Scudo Sports

Beylikdüzü

Merhaba,
Beylikdüzünde yaşıyorum. Grubunuza katılmak çok isterim :) Çok yeniyim, forumda da bisiklet dünyasında da.

Teşekkürler

Scudo
Merhaba,

Kendime 30 yaş hediyesi olarak bir katlanır bisiklet aldım. B-fold3 siyah. Çok tatlı, çok severek aldım.
Çok uzun zamandır hayalimdi ve bu benim ilk bisikletim. Oldukça deneyimsizim.

Foruma yeni üye oldum, konuları takip edeceğim, oldukça bilgilendirici görünüyor. Şimdilik sadece Büyükçekmece sahile iniyorum ve bir kaç saat kullanıyorum. Bana ne gibi önerileriniz olabilir? Civarda bisikletli arkadaşlar varsa tanışmak isterim.

Sevgiler!

Bende 30 yaşındayım ve bisiklete geri dönmeyi hayal ediyorum, :) daha dönemedim, açıkçası da karar veremiyorum, eski bisikletime geri dönsem diye, fakat siz katlanır bisikleti tercih etmişsiniz, tebrikler, katlanır bisiklet almaya nasıl karar verdiniz, şehir yada dağ bisikletlerine göre kullanışı nasıl ?

Ben katlanır tercih ettim, çünkü çok yeniyim, basit ve sade bir şey istiyordum, şehiriçinde ve sahilde kullanırım diye düşündüm. Bence ilk bisiklet olarak ideal. Kıyaslama yapacak kadar deneyimli ve bilgili değilim, forumdaki diğer arkadaşlar daha detaylı yorumlar yapacaktır.

bende fırsat oldukça büyükçemece sahile iniyorum. bfold 5 kullanıyorum.

Yeni bisikletiniz hayırlı olsun.

Size tavsiyem, eğer yoksa kendinize hemen bir kask ve bisiklet eldiveni edinmeniz. Ayrıca yolda kalmamanız için lastik nasıl değiştirilir, iç lastiğe nasıl yama yapılır gibi basit ama hayat kurtaran onarımları da öğrenebilirsiniz; internet üzerinde bol bol eğitici video ve makale mevcut bu konularla ilgili.

Hoşgeldiniz ve bisikletiniz hayırlı olsun. Sahile indikten sonra yeni başlamanıza ve bisikletinize rağmen nasıl geri çıkıyorsunuz merak ettim. Ben yol bisikletiyle dahi ilk zamanlar korkardım Büyükçekmece'ye inmeye geri çıkamam diye. :D Beylikdüzü'nde Migros tarafında oturuyorum. Şimdilik sınavlarımdan ötürü sadece okula gidip gelebiliyorum. Umarım turlamaya başladığım zaman karşılaşırız. İyi pedallar.

Bu arada İhlas tarafına gidebilirsiniz oradaki yollarda bence kısa turlamalar için gayet güzel. Migrosun arkasında, benzinliğin hemen yanındaki yoldan giderseniz orada kocaman delikli mazgallar var aman dikkat edin. Ben girdim o mazgala hiç hoş olmuyor. Belediye'ye o mazgalın değişmesi için gidecektim zaman bulamadım.

Geçen hafta Pazartesi günü Esenyurt Devlet Hastanesi-Beylikdüzü-Gürpınar Sahil-Büyükçekmece sahil-E5ten Beylikdüzü-Esenyurt Devlet Hastanesi turu yaptım katlanırımla. Pek zorlanmadım ama ilginç bir olaya şahit oldum. Belki ilk defa gördüğümden ilginç gelmiştir. Büyükçekmeceden Beylikdüzüne doğru tırmanmaya başlamıştım ki ne kadar geldim diye durup arkama bakayım dedim.300 metre kadar olmuş. E5 `e ilişti gözüm. Bir yol biskleti S-Works marka ve formalı (ya da yarışçı giyimli) sürücüsü bir tırın arkasına tutunmuş rampayı tirmanmakta. Fotoğraf makinamı çıkarana kadar gözden kayboldu. Belki de forumdan biridir.

Bu pazar hava iyi ise Hezarfen havaalanı yanından Büyükçekmece gölü etrafında tur yapmak niyetindeyim. Belki yine karşılaşırız o arkadaşla.

Cok iyi yapmışsın bence. Bende 30 yaşında ve kargo da olan bisikletini bekleyen biriyim herkese tavsiye ediyorum. Iyi günlerde bol pedallı günler dilerim

Ne güzel yanıtlar gelmiş. Kask aldım. TAvsiyeleriniz için teşekkür edeirm. Umarım karşılaşırız bir gün.

Mrblar facebooktan beylikdüzü bisiklet grubu olarak aratırsanız hemen karsınıza cıkacaktır. Sabit çarsamba ve cuma akşam ..bazen hafta sonu sabah turlarımız var.. bekleriz

@ahmetadanalı Ahmet bey merhaba facebook grubuna üyeyim geçen hafta 1 kez grup sürüşüne katılabildim.Kısmetse yarın katılacağım ...İlginiz için çok teşekkürler.... :) Görüşmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet durak bbg
15 sene sonra yeniden bir bisikletim oldu yaşım otuZ iki senedir kendimi dinliyordum ne yapayım alayım mı diyerek kısmet buguneymiş
bugun büyükçekmece mehmet bisiklete gittim ve istediğiö bir bisikleti alarak aranıza katıldım

biraz kondisyon eksiğim var 1 haftaya kendimi toplarsam turlarada katılmak istiyorum[emoji28]
görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Invisibleman
Abiler merhaba.Ben de Beylikdüzü Yakuplu'da oturuyorum.Bisikletim fazla iyi degil ama küçük ilçe gezilerine katılabilmeyi isterim.Yaşım 14.

Yaş sınıri yok ama ben 14 yaşındayim size yetişmem imkânsız.mtb bianchi speed 1000 markalı bir bisikletim var.Yakupludanim.

Bu konuyu canlandırsak mı? Ben de 2 ay önce ilk bisikletimi aldım. Beylikdüzü civarında oturuyorum. BBG ve büyükçekmece grubunu face den takip ediyorum fakat hiç katılma şansım olmadı. Havalar sıcak gidiyor. Katılım az sanıyorum. Gördüğüm katılımcılarda genel de yol bisikleti var ben hibrit bir bisiklet aldım. Hız konusunda yetişebilir miyim bilemiyorum bir de devebağırtan beni ürkütmüyor değil hani :)

Hepinize Merhaba. Beylikdüzü bisiklet grubu adı altında bir grubumuz var. Hafta içi ve hafta sonları toplu halde tur etkinliklerimiz oluyor. Facebook üzerinden "Beylikdüzü Bisiklet Grubu" olarak takip edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: MehmetSFatih
@Metawox Merhabalar. Devebağırtan dediğiniz yer tam olarak neresi. Ben de Esenyurtta oturuyorum. Beylikdüzü ve Büyükçekmece civarında da dolaşıyorum.

Geri