Scudo Sports

Beyler Roller Yaptım

nekadara mal olduğunu öğrenebilir miyim?

Scudo
çok güzel olmuş, eline sağlık, ince lastikle de çok ses yaparmı? Komşudan filan şikayet gelirmiki???

Dün bir iki depar yaptım, taramalı tüfek gibi ses yapmasına rağmen bir şikayet almadım. Artık komşularımın hoşgörüsü müdür, yoksa duvarları aşmayan bir gürültü müdür bilemedim. Bu akşam soracağım. Ama slick lastik ile yapmayacağına eminim.

Sağolun. Bu arada test ettim, komşular fazla ses gelmiyor ama hiç gelmiyor diyemeyiz dediler. Bu, üstümdeki komşum için geçerli. . .

Her şeyden önce tebrikler. Post oldukça cesaretlendirici, netekim uzun süredir yapmak istediğim ancak vakit/cesaret/imkan bulamadığım bir kendin yap projesidir bu roller mevzu. Gaza getirdiniz beni. Konuyu araştırdığımda beğendiğim ve bir gün yapacaksam şunun gibi olmalı diye kenara link lerini kaydettiğim sayfaları paylaşmak isterim. Hatta fikirlerinizi almak isterim parça temini konusunda ne nereden temin edilir vs.

(link)

Bu sayfadaki roller yapmak istediğim roller dır. 900$ gibi otur roller ını kendin yap gibi oldukça caydırıcı bir fiyatı var. Fiyatı geç TR de temin edilebiliyor mu henüz bulamadım o da yok galiba.

Kendin yap projesi olarak ise bu aşağıdaki de gayet başarılı gözüküyor.

(link)

Yapmak istediğim roller, (link) sayfasındaki spec leri taşısın istiyorum yani ne geniş ne küçük çaplı merdane kullanımı ve dahi roller ın ileri geri hareketini sönümlemeyecek en alttaki amortisör görevi gören çerçeve profil.

Şimdi şöyle bir beyin fırtınası yapsak, ben netten bakındım 10cm civarlarında 40cm genişliğinde 3 tane merdane bile 150TL tutuyor. Ucuz 10cm çapında alüminyum boru nerden temin edilir?

Gövde alümünyum profillerden olmalı ki hafif olsun alet(hedef <15kg) Bu profiller nerden alınmalı sizce?

Geri parçaları sonraya bırakıyorum bakalım ne çıkar cevaplardan.

Herkese bol pedallı günler

Geri