Scudo Sports

Beylikdüzü

(link)
(link)

turlara bekleriz hangi turun saati günü uyarsa. BBK genelde salı-perşembe (Gürpınar-Selimpaşa) AKADEMi pazartesi-Çarşamba (Gürpınar-Kumburgaz)

• Beğen
Tepkiler: tMisagi
Scudo
Arkadaslar performans turu yapmayıp keyif turu yapan arakdaşları BeylikdüzüBisikletGrubuna bekleriz Namı diğer BBG

Basvurular sadece Facebooktandır.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Selamlar bende yeni acemi bir bisiklet sürücüsüyüm :) varmı beylikdüzü facebook

@trainspotting35 ilk fırsatta gelmeyi düşünüyorum yeni sürücü ye açık olana . :)

Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Spor Kulübü olarak Beylikdüzü'nde faaliyet gösteriyor, hepinizi kulübümüze bekliyoruz arkadaşlar. (link) Her hafta Pazar günü saat 07:00'da turlarımız vardır. Ayrıca katılmak isterseniz yarın akşam 19.30da Beylikdüzü - Çatalca turu yapacağız ortalama hız 27 km/h civarında olacak.

Ek olarak eğer ki ben yeni başlıyorum diyorsanız kulüp noktamıza uğrayarak kaydınızı yaptırıp yeni açılacak olan, daha yavaş turlar yapacak olan ekibimize de dahil olabilirsiniz.

@tMisagi Beylikdüzü Bisiklet Grubuna beklerim Facebook ta başvura bilirsin. Performans turumuz yok ama keyif turumuz var ortalaması düşük. Eğer performans turunu sever isen beylikdüzümüzün kulübü olan kırlangıç kulübünü tavsiye ederim güzel keyifli turları oluyor

• Beğen
Tepkiler: tMisagi
@Yagizz2 buldum sayfayı takibede aldım şuan bisiklet kullanan arkadaşim yok . Her türlü gruba gelirim fark etmez :))

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
Yakuplu'dan kimse var mı arkadaşlar? Hasırcılara yakınım ben?

Yakupludayım var mı aktif olarak buralarda bisiklet kullanan?

@serchester
Ben ve arkadaşlarım oradayız :D

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
@serchester
+1 migros arkası

@serchester
Torium un ordayım ben çoğu zaman beylikdüzü taraflarına gidiyorum

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım. Beylikdüzü-Yakuplu'da ikamet ediyorum. 1993 İstanbul doğumluyum. Çocukluğumda bıraktığım bu zevki üniversite yıllarında motosiklet ile devam ettirdim daha sonrasında oluşan maddi imkanlar, evlilik vs. gibi durumlardan ona da veda ettik. Şimdi iş yerim ile evimin arasında ki mesafenin yakınlığı beni tekrar bu camiaya itti. Araştırmalar ve merak sonucunda bir tane Sedona 301 buldum. Anlaştık sahibi ile hafta sonu alacağım inşallah. Bana ilk etapta neler önerirsiniz? Mutlaka kask, eldiven alacağım ama ne alacağım ne almalıyım bilmiyorum. Yakınlarda oturan abilerim, kardeşlerim varsa bilgi paylaşımı yapmak tavsiyelerini dinlemek isterim mümkün olan bir vakitte. Birde alırken nelere dikkat etmeliyim?
188492 188493 188494

Hoşgeldin. Bisikletin şimdiden hayırli olsun. Ben de 2 hafta önce 2.el bir bisiklet alarak forumda aktif olmaya başladım. Yakupludayım :)

Selamlar. Beylikdüzündeyim. Yakında bir bisiklet alacağım. O zaman beraber pedallarız. Bu arada forumda satılık ilan kısmını göremedim.

Market bölümüne girin.

@trainspotting35
Evet buldum. teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ladies and gentlemen izninizle konuyu hortatlıyorumm. Ben Mimaroba'da oturuyorum ve 2 günde bir bazen her gün Selimpaşa'ya gidip geliyorum 4:30 ve 5:30 arası. Genellikle solo gidip geliyorum. Yaşım 16.

Şehir içinde kullancaksanız, hibrit yada yol bisikleti bakmanızı tavsiye ederim. Umarım aradığınız gibi bir bisiklet bulursunuz.

Herkese merhaba eşimle beraber yeni bisikletli camiasına katılmış bulunmaktayız eşim acemi olduğu ve başlangıç istediği için ona 6 vites katlanır bisiklet aldım ona kendime ise çok araştırdım istediğim gibi istediğim bütçede bisiklet bulmakta zorlandım sonunda arkadaşın alıp hiç kullanmadığı salcano ng750 29" md bisikletini aldım 0 ayarında bir bisiklet ama lastikleri mtb olduğu için fazla yoruyor beni tek çıktığımda bana lastik önerisinde bulunabilir misiniz acavba?
Forum içinde arattığım ve okuduğum kadarı ile 700*35 lastikler benim işime yarıyor.

Geri