Scudo Sports

Beylikdüzü tur duyuru ve önerileri

Beylikdüzü bisiklet grubunun turları oluyor iyidir

Scudo
@frkncn Hava şartlarını bisikletçiler pek takmaz aslında :) Yarınki turda anlam ve önem olarak biraz daha hassas olunması gereken bir tur olduğundan karda yağsa inşallah çıkacağım ben. Sizide bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: frkncn
@Uğur Can S. Aslında haklısın ama henüz bisikletçi olamadım galiba dolayısıylada hava şartları düşündürüyor :rolleyes: ama gönülden söylüyorum fikrim katılmak

@frkncn Estağfurullah. Onu söylemek bana düşmez. Kendinizi bisiklet üstünde özgür hissediyorsanız , öyle görüyorsanız bisikletçisinizdir :) Belki benden çok daha fazla. Yani ben bi yamaha MT 09 a dünyamı şaşırıyorum :D :D Şakası bir yana inşallah tanışmak nasip olur. En azından kahvaltı ya yetişin ;)

• Beğen
@Uğur Can S. nasıl geçti bugünkü organizasyon gelemesekte gönlümüz oradaydı

Güzeldi oldukça. Ben vatan caddesinden ailevi bir sebepten ötürü geri dönmek zorunda kaldım ama Oraya kadar da olsa gurup arkadaşlarına ve Beylikdüzü nden gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Oldukça kaliteli bir tur oldu bu. Levrâ anlam. Ve Önemi gerçekten büyüktü.

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp ve frkncn
@Uğur Can S. tebrikler bu zor günlerde bu şekilde davranabilmek hassasiyet gerektirir geçekten katılan herkesi yürekten kutlarım..belki bahane gibi gelebilir ama bu şekilde km ler benim için erken bugün bile yokuşta bittim tam anlamıyla ayrıca mlz. eksikliğide var bunları halledince inşallah görüşeceğiz

Inşallah hocam. Çayımı içmeye de beklerim. Su sıralar Ensar abinin yerine ben bakıyorum bir bayrama kadar daha burdayım allahın izniyle.

• Beğen
@Uğur Can S. Çelikoğlunda yani ?
İlk fırsatta uğrarım bari böylece tanışalım iş benim kondisyona kalırsa:D uzaaar gider:p

• Beğen
Tepkiler: Uğur Can S.
@frkncn Evet celikoglu nda. :)Ensar abi meşgul şu sıralar bende okula gitmeden önce dükkana bakıyorum işte :) Fırsatınız olursa muhakkak bi çayımı içmeye gelin :)

• Beğen
@Uğur Can S.
Çelikoğlu bisiklet saat kaça kadar açık oluyor. Mümkünse akşam uğrayıp bisikletim hakkında danışmak istediklerim var da.

• Beğen
@Uğur Can S. Dükkanınız Beylikdüzü'nün tam olarak neresinde ? Ben de vaktim olursa tanışmak isterim .

• Beğen
@ersoy balcı Hocam akşam 9 - 10 a kadar genelde burada oluyorum. Ama bazen sabaha kadar bile oturdugum oluyor :D 0542 275 58 49 Whatsapp iletişim numaram herhangi bir ihtiyacınızda ulaşabilirsiniz.
@ismail_32 Haramidere Carrefour un arkasındayız hemen hocam. Eskidji Bazaar dan 300 mt yukarda E5 r paralel yani

• Beğen
Çelikoğlu...bisikletlerin ve bisiklet sevenlerin dostu! gerçekten dükkan sahibi değilde "esnaf" olmaları ayrıca güzel.. ileride daha güzel zamanlar paylaşacağımızı hissediyorum :harika:

• Beğen
Tepkiler: Uğur Can S.
Canımız börek çekti bi gittik geldik son 10 km eksi şarjım bitiyordu garantiye alayım dedim :)

https://i.hizliresim.com/4k6Mm4.jpg

Geri