Scudo Sports

Beylikdüzü

Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım
geçen hafta sonu mosso marine 20 aldım beykent hasbahçe tarafında oturuyorum beylikdüzü taraflarında (malum dik yokuş için elverişli değil 20lik bisikletler)
bir buluşma ayarlanabilir

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
Scudo
@Kaang96 yanyoldan mı çıkıyorsunuz? minibüsler falan derken sıkıntılı bence orası. anayol daha iyi gibi. ben bir kere çıktım oradan, o zaman da yanyolu kullanmamıştım.

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@Ahmet Ayaz
@Ahmet Ayaz Bu yolu kullanıyorum.Bazen çekmecede uzun sürüş yapıp yokuşu çıkmadan minibüs/otobüs birine binip tüyapta indikten sonra ordan eve dönüyorum :)
https://i.hizliresim.com/z58Jp6.png

@Kaang96 bu mavi otobüsler var silivri falan, onlar alıyor mu? önümüzdeki haftalarda 200 km üstü deneme yapmayı düşünüyorum. ilk defa bu kadar uzun yol yapacağım. olur da pilimiz biterse aklımda bulunsun. :)

@Ahmet Ayaz
Evet, 10:00-16:00 ve 22:00-05:00 arasında özel halk otobüsleri dahil binebiliyorsunuz (Yasal hakkınız.Almayan şoför olursa bu konuda uyarın.Almamaya niyetliyse 153ü arayarak şikayet edebilirsiniz) :) Büyükçekmecedende minibüsçülere rica ederek tüyaba kadar çıkabiliyorum fakat minibüsçüler doluyken almıyorlar (Bazılarıda 2 kişilik para kesiyorlar):)

Selamlar arkadaşlar ben de Büyükşehir Mah.'de oturuyorum. Akşamları işten döndükten sonra Beylikdüzü içerisinde turluyorum. Mesai saatleri dışındaki organizasyonlara katılabilirim. :)

@Ahmet Ayaz şaşkın bakışları oluyor biraz, ses etmiyorlar ama.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Merhaba, bende Cumhuriyet mah. de oturuyorum. Şu sıralar bisikletimin maşası ufak bir operasyon için tornacıda bu sebeple çıkamıyorum. Tamamlandıktan sonra Avcılar-Büyükçekmece arasında hem çatalı hem kadrosu soyulmuş çıplak aluminyum bir bisiklet görürseniz o benim :cool:

Merhabalar, ilk bisikletimle Bizimkent'ten aranızdayım. Bisikletimi alalı daha 1 gün oldu. Cumadan itibaren rota arayışlarına ve kondisyon kazanmaya başlıyorum. :) Bu civarlarda güvenilir bir bisikletçi tavsiye edebilir misiniz? Bisikletim ikinci el ve biraz bakıma ihtiyacı var :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Gurkan S.
Ben bisiklet bakımlarımı kendim yapıyorum, hatta toplama işini bile kendim yaptım. Beylikdüzü tarafında benim bildiğim (link) bu konumdaki Salcano bayisi var. Havalar sıcak olduğu zaman baya yoğunlar. Uyarsa Büyükçekmece tarafında da birkaç bisikletçi var.

@eberkol

Teşekkür ederim tabii ki uyar o taraflar. Ama güvendiğiniz, tasiye edebileceğiniz, ben hep buraya giderim işçiliği iyidir diyebileceğiniz bir bisikletçi var mı? Aslında en güzeli, biraz abartmış olabilirim ama ben de kendim yapmak istiyorum bütün bakımlarını açıkçası. İlk bir sıfırlama işlemini bisikletçiye yaptırıp sonra kendim uğraşmak istiyorum çünkü henüz çok yeniyim bu konuda. İkinci el aldığım için de herhangi bir sorun için usta birisinin bir görmesi iyi olur açıkçası. Forumdan bir çok şey öğrendim ama pratikte denemedim hiç :)

@drksngl
Hayırlı olsun, haramidere mediamarkt arkasında Çelikoğlu bisiklet var. Forumda yorumları iyi ben de gittiğimde ilgiliydiler.

• Beğen
Tepkiler: drksngl
@Bahadır ÖZEL
Teşekkür ederim. Gidip tanışmakta fayda var :)

@eberkol
Konumdaki yer Çelikoğlu bisiklettir. Salcano bayiliğini bıraktı. Mosso, Carraro ve Ktm bayiliği yapıyor şimdi. İyi bir yerdir.

• Beğen
@drksngl Büyükçekmecede atirusun arka taraflarına doğru mehmet bisiklet var aynı zamanda salcano bayisi oraya güvenebilirsin fakat alışveriş yapmanı önermem fiyatlar biraz yüksek :)

@Yusufclp

@Kaang96

İki yerle de gidip tanışıcam. Cuma günümü bisikletime ayırıyorum ;) Bakım ve vites ayarına o kadar ücret istemez heralde :D

@drksngl Büyükçekmece de ki Mehmet bisiklet vites tellerimi değiştirdi ve vites ayarımı yaptı 20 tl para aldı. Bence çok uygun.

Daha sonra lastik şişirtmek ve tekrar vites ayarı için gittim 5 tl verdim.

• Beğen
@trainspotting35

Cuma günü ilk işim oraya uğramak o halde. Sonra da güzel bir temizlik yapılır kadro ve vites sistemine :harika: Başka bir boş vaktimde de Çelikoğlu'na uğrayacağım. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Bisiklete iyice alıştıktan sonra beraber pedallamak dileğiyle ;)

@drksngl Büyükçekmece Bisiklet Kulübü Facebook sayfasına girin salı ve perşembe günleri turlarımız oluyor. Salı günü sahil turu, perşembe günleri Kumburgaz ya da Selimpaşa sahil turu için Büyükçekmece Subay Orduevi nin az ilerisinde saat 20:30 da buluşuyoruz Mimaroba dan gelen grubu bekleyip 20:30-20:35 gibi hareket edip Gürpınar balık hali yapıp geri dönüyoruz. Selimpaşa ya da Kumburgaz için 20:00 aynı yerden hareket edip Mimaroba grubunu alıp yola devam ediyoruz. Çok tempolu bir tur değil.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@trainspotting35

Çok teşekkür ederim davetiniz için. Hemen göz atıyorum gruba :harika:

Geri