Scudo Sports

Beylikdüzü

Yanlış anlaşılmasın, hayvansever bir insanım, evde kedi besliyorum. Köpekleri de çok severim ancak, bu sokak köpekleriyle ne yapacağız, adamın peşini de bırakmıyorlar yahu.

Scudo
@ScaryEnemy Taktik belli köpekleri görünce yavaşlamanız mümkünse durma derecesine gelir gibi yavaşlayıp geçmek. Köpeklerde korkup kendilerini savunmaya alıyorlar.Bugünkü güzergahımda Büyükçekmece çakmaklı yokuşunda hız 47 km köpeklerin solda 3 köpek Allahtan havlamadılar bile. Yoksa o hızda Allah korusun.

İster istemez korkutuyorlar tabi, tek bir tane olsa iyi, çete kurmuşlar valla :)

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@trainspotting35 Vermiş olduğunuz bilgi sayesinde gittiğim her rotayı kaydediyorum.

Bugün kü rotamızda tamamlandı.

Beylikdüzü iş çıkışı hadımköy yolu-Metro Gros market arkasından - Büyükçekmece çakmaklı yolu-Büyükçekmece Sahil-Gürpınar Sahil-Beykent-Beylikdüzü ev...

Screenshot_2016-04-14-21-12-33.png Screenshot_2016-04-14-21-12-53.png

Evet yarın için hazırlıklarım tamam. Güneş kremi, yedek tişört, (Eşofman Takımıyla süreceğim için :hhhhhh: ) , okumak için kitap.
Beylikdüzü- Bebek Arnavutköy sosyal tesislerine... Hadi hayırlısı...
Katılmak isteyen varsa sabah 06:30 yola çıkış

Güzergah çizildi..

Adsız.png

Güzergahı maalesef değiştirdin tek olduğum için fazla aksiyon macera olmasın dedim. Beylikdüzü - Florya sos.tesisleri
Tesis içinde gezindikten sonra kahvaltı molası sonrasında Avcılar sahile gezindikten sonra beylikdüzü donus

Screenshot_2016-04-23-17-48-33.png

dün öğlen vakitlerinde yola koyuldum bende. marmara park'ın ordan otobüse atlayıp selimpaşa'ya gittim. orada yaklaşık 1,1-5 saat kadar turladıktan sonra beylikdüzü'ne kadar pedalladım. b.çekmece yokuşu baya bi zorladı :D yokuşta kaldığım vakit arkamdan gelen bisikletçi kafilesinin ''hadi hadi devam'' diye motive etmesi çok iyiydi :) yağmur biraz engel olmaya çalışsada baya keyifli bir yolculuk oldu.

(telefonumun şarjı sıkıntılı olduğundan rota kaydedemedim)

Aslında bir gün hep beraber bir tur düzenleyebiliriz yokuşu az olan bir yöne :)

Neden olmasın :)

• Beğen
Tepkiler: ersoy balcı
Canım yokuşlarla boğuşmak istemediği zamanlar bizimkent,hadımköy, hadımköy toki, istikametinden dursunköy üzerinden akraburuna doğru gidiyorum. beklerim tabi :)

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
Sabah sporumuz tamamlandı. 06:33 - 08:10 arası 23 km.
Yalnız sabah Gürpınar tekin değil pedal başı köpek vardı :)IMG_20160501_093712.jpg

herkese selamlar arkadaşlar beylikdüzü esenyurt arasında biryerlerde oturuyorum.Hem bisikleti yeni aldım hemde forumda yeniyim bu gün ilk defa çıktım şirinevlerde işim vardı oradan incirliye arkadaşımın yanına uğradım aşşağı yukarı aynı güzergahtan geri döndüm biraz yordu ama çok keyif aldım :) cannondale quick cx 4 iyi bisiklet aldığım akşam beylikdüzünden gürpınar sahil e indim dönüşte yokuş çok zorladı ama yılmadım bir iki kısa dinlenmeyle evime döndüm.

20160501_195108.jpg .tur1.jpg

@leventerkul Hayırlı olsun foruma hoşgeldin. Evet Gürpınara sahile bende arada inerim gelirken yokuş yoruyor yarısını pedallayarak yarısını yuruyerek çıkıyorum. :)

@leventerkul Foruma hoş geldiniz. İyi yol yapmışsınız. Ben de esenyurt devlet hast. yakınında oturuyorum. Dün vitesse d 8 aldım. Yenikapıya işe gidip geleceğim inşAllah.

• Beğen
Tepkiler: leventerkul
@leventerkul güzel bisiklet. Benim Bianchi Speed 1000 lastikler mtb olduğu ve bisikletim ağır olduğundan ister istemez yoruyor. Ama lastikler eskiyince şehir lastiğine dönmeyi düşünüyorum. Bir de bütçe meselesi...

• Beğen
Tepkiler: leventerkul
@Yusufclp güzel fikir hayırlı olsun...servisim olmasaydı bunu düşünebilirdim

Merhaba,

Bugün aldım bisikletimi ben de. Carraro Big Nine 829. İlla Beylikdüzü içerisinde de kullanırım ancak ana amaç hafta sonları çayır çimen, dağ taşa gitmek. Etrafımda bisiklet kullanan pek birileri olmadığı için tekim, umarım buralardan birkaç organizasyona da denk gelirim. :)

telefonumun şarjı dayanmadığından gittiğim rotayı kaydedemiyorum malasef,

dün havanın güzel olmasıyla az da olsa gayet keyifli sürüş yaptık lakin aşırı kalabalık biraz bunalttı, pek fazla sürememenin verdiği hayal kırıklığı ile topkapı'dan metrobüse binecekken döndüm ve e-5'i gözüme kestirdim :D tehlikeli olduğunu bilmeme rağmen vazgeçmedim ve topkapı-beylikdüzü arası 1 kez su molası vererek sürdüm, acayip keyif aldım ama şu otomobiller görünce korna çalmasa çok daha güzel olacaktı, sağdan gitmeme rağmen kulağımın dibinde korna çalınınca ister istemez konsantrasyon kaybı oluyor.

ayrıca yolculuk 2 saat sürmedi bile.

+ biraz amele yanığı tabi ki :)

@ScaryEnemy
Havalar baya ısındı koruyucu güneş kremi/yağı kullamanızı öneririm(50 faktör) rüzgar vucudunuzu kurutur ve güneş yanığını dahada kötüleştirir :) Ben çoğunlukla beylikdüzünden çekmeceye iniyorum, inerken hızlı gittiğim için sorun olmuyorda dönerken yokuşda hızımın düşmesiyle korna çalanlar artıyor ve o an ki yorgunlukla ister istemez sinirleniyorum el kol hareketleriyle ve sesli olarak sövmemek için kendimi zor tutuyorum(genellikle tutamıyorum). :)

Geri