@Bahadır ÖZEL 8 yaşında katılımcımız da var 19.3 km deki ortalama hızımız 15 km/sa en yüksek hızımızda 35.2 km/sa bu benim ortalamam durup beklemelerim de dahil. Ortalama bir tempoda gidiyoruz içimizde yol bisikleti olanda var, dağ bisikleti olanda. Asla geride kimseyi bırakmıyoruz. Yokuşu çıkan tempolu çıkar ama mutlaka yokuş bitiminde en sonda kalan arkadaş beklenir.
Bu hafta değil de ileride ben de katılır isem, Beylikdüzü'nden katılmak isteyen ve benim gibi Büyükçekmece yokuşunu çıkabileceğine emin olmayan arkadaşlara Büyükçekmece'ye kadar araçla destek olabilirim, 3 bisikletlik askı var arkada.
Bu arada konudaki muhabbet arasında dünkü sorum güme gitti gibi. Aranızda Çatalca taraflarında dağ bisikleti kullanılacak arazi bir alan bilen varsa rota paylaşabilir mi
@Bahadır ÖZEL@speed1000 Planımız etkinlik sayfasında da yazdığı gibi sabah 07:00 Büyükçekmece Cumhuriyet meydanı eğer o meydanı bilmiyorsanız tarif edebilirim. Sonrasında Mimarsinan ve oradan haraket Selimpaşa da kahvaltı olabilir sonrasında Silivri ye devam. Ben gelebilirsem sizden Selimpaşa da ayrılıp Ortaköy yoluna devam edeceğim Selimpaşa Silivri yolunun biraz sıkıntılı olduğu belirtilmiş belki sizde benimle gelip Ortaköy'e beni teslim edip oradan devam edebilirsiniz. Hava güzel olacak gibi gözüküyor pazar sabah 07:00 de görüşmek üzere.
@cengovers
Facebook ta çadosk u takip edip, onlara sorabilirsiniz.
Bahçeşehir bisiklet kulübü yine bahçeşehir civarlarında güzel parkurlarda geziyorlar.