Scudo Sports

Beylikdüzü

Üye olup sürüşlerinizi kayıt altına alıyorsunuz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: galen
Scudo
Yok ben mi fit kullanıyorum ama sırf rota yüzünden download yapıyorum şu anda

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Üstte attım rotayı.

Balık haline iniş ve çıkış o güzergah kısmen rahat. Tek bir yerde köpek tehlikesi var. Eğim de 1-2 yerde sert ama çok kısa. 4 yol ağzı var 2 tane oralara dikkat edin yeterli.

Öncesinde tek başıma bir keşif yapayım sonra hanımla yaparım aynı yolu ?

@trainspotting35

Nispeten az eğimli olan yol bol köpekli. Hava kararınca geçilmesini kesinlikle tavsiye etmem. :)

Attığım rotada köpek yok çok fazla.

@volkan ismail
Korktum ?

Yada artık bana kanka muamelesi yapıyorlar.

Sizin bahsettiğiniz rotada kurt köpeğinden, kangala kadar köpek mevcut benim üstte paylaştığım rota farklı. Gürpınar yol ayrımından yukarı çıkılan yoldan bahsediyorum. Yukarıda paylaşım yapmıştım.

• Beğen
Tepkiler: galen
Abiler ben balıkhali büyükçekmece arası sürüyorum sık sık o kadar köpek yok sanki veya ben denk gelmiyorum. Belki bi gün karşılaşırız sahilde :)

@trainspotting35
Daha çok şu rotayı kullanıyorum

Sahilden vazgeçin yahu. Devebağırtan rampasından korkmayın. Rampalar çıktıkça kolaylaşır :D

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
Son olaydan sonra devebagirtan bana mantıklı gelmiyor açıkçası. Arkamızdan gelen şoförün kız arkadaşı ile mesajlasmasina denk gelmeyecegimiz ne malum.

• Beğen
Tepkiler: :DDD
İstanbul tarafı yoğun ve dikkatsiz sürüclerle dolu. Zaten Devebağırtandaki virajı emniyet şeridine girmeden geçebilen bir sürücü henüz görmedim. Gördüysem de bariyerlere çarpanları gördüm. O yüzden pek güvenli değil. Onun yanyolu var büyükçekmeceden Doğa Kolejinin oraya çıkıyor. Orası çok daha iyi. Ben olabildiğince Çatalca ve Tepecik yoluna girmemeye çalışıyorum. Tepecik( güllüoğlu) yolunda arabalar o kadar hızlı geliyor ki zaten virajlı bir yer bisikletlileri görmeleri imkansız. Rahmetli Mehmet Abimiz gibi olmak istemiyorsanız lütfen İstanbul E-5 tarafına çıkmayın. Selimpaşa taraflarına gelin. Çok daha güvenli ve dümdüz. Zaten Selimpaşa-Silivri emniyet şeridi tam cyclocross yarışlarının düzenlenmesi için yapılmış.

• Beğen
Tepkiler: teo53
Ama dediğiniz tarafa gelmek için bisiklet şart aracım arıza yaptığı için yarın Beylikdüzü nden taytımı giyip kadırgaya müşteriye gideceğim mesela ? inşaata inşallah dayak yemem ?

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Balıkhali yolunuda ben bir kere denedim çıkarım diye ama olmadı başaramadım benim üzerimdeki ağırlıkları atmam lazım ama başaramıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Benim acilen bu mtbden kurtulmanın yolunu bulmalıyım sabah 40 km yaptım Beylikdüzü kadırga bana sorun birde ?

Geri