Scudo Sports

Beylikdüzü

Scudo
Selam arkadaşlar;
Güvenli Bisiklet Parkları konusundaki mücadelemize forum üyeleri aşinadır. Bu gün geç de olsa Beylikdüzü Belediyesi'nin sitesinde şu haberi gördüm.
Ayrıntılı bilgisi olan var mı? Ben Metrobüs bisiklet parkında bir değişiklik farketmedim.

Kampanya adresimiz : (link)
Belediye'nin sitesindeki haber: (link)
Haber metni:

BİSİKLETLERİNİZ BEYLİKDÜZÜ’NDE GÜVENDE...
675
haber
Beylikdüzü Belediyesi, ulaşımın alternatif yöntemlerle sağlanması adına ilçenin fiziki şartlarını uygun hale getiriyor.Beylikdüzü’nün Metrobüs girişi başta olmak üzere 4 farklı noktasına bisiklet park yeri düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, özellikle ilçenin mahalleleri arasındaki ulaşımının bisikletle yapılmasını kolaylaştırıyor.

Bisikletin de ulaşım araçlarında önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Beylikdüzü Belediyesi, bisiklet sürme eylemini sadece bir spor olarak değil, mahalleler arasındaki ulaşımı sağlamak açısından da ön plana alıyor. Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü;Metrobüs girişi, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin çevresindeki iki alan ve Gürpınar Kültür Merkezi olmak üzere toplam 4 yere bisiklet park yeri açarak vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Güvenli Park Yerleri…

Gerek kültür merkezlerine gelen öğrenciler, gerekse sabah işine giden vatandaşların metrobüse kadar olan ulaşımlarını rahatlatacak bisiklet park yeri alanları sayesinde bisiklet kullanımına teşvik daha da artacak. Güvenli bir şekilde park alanlarına bisikletlerini park edecek sürücüler, hem hareketli bir yaşama adım atacaklar hem de ulaşım güçlüğünü çözmüş olacaklar. Planlanan projelere uyumlanmış bir şekilde Beylikdüzü’ne ayrıca özel bisiklet yolları da kazandırılacak, bisiklet sürücüleri ise bisikletlerini güvenle kullanabilecek.

Hem Sağlığınız Hem Ulaşımınız Rahatlayacak

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ulaşım konusu en önem verdiğimiz konulardan biri. İlçedeki sıkıntının farkındayız. Ulaşıma farklı çözümler sunmak amacıyla oluşturduğumuz bisiklet park yerleri ile vatandaşları hem bisiklet kullanmaya yöneltiyoruz hem de sağlıklı bir yaşama…” diye konuştu.

Bu kazanimlarin takipcisi olmak gerekiyor. Gelistirilmesi ve varsa eksikliklerin giderilmesi hepimizin gorevi.

Beylikdüzü Metrobüs durağının altındaki bisiklet parkı merdivenin altında ve karanlık kuytuda. Ben de oraya park etmeye güvenemem açıkcası...

bisikletini seven bisikletine değer veren kimse zorunlu kalmadıkça öyle parklara bırakmaz ben de güvenemem kadroyu bağlasan lastiği götürürler :D

ancak otomatik kepenkli fln olursa park ederim yoksa asla :)

Merhaba arkadaslar; abiler, kardesler. Ismim Deniz. Beylikduzu nde yasiyorum. Cok aman aman koyu bir bisikletci degilsem de, son iki yildir bisiklet surmenin hayatimda en severek yaptigim seylerden biri oldugunu farkettim..

Foruma girisim de, muhtemelen cogu uye gibi "su bisikleti alsam mi, kararsizim" tadinda oldu.

Neyse o isi lapierre ile atlattik :) gec kalmadan bir de merhaba demek istedim herkese...

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Selam Beylikdüzü Sakinleri Hepinize Bol pedallı, keyifli günler dilerim. Beylikdüzünde BBG (Beylikdüzü bisiklet grubu ) olarak turlarımız devam etmektedir. Cuma akşamları beylikdüzü Meydan da buluşularak çevre semtlere gece sürüşleri yapıyoruz. Turlara katılmak isteyen arkadaşlar bizlere katılabilir. Facebook üzerinden grubumuzu takip edebilirsiniz. "Beylikdüzü Bisiklet Grubu" ;)

20150327_153640.jpg Merhabalar,

3 sezondur motosiklet tepesinde geçirdiğim dönemi kapatıp Mart ayından itibaren bisiklet sürmeye geri başladım.

Spor ve rekreasyon yönetimi okudum.Aktif olarak spor yapıyorum.

Bisikletim merida crossway 300, 3 binişte 120 km yaptım.Bisikletin genel performansından memnunum.Yol tutuş ,ivmelenme ,manevra başarılı.Kendi performansımı geliştirmem lazım :)

Aktif olarak sürüşlere katılmak isterim.Mesleğim nedeni ile haftasonu çalışıyorum haftaiçi izinli olduğum gün veya haftaiçi ve haftasonu akşamları turlara gezilere katılmak isterim.

Saygılarımla....

Beylikdüzünde ikamet ediyorum...

@Edip Dinçer

bi an hem hoş karşılayıp sonrada güle güle diyerek kovuyon sandım :D
valla şuan kafam çok bozuk. yeni aldığım telefonu brick moduna düşürdüm. :confused:

arkadaki zıpkından bende de var,
güzel bisiklet bagaj bağlayıp 2-3 günlük turlarda yapabilrsiniz, haftaiçleri

• Beğen
Tepkiler: canayaz0734
Hoşgeldiniz. Bende Beylikdüzünde ikamet ediyorum." Beylikdüzü bisiklet grubu" adı altında bir grubumuz var. Hafta içi ve hafta sonları etkinliklerimiz oluyor. facebook sayfamızdan takipedebilirsiniz.

• Beğen
Sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim en kısa zamanda yollarda görüşmek dileği ile.....:)

@r.ezk Geçen sezon dalış için Gürpınara gidebildim sadece su istanbul'un bi çok yerine göre temiz karagöz,kefal ve ara da levrek çıkıyor.... :)

@canayaz0734 Hayırlı olsun çok güzel bir bisiklet, ben de yaklaşık 6-7 yıl Beylikdüzünde ikamet ettim, birkaç yıl da Bahçelievlerde, fakat oradayken bisiklet sürmek hiç aklıma gelmemişti açıkçası, İstanbulda bisiklet sürmenin imkansız olduğunu düşünürdüm fakat öyle değilmiş, keşke sürseymişim. 6 yıl önce Mersine taşındım yaklaşık 4 yıldır aktif halde bisiklet sürüyorum, birkaç yıl da servisim olduğu halde işe bisikletle gidip geldim. Ama İstanbulda bisiklet sürmem lazım. :) Bu yaz Çanakkale Antalya arası tur yapma planım var.

@Serkan B. Hocam grubun linki var mı takip etmek isterim. Bu da bizim derneğimizin linki. (link)

• Beğen
Benzer durumdayım. Motorla geçen yılların ardından 'pisiklete' dönmüştüm ben de. Tebrik ettim :)

@canayaz0734

Selam bende motosikletten bisiklete terfi edenlerdenim. Çokta güzel bir seçim yapmışsınız. Tebrik ederim.

• Beğen
Geri