Kendim K.Çekmece'de oturuyorum ama bu yerlerde bilindik iyi bisikletçiler varsa adını söylerse sevinirim. ACİL OLARAK BİSİKLETİN BAKIMINI YAPTIRACAĞIM.
Bakirkoyde en iyisi Tilmen bisiklet. Serdar abi cok ilgili ve guleryuzludur.
Biraz daha profesyonel olsun derseniz Aktif Pedal var ama biraz tuzludur.
Beylikduzu Haramidere Avcilar civarinda Çelikoğlu iyidir.
Merhaba, sitenize yeni üye oldum. Bianchi speed 1000 model bisikletimi 1 aydır kullanıyorum. Akkent sitesindeyim Rota güzel bir rota . Lakin yokuşları nasıl çıkıyorsunuz. Geçende Gürpınara indim ama dönüş yokuş yordu.
Gençler bahar geldi. Ben de hafta sonu itibarı ile sezonu açtım. Hadımköy gişelere kadar gelip bizimkent hizasına geri döndüm. Geçen sezon ile arada bir değişiklik var kaldırımlara7 km yakın bisiklet yolu çizmişler. Sadece 2 köpek kovaladı başka bir sıkıntı yaşamadım. Tura başlayanlar rotaları bildirirse ilerleyen günlerde toplu sürüş yapılabilir .
@coastguard
Hafta sonu sabah 8 civarında kimse olmuyor. Hergün o yoldan işe gidiyorum. Kaldırımda giden pek görmedim. Kaldırım geniş. Sadece bir kaç noktada kaldırımdan atlamak zorunda kalıyorsunuz.
@speed1000 İyi günler Ben de Büyükçekmece sakiniyim Runtastic Road Bike Pro programı var kullanmayı denediniz mi? Rota çiziliyormu tam bilmiyorum ancak tüm değerleri gösteriyor. Gideceğiniz rotada merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz özelden.