Scudo Sports

beyler bu videoyu izleyince harrbi sogudum yha:)

oncelıkle arkadaslar GÜLÜ SEVEN DIKENINE KATLANIR :D street yapıyorsak eger kask sart

Scudo
(link)

Bunlar da ufaklıklar.

Yahu çok saf çarpıyorlar:)

yaw fena düşmüşler yahuuu...kol,baş, kaburga, ayak mechul yani . sanki vucutları yap boz muş gibisine .böyle düşe kalka kırıla mırıla en iyisi olmaya çalışanlarda var.tabi görüntüülerde gerçekten feci düşenlerde vaar..

Düşmekte bir zevk unutmayalım. İstemeden oluyo ama tekrar ayağa kalktığınzda uff yaa çok zevkliydi ab demiyomuyuz? ben diyorum vallahi.
Geçen pazar belgrada giderken bisikletimle beraber 3 takla atınca daha zevkli oluyomui :)

• Beğen
Tepkiler: neodim_bmx
arkadaşlar ya you tube kapandı başka yerde seyretme imkanım varsa özelden msj atın nooolur;)

o yüzden flat her zaman rampadan iyi ve daha güvenli .
(HKK BMX TEAM).

:Dvay be acaba bunları bisikletsiz yapa biliyorlarmı:D

arkadaşım valla biyerlerimi kırıcaksam veya yarıcaksam o bmx in üstünde olsun:d işin korku ve adrenalin veren yanıda bu ztn dülebileciğini bilmekkk..(HKK BMX team)

hakkı abi flat ı övüp durma yaw biz streetciyiz ayıp oluo:D:D(HKK BMX TEAM)

:Dyokda bide bsikletsiz kırmayı denesinler :Dbukadar ilgi çekermi yada vaybe derlermi acaba:D:D:D

extazy_junior sen 15-200 ytlye aldıgın bisiklettle streetyap kolunu bacagını bi kır sele bi tarafına girsin rahatlarsın

beyler daha düzgün lütfen yaşı küçük arkadaşlar bayan arkadaşlarda giriyo bu siteye

Geri