Scudo Sports

Beylikdüzü tur duyuru ve önerileri

bianchircx229

Daimi Üye
Tepki
256
İsim
Aytaç
Bisiklet
Bianchi
Evet arkadaşlar kaç kişi var bilmiyorum ama hemen hemen hergün iş dönüşü muhakkak tura çıkmaya özen gösteriyorum. Olabildiğince 20 km yi tamamlamaya çalışıyorum farklı rotalar deniyorum. Bu konu altında hem tura çıkmak isterseniz duyuruda bulunalım hemde kayıt altına aldığınız turlarınız varsa paylaşıp eğim vs. konusunda kararsızlık yaşayan arkadaşlara yol gösterelim derim.

-

Bu rota Belediye evleri-Paradise-Perlavista-Büyükçekmece sahil-Gürpınar sahil-Gürpınar Opet-Gürpınar mezarlık-Belediye evleri şeklinde yokuş olarak Gürpınar sahil bitiminden Opete giden yolda güzel bir yokuş var S çizerek çıkmıştım açıkçası güzeldir.

https://i.hizliresim.com/XoMQyD.jpg

Buda bugün ki rotam yokuş olarak minimum sayılabilecek seviyede bence. Belediye evleri-Paradise-Perlavista-E5 yanyol-Migros-Sanayi sitesi yanı-Etkinlik alanı-Çarşamba pazarı-Mudo-Paradise-Belediye evleri şeklinde

https://i.hizliresim.com/ZVXbQk.jpg

Dosyalar

• IMG_3021.PNG
    IMG_3021.PNG
    24 KB · Okunma: 18
Scudo
merhaba, belediye evlerinde mi oturuyorsunuz?

ben de gürpınar.dayım, merkezde köy içinde.
bir ara birlikte turlayalım :)

• Beğen
Tepkiler: bianchircx229
Akşamları bende ilk rotanıza benzer rotalar kullanıyorum.Bu aylarda sahil kısmını içeren rotalar daha mantıklı.Hızını alamayıp tempo yapmak isteyenler içinde mimarsinan - mimaroba - güzelce - kumburgaz'a doğru pedallanabilir.

Bir ara bir program yapalım.

@akify. Birazdan tura çıkıyorum buyrun isterseniz Rota Migroslu olandan :)

@Mümin Yavaş Sahil evet iyi oluyor temponuza yetişebilirsem plan yapalım :)

Bugün ki rotam Migros tarafına inip oradan E5 üzerinden Kıraç bağlantısından Hadımköy gişelere kadar gidip geri döndüm. Eğim konusunda çok rahat tempo yapılabiliyor. Kaldırımlar o kadar geniş ki bilen bilir bisiklet için çok ideal akşamları 6 gibi çıkmakta yarar var erken kararıyor hava. Köpek konusunda da hiç sıkıntı çıkmadı.

https://i.hizliresim.com/vLN62z.jpg

Arkadaşlar merhaba. Ben de Beykent'te oturuyorum. Mümkün olduğunda iş dönüşü bisiklete binmeye çalışıyorum. Ben şimdilik Gürpınar sahildeki bisiklet yolunda git-gel 15-20 km arası yapıyorum.

Eve dönüş saatim maalesef çok geç işten. Ama hafta sonu turlarınız olursa seve seve katılabilirim.

@bianchircx229 ben de dün akşam 9.da çekmece.ye indim, bu mevsimde sahilde turlamak insan izdihamından dolayı tam bir işkence,sezon bitene kadar gitmemeyi düşünüyorum.
sizin rota daha iyiymiş, ama siz baya erken çıkıyorsunuz sanırım :) ben en erken 9.da çıkabiliyorum malesef.

• Beğen
@akify. Evet sahil işkence gibi gerçekten belki haftasonu gezme amaçlı gidilir ancak. Benim rotayı biraz daha uzatarak günlük rota olarak belirledim kafamda sıkılırsam değişirim :) Kendi işimle uğraştığımdan işim bitince eve geçiyorum o yüzden de erken çıkabiliyorum :)

sizin rota akşamları daha iyi, gündüz ise b.çekmece,m.sinan.dan kumburgaz selimpaşa uygun görünüyor.
bir akşam konuya yazan diğer arkadaşlar da iştirakiyle görüşelim isterim.

bu da dün akşamdan

http://(link)

• Beğen
@akify. Sahilde 8:30 dan sonra bisiklet sürmek yasak.Zaten istesenizde süremezsiniz gerçi :) Akşamları hava kararınca ve hafta sonları sahil rotası belirlemek pek mantıklı değil.

@Mümin Yavaş evet yasak, yasak olmasa da çekilmez şuan :)
@Uğur Can S. devebağırtan.dan çıkmadım ama tüyap yanyoldan (mezarlık yanı) b.çekmece.ye inmek çok zevkli, devebağırtan.dan çıkılır mı yav:(

@akify. Bir iki deneyin sonra gözünüzde küçülmüyor evet :D Ama yokuş probleminiz pek kalmıyor. Ardından tırmanışlara gitmeye başlıyorsunuz :D

Tur dönüşü bisikletim i getiremedim maalesef bagajların yoğunluğundan kendisine kavuşur kavuşmaz turlara katılırım inş. Bizimkentin o taraftayım bende

Birazdan Belediyeevlerinden Perlavistayı geçerek hadımköy gişelere gidip geleceğim tura katılmak isteyen arkadaşlar son 20 dk :)

malesef hala işyerindeyim üstad :(
şu saatlerde evde olmak ne güzel :(

• Beğen
Geri