Scudo Sports

beyler bu videoyu izleyince harrbi sogudum yha:)

asello

Üye
Tepki
5
abi bu adamlar biras abartmıs ama ben yinede korktum ynae :D
bi izleyin derim aman Allah korusun denemeyin sakın yazıktır gunahtır ölmek war bu işte yahu geri dönüşü de olcaini sanmıyorum ztn... :p

(link)

Scudo
bu arada herhalde şu bmxlerin şu ana kadar insanlar üzerinde girmedigi delik kalmamıştır :) fazladan delik de açıyolar orası ayrı bi konu :D

Bir tane şöyle usturuplu düşen yok...Hepsi bir yeri kırmaya yönelik....:)
İçim acıdı valla...:vroam:
Bir de sonuncu sanki daha önce böyle bir şey yapmamış da düşmek için atlamış gibi...

en kötüsüde basket sahasında olan yaa bisiklet tellerde kaldı adam uçuyo havada:D

Katılıyorum ama birde bu perde arkası düşülerden sonraki alçı arkası, hastane arkası, koma halini görmek lazım.

ama bunlar fasla abartmıs ole deil mi...ben biras sogudum ama doal olarak ordan burdan atlayacaq deelim:D

yapabılseler cok guzel hareketler :)
ızlerken hem uff ladım hemde guldum bu ne yaa.

bırde sunu merak ettım adamlar bırcok yerde yuzustu dusuyor kask burnu koruyor mu acaba yoksa ezılme oluyo mu bıraz ??

Allah Allah ben Bmx fln sürmemde bu bmx sürenler biraz kaçık olmalı herhal :D

valla allah akıl fikir versin arkadaş yok ya neden böyle bir potansiyel enerjiyi yola harcamaz bu insanlar anlamadım bu arada düşenlerin 100 de 75 i artık çocuk sahibi olamiycak dikkatimi çekti :D

Düşüşlerden birinde bisikler yere düşünce kıvılcım çıkıyor. Fenaymış :eek:

Videoyu izleyince kaskımın kıymetini daha iyi anladım :)
Paylaşım için teşekkürler.

sonuncu düşüş çok beter olmuş kesin adamın kaburgalarında eksilme vardır.

Bu görüntülerle bence daha da cazip hale geliyor. Ne kadar çok tehlike okadar çok adrenalin. Kaçınız bisiklet sürmeyi düşmeden öğrendi? :)

tabi o da doğru ama biz en azından bi yerlerimizi kırmadan öğrendik (yane çoğu kişi öyle öğrenmiştir :D )bunlar isitsna ama gerçekten çok kötü düşmüşler

@tuninger_haa

burda neler olabileceği ile ilgili bir kaç örnek var. kaskın önemi nasıl da ortaya çıkıyor, hele kask kullanmalarına rağmen...
(link)

@tuninger_haa

ezilme oluyordur ama onunda çözümü var bir DH kaskı ;):rolleyes: :cool: :Skull-175

Geri