Scudo Sports

Beylikdüzü

Yokuşlar çıka çıka alışılıyor. Bir gün kahır olmaktan çıkıyor ve insan kendine hayret ediyor. Biraz daha dayanmak lazım. Bir müddet sonra kondüsyon oturuyor ve ilerleyen zamanlarda birinci viteste bile çıkmamaya başlıyor insan

Scudo
@soneryen İşte asıl sorun yanlış vites olayı...

Yokuş için tavsiyem her ne kadar Gürpınar yokuşunu tam tırmanamamış olsamda (Beykent e sadece tek paralel yol kalmıştı bisikletten indiğimde :):):)) bol kadanslı kullanım olacak kendinizi yüksek kadanslı sürüşlere alıştırırsanız eğer çok rahat edersiniz. Bu arada o kısıma kadar tırmanırken seleden asla kalkmadım. Yokuşun incelikleri bence kilitli pedal, sohbet edeceğinizi bir yol arkadaşı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@speed1000
Yanlış vites diye bir şey değilde yanlış kadans demek gerek. Sen yüksek kadansı hangi viteste. Çevirebiliyorsan o doğrudur

Büyükçekmece yokuşu üçtane var bence. yüsek seviye E-5 üstü, çok yüksek seviye mezarlık yanı, ultra yüksek seviye sahilden bağlanıp Perlavista önüne çıkan.
Mezarlık ve E-5 üstünden birkaç kez geldim ama sahilden geleni çıkmak hiç yemedi.

@drksngl
Yalnız Haramidere yokuşu cidden sıkıntılı bir yokuş, hem uzun hem açısı fazla.

• Beğen
@drksngl Taaa eminönüne kadar gitmek sıkıntı değil ama dönüşte haramidere yokuşu tam bir deve bağırtan yokuşu..

zaten anlamadığım 104 km gidiş dönüş Eyüp Sultan o kadar yol git gel ama 2 km lik haramidere yokuşunda bayıl :)

@abidin89 gelelim gelmesine de oranın da dönüşü sıkıntılı B.çekmekece yokuşu onun öncesinde zaten gelene kadar inişli çıkışlı ama planımda var 1. Çatalca 2. Silivri hatta 3. olarak Tekirdağ

@speed1000 tuyap yokusunu sikinti yapmayin bence hafta ici gelirseniz bu tarafa daha iyi olur hafta sonu yollar cok kalabalik oluyor selimpasada yapabilirsiniz aymerkezden sonra sahil tarafindan guzel yollar var bazen buyukcekmeceden arkadaslarimiz geliyor selimpasada bulusuyoruz gelirseniz hepimizim basimizin ustunde yeriniz var

@speed1000 Büyükçekmece Bisiklet Kulübü olarak bu pazar Silivri planımız var Facebook tan takip edebilirsiniz.

Bu taraflarda önerebileceğiniz arazi bir alan var mıdır? Şimdi form tutma aşamasında her ne kadar yollarda gezinsem de nihai amaç arazide, ormanda kullanmak olduğu için dağ bisikleti tercih ettim. (Bu arada yolda kesinlikle dağ bisikleti kullanılmaz görüşüne kesinlikle karşıyım :) )

İstanbul'da Belgrad Ormanı ve Polonezköy geliyor akla ilk haliyle ama yakınlarda Çatalca İnceğiz Köyü taraflarında da kullanılabilecek alanlar var sanırım. Oraları bilen biri var ise rota paylaşabilir mi?

@trainspotting35 Büyükçekmece bisiklet grubunu takipteyim lakin akşam 20-22 arası dönüş benim için geç sayılır. B.çekmeceden sonra Beylikdüzüne yolum var.

@speed1000 Silivri turumuz sabah olacak bilginiz olsun. Tek başınıza dönmek sıkıntı oluyorsa Beylikdüzün den 6 tane arkadaş geliyor.

@trainspotting35 birde bianchi speed 1000 model dağ bisikletiyle kasmaya çalışıyorum. Şu an da rekor 110 km ilerleyen zamanlarda daha da fazla km yapacağım

@speed1000 110 km yaptıysanız bizim turlar size çerez kalır.:)

• Beğen
@trainspotting35 olabilir aslında hangi gün. Tek başına sıkıntı değilde çoğul olduğunda daha keyifli olur diye düşünüyorum.Yoksa zaten çoğunlukla tek takılıyorum. Kafam esiyor adalar kafaö esiyor eminönü.. :)

@speed1000 Grup halinde gidince yol hiç yormuyor insanı. Pazar günü olma olasılığı yüksek Facebook'tan takip edin yayınlanır hangi gün saat kaçta olacağı.

@speed1000 Bekleriz plan erken yola çıkıp Silivri kahvaltı gibi gözüküyor ama plan değişebilir takipte kalın :)

• Beğen
@trainspotting35 tamamdır takipte olup inşallah geleceğim.

Beylikdüzünden gelecek olan kişilerle buluşur gelirim kısmetse

Geri