Scudo Sports

Beylikdüzü

Scudo
@speed1000 çok güzel bir turdu. Çok keyifli oldu. Evede erken varınca iyi oldu.

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
Merhabalar foruma yeni katıldım Kuzenimle birlikte dün Bianchi Cross 700 serisi 26" bisiklet aldık, Beylikdüzü Beykentte oturmaktayız. Organizasyon olursa katılmak,tanışmak ve tecrübelerinizi dinlemek isteriz.
Sevgiler

cuma akşamı eminönü balık ekmek turu var.

@Ömer Çolak

cuma akşamı eminönü balık ekmek turu var.

@Ömer Çolak

• Beğen
Tepkiler: teo53
@soneryen Şehir dışı güzel turlarınız olmuştu. Dün sabah Kartal-Uskudar-Besiktas-Sariyer -Sahilden Avcılara geldim. 100km ortalama 29 ile tempolu bir tur olsa idi güzel olurdu.

Screenshot_2016-07-31-10-56-05.png

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Ömer Çolak
pAb turları ayrıca yapıyoruz. Kısmet denk gelirse gelirsin. Genelde turların bir çoğunu turdaki en yavaş arkadaşımızın hızına göre ayarlamaya çalışıyoruz. Performansı tek başına haftaiçi akşamları birkaç arkadaş yapıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Ömer ÇOLAK
@soneryen

Kulağa gerçekten harika geliyor, katılmayı çok isterim ancak daha çok yeniyiz performansımızın yetebileceğini düşünmüyorum uzak bir mesafe gozum yemedi acikcasi :D

Evet Beylikdüzü Cuma aksamı Beylikduzu-Eminonu Bisiklet turu Balık ekmek keyfi detaylar aşağıdadır.

(link)Screenshot_2016-08-02-20-11-23.png

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Selamlar,

Artık hafta sonundan ziyade hafta içi de bisiklet sürmeye başlamak istiyorum.
Bisiklete başladığımda sigara içiyordum, 2 haftadır ağzıma sürmüyorum. Öncesinde iş dönüşünde kendimi çok bitkin hissederdim, artık öyle hissetmiyorum.
hafta içi akşamları (21:00'dan sonra) civarda turlayan var mı ? Rota için tavsiyelerinizi bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok ve teo53
@ScaryEnemy

Hafta içi saat 9 da düzenli olarak çıkıyorum. Beykent madonun oradan başlayarak, beylikdüzü migrosa kadar iniyorum. Sonrasında oradan yukarıya çıkıp balıkçı kenanın oradan evime geri dönüyorum toplamda 12-15 km lik bir parkur. Dilerseniz bir akşam beraber çıkabiliriz

(link)

• Beğen
Tepkiler: Gurkan S.
Bende beylikdüzündeyim fakat daha bisiklet almadım :D :D En yakın zaman da btwin t5 almayı düşünüyorum :)

Beylikdüzü civarı oturan arkadaşların bulunduğu bir whatsapp grubumuz var, dilerseniz cep numaranızı @soneryen arkadaşımıza ozelden yazın sizi gruba eklesin akşam 9 gibi bende çıkmayı düşünüyorum ama o saatte kimse olmuyor.

Lenovo K50a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@ScaryEnemy @eberkol dediği gibi grubumuz var aksam hafta içi cikislarimiz oluyor tek veya grup halinde gurpinar sahil gidiş donus 25 km yokuşu tatlı yokuş tavsiye ederim

Haydi Beylikdüzü.... 30 Ağustos çılgınca bir tura varmisin....

(link)

Screenshot_2016-08-28-07-30-44.png

• Beğen
Her ne kadar Esenyurt civarında otursam da eğer tur olursa ben de katılmak isterim cumartesi akşam ya da pazar olursa. Her gün işe gidip gelirken bisikletli dostları görüyorum belki buradaki arkadaşlar da vardır çok özeniyorum ama yol yapım çalışmaları nedeniyle ortalık karışık olduğu için katılamıyorum aralarına.

@speed1000
@teo53

çok memnun olurum. bir akşam mutlaka haberleşelim. Bu arada E-5'i mi kullanıyorsunuz.

@speed1000

dün daha önce de yaptığım gibi kavaklı tarafından gürpınar-b.çekmece yaptım güzel parkur gerçekten, yokuşlar da çok zorlamayacak derecede.
Yarınki etkinliğe katılmak isterdim fakat özel sektördeyim, biz work work :)

Turumuz sağlık nedeniyle iptal olmuştur. Yarın sabahtan Fizik Tedaviye gideceğim. Bir başka Sefer güzel turlara inşallah

Geri