Scudo Sports

Beylikdüzü

Bugun 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı vesilesiyle bisikletimle iyi spor yaptım.

Cikis Saat:06:30 Donus: 18:15
Yol güzergahları: Beylikduzu-ambarli liman-avcilar sahil-k.cekmece-florya-yesilkoy-Buyukada-Kabatas-Eminonu (balık ekmek) - sahil yolundan Beylikduzune donus .
Tahmini km : 110 km

Aşağıda gezintiden manzara resimleri içiniz açılsın. Adada sürmek bir başka zevkti.IMG_20160519_083542.jpg IMG_20160519_090424.jpg IMG_20160519_111232.jpg IMG_20160519_111843.jpg IMG_20160519_112104.jpg IMG_20160519_112604.jpg IMG_20160519_114419.jpg IMG_20160519_115924.jpg IMG_20160519_120114.jpg IMG_20160519_115942.jpg IMG_20160519_113816.jpg IMG_20160519_130418.jpg

Scudo
Hocam böyle bir plan yaparsanız, eğer ki mahsuru olmaz ise benim gibi başkaları da katılmak isteyecektir. Haber verir misiniz ?

Lenovo K3 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@eberkol kesinlikle memnun kalırım. Yine buna benzer bir organizasyon yaparak toplanabiliriz.

Arkadaşlar karaburun turu planladık. beylikdüzü sakinleri olarak eşlik ederseniz hep birlikte gideriz güzel ve eğlenceli olur. Tur başlığı aşağıdaki linktedir
Avcılar-Karaburun Turu 21.05.2016

Performans turu değil. Gezinti amaçlı. İsteyen denize girebilir. Turdaki en yavaş kişinin temposuyla hareket edeceğiz. Beylikdüzü tüyap tarafından gelenler var bilginiz olsun

@drksngl marmara parkın biraz aşağısında çelikoğlu bisiklet var.Bisikletten anlıyorlar fiyatlarıda uygun facebook linklerini atıyorum ordan adreslerine bakarsın (link)

Katılabildiğim bütün turlara katılmak istiyorum fakat dediğim bisiklete yeni başladım ve kondisyon 0 :eek: Bu haftasonu ilk turumu Bizimkent'ten Gürpınar sahile, oradan balık haline inerek yaptım ve geri çıkarken pişman oldum :( Biraz yürüyerek biraz en düşük viteste sürerek zar zor çıktım. Bir çok kez motor ve arabayla gitmeme rağmen yokuşların nasıl dik, nasıl bitmez olduğunu ilk defa bu kadar yakından gördüm. Yine şaka bir yana, havanın serinliğiyle 21 km yol yaptım ki beklediğimden fazlaydı :harika: Diyeceğim o ki yokuşlara alışana kadar turlara katılabileceğimi sanmıyorum malesef :hihi: Hele o deve bağırtan yokuşu nasıl korkutuyor beni anlatamam. Ama en kısa zamanda o yokuşta da antremanlara başlıyorum.

@drksngl Gürpınar'dan yukarı bende çıkamamıştım, baktım olacak gibi değil indim üstümden gidondan sürükleye sürükleye yukarı :D

@ScaryEnemy aynen öyle oflaya poflaya bir yandan da otobüs hayalleriyle çıktım düzlüğe :islik:

Gürpınar'dan çıkış için kolay bir rota bulmak lazım. Büyükçekmece'ye sahilden gidip, e5 değil de sahilden geri dönmek isterim evime. Neresinden çıkabilirim neresi dik değildir önerilere açığım.

@drksngl
Sorun olmaz gerekirse bekleriz canın sağolsun

@soneryen Teşekkür ederim tabii ki katılırım ama nerede tırak orada bırak olur :D Beni bırakır devam edersiniz, inanın hiç alınmam :D

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@drksngl
Öyle şey bize yakışmaz. Sizde o zamana kadar alışırsınız

@soneryen evet işin şaka kısmı bir yana, gerçekten hafta içi her akşam en az 1-1.5 saat sürerek, haftasonu da en az 4 saat civarı sürerek en kısa zamanda kısa turlara katılabilecek kadar kondisyon kazanmak istiyorum. İşin, gruplara katılarak, insanlarla tanışarak spor yapma ve dostluk kazanma kısmı cezbettiği için bu hobiye başladım. Doğa, spor ve sosyallik..mükemmel kombinasyon benim için.

• Beğen
Selam,

Ben de bugün aşağıdaki rotayı yaptım. Çok uzun olmasa da yeni başlayan biri için (2. kez çıktım sadece, 1.90 boy 110 kilo bir bünye.) fena sayılmaz gibi.
Son yokuşun bir kısmında patladım tabii, yokuşlardan olabildiğince ilk başlarda kaçmaya çalışıyorum ancak Beylikdüzü öyle bir yer ki en düz yeri bile hafif eğimli yokuş :)

(link)

Biraz form kazandıktan sonra ben de turlara katılmaya cesaret edebileceğim sanırım.

Gürpınara 4 kez inmeme rağmen hala bende o yokuşu yürüyerek çıkıyorum 15 dk. yokuşu çıkıyorum :) Toplamda 23 km benim evin oradan.

@cengovers Evet nereye gidersen git tepedeyiz. K.Çekmece bisiklet grubu çok sosyal katılmak istiyorum ama geri dönüş yokuş ve zaman maalesef. Büyükçekmece tarafına desen aynı. Kısaca sağa gitsen yokuş in çık sola gitsen yokuş in çık...

Her perşembe Cankurtaran sosyal tesislerine gidiyorlar. Her ay muhakkak bir yere gidiyorlar.

@drksngl açıkçası bende bulamadım. limanın ilersinden de çıktım halı sahanın oradan da hep yokuş.

Hatta uzun mesafe olsun diye hadımköy yolu metro gros market arkasından B.Çekmece Çakmaklı yokuşundan B.çekmece sahile oradan Gürpınara oradan da beylikdüzüne ama maalesef Gürpınar yokuşuna çözüm yok.

Rota da aynen şu;
13015113_1567925633505667_1522427399431855483_n.jpg @drksngl

@speed1000
katlanır bisiklet almamın nedenlerinden biri de bu yokuşlar.

@Bahadır ÖZEL Evet katla bin otobüse katla bin minibüse mantıklı

Ama olsun o yorgunluğa da değer bisiklet aşktır.

Benim gibi yeni başlayanların da olması sevindirici.
@speed1000 @Bahadır ÖZEL @cengovers aşılacak o yokuşlar başka yolu yok :). Tam tepede kalıyoruz diye Beylikdüzü içinde ring mi yapalım sadece :kötü: Haftasonları toplanıp yokuş antremanları yapsak aslında ne dersiniz? Mesela Gürpınar'a inip Büyükçekmece'den çıksak, o sahil turuna ve dönüşüne alışsak dinlene dinlene hafif tempoda.

• Beğen
@drksngl Tepedeyiz diye buralarda sınırlı kalmıyorum. :) inadına yokuş. Eminönü, Gürpınar, Büyükçekmece,
Ama birde şu haramidere yokuşu oyyy oyyy her seferinde yürü soluk soluğa

• Beğen
Tepkiler: eberkol
@speed1000

Ta Eminönü'ne gidip, gözünüzü Haramidere yokuşu korkutuyorsa durumun vehametini buradan anlayabiliriz :D

• Beğen
büyükçekmece vs haramidere desek :)

• Beğen
Geri