Scudo Sports

Beylikdüzü

@Yusufclp Büyükçekmeceden Beylikdüzü'ne çıkan E5 yolu. 6 metreden 200 metreye 3.5 Km 'lik tırmanış

Scudo
Evet anladım. O yolu Katlanır bisikletle 2 kez tırmandım. 46 diş aynakol ve rubledeki en büyük dişli 28 diş. 20 inç tekerle epey zorlansamda inmeden tırmandım. Hibrit bisikletle daha rahat tırmanılabilir mi? Tırmananlar bilgi verebilir mi? atlanırı sattım. Hibrit almak niyetindeyim.

Bende beylikduzu ihlas marmara evleri tarafindanim 9 ağustosta silivri turuna katilmak istiyorum fakat yasim 16 Beylikdüzü bisiklet grubundan bi abiye yazdim fakat cevap vermedi sikinti olurmu acaba ? Bu arada bende bugun alicam hybrid bi bisiklet almayi dusunuyorum

@City Bike
Yaş olarak reşit olmadığından dolayı yanında ebeveyn'in olsa daha iyi olur. Kimse sorumluluk almak istemez. Ayrıca git gel 90 Km olacağı ve ayrıca orada da turlanacağı için senin için yorucu bir tur olur. Bu da çoğunlukla geride kalacağın anlamına gelir. O grubun bir üyesi olarak tavsiyem, performans olarak 40-50 km'lik yolları rahat alacağın bir konuma gelip turlara öyle katılman olur.

@Serkan B. Bu akşam kumburgaz beylikdüzü turu vardı. Gözüm yemedi 34 yaşına geldim. Antrenman yapmak lazım ama hafta da 1 bilemedin 2 gün 12-20 km arası sürüyorum. Yokuşlar fena yoruyor. Geçen pazar beylikdüzü gürpınar ve beylikdüzü yaptım öğle saatlerinde. Dönerken bi 100 m elde taşıdım yine de 0dan 350 m 3-4 km tırmanış zorladı. nasıl bir antrenman yapmak lazım bilgin var mı ?

@Serkan b haklisiniz bugunku turada katildim kumburgaz turuna yarida donmek zorunda kaldim buyukcekmece yokusunda kaza geçirdim Allah'tan bisey olmadi

@City Bike
Geçmişolsun. Kalabalık mıydınız? Ne tür bisiklet kullanıcıları vardı. Yol hibrit tur vs.

@Metawox Teşşekür ederim kalabalık değildik 4 kisiydik benle beraber ama buyukcekmeceden katilcak olan kisiler vardi tabi ben oraya kadar gidemeden dondüm. Yol bisikleti kullanıyodu iki kişi diğer abide de salcano hector(mtb) vardı bendede carraro sportive 227(hybrid) vardı.

Merhaba arkadaşlar Aytaç ben. Beylikdüzü Belediye evlerindeyim Bianchi RCX 229 ile aranıza katılmış bulunmaktayım.

@Mümin Yavaş Merhaba neresindesiniz Beylikdüzünde. Bugün spontane bir rotayla bisikletimi deneme fırsatı buldum. Hafif sanki frenler sürtüyor gibi geldi bana ama emin değilim sahile indiğimde göstermeyi planlıyorum.

https://i.hizliresim.com/MyabN1.png

http://(link)

@Mümin Yavaş Umarım denk geliriz sahili kapsayan bir rota çizmek istiyorum fakat yokuşlar gözümü korkutuyor. Sahilden dönüşte rampanın en az olduğu bidiğiniz rota varmı?

Ben de ekteki rotayı öğlen sıcağında bir denedim 11-12 bölüm arasında çok zorlandım. Onun dışında çok fena zorlamadı. Deneyebilirsin. Yalnız 11-12 arasını ara sokaklara girip uzatırsan daha az eğimle çıkmış olursun. Ben bi yiğitlik yapiim dedim aldım elime bisikleti :)

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    52,4 KB · Okunma: 14
@bianchircx229 mrb.kullandıgınız program km sayacı mı yoksa bi program mı öğrenebilir miyim?

@bianchircx229 Var ama burdan anlatabileceğimi sanmıyorum.Yinede kaba taslak bir şekilde söylersem Gürpınar sahilinde bisiklet yolunun bittiği yerde piknik alanı var , oraya gelmeden sola doğru bir yokuş çıkıyor ordan dümdüz beylikdüzüne kadar yol çıkıyor.Eğim var ama aralıklı diğer yollar gibi kesintisiz değil.Bir gün ayarlarız beraber bir sahil turundan sonra ordan çıkarız.

@bianchircx229 endomodo sanırım premium üyrlik için ayda 8 tl para istiyor. Strava çok daha pahalı ben runtastic programının bike pro sunu satın aldım. Bir seferlik 12 tl. Diğer üyelik isteyen programlarda arkadaşlarınızı takip edip performansınızla karşılaştırma yapabiliyorsunuz. En büyük farkı sanırım bu. Benim aldığım da ise istersen sosyal medyada paylaşım yapabiliyorsun. Takip vs yok. belki diğer arkadaşlara da bu bilgi bir yol gösterebilir

• Beğen
Tepkiler: bianchircx229
@Metawox Endomondonun ücretsiz versiyonu bana yetiyor. Runtastic de ücretsizde canlı takip için facebookta kendi paylaşım yapıyor rotayı göstermiyor ama yaptığın km hız kalori vs. gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
Geri