Scudo Sports

Beykoz'da sahte plakayla çarpıp kaçan araba

Sağdan geçme var ya da yok olay bu değil bence. Durup çarptığı kişiye bakmalıydı.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo
@lealtad
Zaten kaza yapan kişi ölmediği sürece pek ilgilenilmiyor bu tip durumlarla. İlla birinin ölmesi gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
ölüm,yaralanma yok.araç sahibi bir yolla,bir kanalla bisikletlinin zararını bari ödese..
bilmem,iyi niyetli insanların insafına kaldık.kanun ya işlemiyor veya ağır işliyor.bu işte sahte plaka olduğuna göre,ancak bir ihbarla anca bu iş çözülebilir belki..

Bugün araç yakalandı. Araç çalıntı ve plakası sahte. Bisikletide görmediğini söylemiş. Polis tarafından bugün yakalandı ve adli süreç başladı. Bakalım mahkeme işleri nasıl ilerleyecek. Gelişmeleri bildireceğiz buradan.

olayda geçen şahıs benim kesinlikle kastım yoktu hatta bir bisiklete çarptığım dan bile haberim yok yukarıda yazılı yorumları gördüm yargısız insaf yapıyorsunuz ben ne oto hırsızı nede sahte plakalı araç kullanan biriyim araç bir müşterime ait olayın vuku bulduğu yer kendisini derebeyi zanneden restorancıların yeri kaza ile çarptığım arkadaştan çok çok özür dilerim eğer bir canlıya çarptığımı bilseydim kesinlikle durur elimden geleni yapardım ama ben otoparkçıların dubası zannettim o yüzden bir eleştiri yapacaksanız rica ederim hakaret etmeden yapın. kaza sonucu mağduriyet verdiğim arkadaşım senden özür dilerim bilinçli bir şey değil konu ile ilgili elimden geleni yapacağımdan şüphen olmasın tekrar özür diler daha büyük bir olay olmadığı için allaha şükür ediyorum

@Eroseros bir canlıya çarptığımın farkında olsam emin ol dururdum

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@master cheff
Medeni cesaretiniz ve özürünüzü takdir ettim. Ama bir bisikletliyi ve dubayi bir birine nasıl benzettiniz orasını anlamadım. Aracanızla sola doğru manevra yapıyorsunuz. Sağ tamponlo bisiklete vuruyorsunuz. Önünüzde hareket eden bir nesneyi farketmemeniz çok ilginç.

@Atasoy birşeye çarptığımı anladım ancak bunun bir canlı olduğunu düşünmedim sürekli yolları zapt eden deynekçinin dubası sandım
bırak bir insanı kedi olsa durudum üzgünüm ama yapacak birşey yok yaptığım şeyin hata yada kaza sorumluluğunu almaya hazırım ben kimseyi incitmek istemedim

burada yazdıklarım sadece birine zarar vermiş olmakdan dolayı duyduğum sorumluluktur '' ben size zarar vermek istemedim bu bir kaza idi haklıyı yada haksızı kanun bulur ama youtube de yayınladığınız gibi ben tehlikeli bir insan değilim size vermiş olduğum zarardan dolayıda 3. kez özür dilerim kastım yok idi

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
hasarını karşılamak bişey değil o kişinin kendisine çarpıp kaçtığımı düşünmesi bile iğrenç ben öyle bir insan değilim özürden ziyade üzgünüm nasıl boyle birsey yaptım
ancak tek suclu benmıyım onu da dusunuyorum babasının yolu gıbı yolu zapt eden deynekcılerın hıcmı sucu yok

Kazayı yapan sevdiğim bi abim. Dava dosyası savsıda zaten. Bundan sonra hukuki yoldan devam edilip adli kurumlarca yargı sürecinde. Plakanın sahte olduğuda polisten alınan bilgilerde.

Adli sürecin ilerleyişini ve kaza anında referans olması adına diğer bisikletçilerin bir gün ihtiyacı olabilir diye buradan bildireceğiz..

@master cheff
Sahte plakalı araç mı kullanıyorsun?

@halil halil bence sen bu işleri daha iyi biliyorsun en azından benden daha iyi bence polisler biraz da seninle ilgilenmeli

@master cheff
Bisikleti duba zannettim de bakalım savcıya .

@master cheff Bence olayı çok bulandırmaya gerek yok. Özrünü de dilemişsin tebrik ediyorum. Ne olmuşsa olmuş artık zamanı geri alıp sonucu değiştiremeyeceğimize göre bisikletçi kardeşimizin masraflarını kendi aranızda anlaşarak karşılamanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Pawcraft
Geri