yerlerde ku turlarımıza bekleriz.

bu tarafta oturan var yok degil ama ne hikmetse bir araya gelmeye üşeniyorlar sanırım

bende beykentde oturuyorum we bende bısıklet bınmeyı cok sewıyorum bır gun bende sızle antremana cıkmak ısterım ama bısıkletımım bakımını yapmam lazım

bugunler gürpınar sahiline(lunapark karşısına)skate park açıldı meraklı olanları beklerız bende bmx cıyım :D yenı basladm ama :D

merhabalar
ihlas marmara 2. etap ta oturuyorum. Biraz gezerim hem form da tutmuş olurum diye düşünüp bisiklet almak için nete girmiştim ve burdayım. Bu civardaki arkadaşlarla tanışmak isterim.
Not: halen bisikletim yok:) önerilerinizi bekliyorum

konu baya bi önceden ama bnde avcılarda oturuorum buluşalım olabilirse tabii:D:D

Eston bitsin, oraya taşınınca Haziran gibi katılırım. :)

Geri